Yeşil kahveyle bera ber zayifliyalim 80 kilodan 60 inelim

Merhaba gunlugum.bu gunde dis hekmine gitdim giderkende donerkende yurudum tam toplamda 5 km yurudum bugun yagmur vardi baya yagmur islatdi beni hekimden geldim eriste corbasi yapdim mark lobyali bol sarimsaxli icdim bir kase pul biberli yaninda da tavuk ceviz salatasi

Selam gunlugum seni unutdugumu zannetmeyin bu aralar basim karisikdir diyet yemeklerinden cikdim bayramdi basim eperyi karisik oluyor yakin zamanda yeniden ciddi rejimle diyetime devam edicem insallah bu gun 7 km yurudum bu kadar

Yaa bir sey diyicem, acayip tatlisin butun sayfalarini okudum, okurken seni yasadim :)

Biraz zor anladim ama o azerbaycan turkcen inanilmaz tatli ve sempatik. Kimse yazmiyor diye uzulme, azmin ve bu tatliliginla devam et. Insallah istedigin kilo olursun cunku bunu gercekten o tavrin ile hakettigini dusunuyorum :)

Selam canim cok sagol ellerin dert gormesin yazmisindir amma hakaten beni kimlersi motive edende dahada iyi oluyorum sagol canim becere bildiyim kadariyla turkce kelmeler kuryorum ki okuyanlar anlaya bilsin

Selam canim cok sagol ellerin dert gormesin yazmisindir amma hakaten beni kimlersi motive edende dahada iyi oluyorum sagol canim becere bildiyim kadariyla turkce kelmeler kuryorum ki okuyanlar anlaya bilsin
Bizde bu hafta bayram haftasidir insallah 2
3 gune siki bir diyetle burda firtinalar kopartcam aldigim kilolari vererkden yazacagim insallah takibde kal canim opdum bay

Kizlar naslsiniz ben bugun bomba gibiyim.duzdu islerim yogundu amma yende superim bugun yeniden dedim siki diyete basliyayim sabah kahvaltimi yaptim amma ogle isleri korladim tavuk doner yedim evde kendim yapdim .
Yeni tost makinasi almosim dedim bir siftah yapayim cocuklara yapanda birinde kendime yapdim amma olsun yarindan diyeti bozmamaya soz verdim

Kizlar yeniden siki diyete baslamak icin tum.hazirliklari yapdim bir aylik tum bigilerimi malzemelerimi aldim simdiden bana basarlar dileyin yerde kalan 30 kilomu vermek istiyorum.
Bu sabah tam 80.600 cikdim.
insallah gidecek bu pis kilolar

Canım güle güle kullan makinanı,afiyet olsun.Olur o kadar,sen telafi edersin,maşallah sana

Bi gittdim bahartciya kendimi sanki kayb etdim neler aldim neler.
Tarcin aclik otu sumak ciha tohmu karanfil zencefil biberiye
Evdede kendimin maydonuzum var kiraz saapim var insallah yag yakan caylarla diyetimi desteklicem bana ugurlar

Selem gunlugum ben geldim bugun sabah normal kahvalti yapdim.
Sabah ilik suyumu icdim gun icinde bitgilerden iciyorum.
Sabahlari ciha tohmun yogurtla katib iciyorum.
Baya ise yaradi bence tokluk hissi verdi bana cokda guzel oldu.
Bugunde ekstradan lahana maydonuz kirazsapi kaynatdim icinde limon sikdim icdim gun boyunca da icerim .
Biran evvel 75 gorseydim tartida gorurum insallah .
Bugun 4 km yurydum simdi yenede kosu bandina cikiyorum 45 daka gezeyim dun pilates yapdim bugunde kosdum.
Insallah neticesini her gun sizlerle paylasirim.

Merhaba gunlugum arkadaslar hepinze gunel hafta baslangici olsun hepinize huzur dolu hafta olsun kimin ne arzusu varsa ona catsin .
Ben dun cokda bura gelemedim dun kendime ayirdim gunumu.
Sun toplam 11 km yurus yapdim dusumu aldim.
Saclarimi boyadim .
Ilk defa 5 yilin ardindan sac rengimi deyisdim hep ayni hep ayni bikdim.kebdime vakit ayirdim kendi bakimimla ilgilendim.
Bu gune cok iyi uyandim.
Ilk once ilik sirkeli suyumu icdim ardindan 15 dakka sonralahana suyunu bitgisel cayimla katdim ondan 1 bardak icdim ardindan 35 dakka kecdi yesil kahvemi icdim.bir saatdi mideme bir sey girmedi cunkionlar ac karna icilmelidi .
Kurallara bende uyorum
Simdi kahvaltizamani geldi karnimda ziller caliyor.

Kahvaltim menum.
1 yumurta haslama pul biber sepdim ustune
1 d kepek ekmek
Marul
1 domates
1 kasik lor
1 ceviz icinnyarsi 2 badem
6 siya kuru uzum
4 siyah 4 yesil zeytin
1 kupa siyah cay.
1 tatli k Ciha
2 corba k yulaf
Azacik keten tohmu
2 Ç k yogurt.

Kizlar bu ciha gercekden de ise yariyormus bakin eskiden 2 yumurta 2 ekmekle doymazdim
Simdi kahvalti tabagimda 4 zeytin 2 badem marul ekmeyin yarsi uzumler hepsi kaldi midem tika basa doldu sanki kizlar bu ciha nasil guzel seymis ahhh kesge cokdan almis olaydim

Oglen lahana corbasi yarim kepek ekmek 1 bas sogan.
Oglenden sonra ciha katdim 1 bardak sut icdim.2L su tamamlandi.bitgi caylari icildi.bugun turk kahvesi sade icdim ogleden sonra .
Aksamda yarim.kabak halka halak dogradim azacik tuz serpdim yarim limon sikdim uzerine sumakda serpib yedim yarim kasede yogurt yarim da domates .simdide yogurt kurumu yeyecem bugunluk bu kadar.
Hhaaaaaaa az kalsin unuturdum.bugun 40 dakika piates yapdim.agrlik calosdim bacak karin kol calosdim 15 dakka dans etdim.
40 dakada yurus yapdim .
2 defada 4 kata inip kakdim merdivenle . Bugunki sporum super odu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…