- 27 Ocak 2017
- 831
- 2.279
- 28
- 39
- Konu Sahibi Gunel huseyinli
-
Ay tatlim cok cok sagol canim benim bitanesin kiz beraber zayifliyalim hadi gitsin yaglar zayif kizlar olalim.Nevruz bayramın kutlu olsun günel,azmine hayranım
Selam canim cok sagol ellerin dert gormesin yazmisindir amma hakaten beni kimlersi motive edende dahada iyi oluyorum sagol canim becere bildiyim kadariyla turkce kelmeler kuryorum ki okuyanlar anlaya bilsinYaa bir sey diyicem, acayip tatlisin butun sayfalarini okudum, okurken seni yasadim :)
Biraz zor anladim ama o azerbaycan turkcen inanilmaz tatli ve sempatik. Kimse yazmiyor diye uzulme, azmin ve bu tatliliginla devam et. Insallah istedigin kilo olursun cunku bunu gercekten o tavrin ile hakettigini dusunuyorum :)
Bizde bu hafta bayram haftasidir insallah 2Selam canim cok sagol ellerin dert gormesin yazmisindir amma hakaten beni kimlersi motive edende dahada iyi oluyorum sagol canim becere bildiyim kadariyla turkce kelmeler kuryorum ki okuyanlar anlaya bilsin
Canım güle güle kullan makinanı,afiyet olsun.Olur o kadar,sen telafi edersin,maşallah sanaKizlar naslsiniz ben bugun bomba gibiyim.duzdu islerim yogundu amma yende superim bugun yeniden dedim siki diyete basliyayim sabah kahvaltimi yaptim amma ogle isleri korladim tavuk doner yedim evde kendim yapdim .
Yeni tost makinasi almosim dedim bir siftah yapayim cocuklara yapanda birinde kendime yapdim amma olsun yarindan diyeti bozmamaya soz verdim
Canim bende inaniyorum ki bu defa basarcam nasil ki 25 kiloyu verdim yerde kalan kilolardanda kurtulcamBaşarılar canım,tüm kalbimle,sana inanıyorum
SelamSadece 1 ay sonra 75 in altını göreceksin inanıyorum, boyun kaç?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?