Yeşil kahveyle bera ber zayifliyalim 80 kilodan 60 inelim

Hergun ne yeyip ne icdiyimizi paylasalim istersenize resimlerle fark etmez canim ..
Canim ismini de yazsan iyi olur kizini allah saxlasin guze bahti olsun ....
O konuda haklisin diyetdr spor ve su sartdir.
Muhakkak ki spor yapilmalidir
cok tesekkur ederim canim amin cumlemizin :) ben sunanda isteyim.eczaciyim. yeme duzenim biraz bozuk.aksamlari malesef fazla yiyorum.kilo verememim sebebi bu.ekmegi azalttim baslangic olarak bakalim sekeri tatliyida azalttim.

suanda isteyim 4saat once yedim acikdim baya. ne yiyecegimi bilmiyorum doner siparis vericem galiba baska secenegim yok. aksam yemek.yemeyecehim doner yiyeceksem

bu sabah pilatese basladim bende hafiften.hergun duzenli yapmaya calisicam.duzenli yapildigia 1 ayda 4.6sm incelme yapiyormus.bakalim nolcak :)

Sabah sirkeyi az katarak suyumu ictim gunelcim,midemi etkilemedi sanki,bende demek dokunuyor diye,caanim elma sirkemi bulasik makinasina koyuyordum ne zamandir

Ben yapiyorum
Mesala iki gundur yesil cayimi demliyib sonra suzub yarim limon suyu ekleyib bir sisede maden suyu koyub gun icinde tuketiyorum
Zerdacam zencefil tarcin karanfili kara istot tohum olandan rezene tohmu kaynar su demliyib yemeklerden bir saat once iciyorum

Mugun oglen yemeyim super oldu amma oglenden sonra pozdum birazcik ipin ucun kacirdim ya borek yedim bir iki parca ah essek kafam ....
Regil olasiyam hic cenemi tutamiyorum

Spor yapasiyam simdi yurus yapim deyirem amma hec halim yoxdu durub kosu bandina vixam amma bi cixsam sonrada ustunden dusmek istemiyorum yurus etdikce aciliyorum

Ay super oldu vallahi tam 1 saat yurudum kosu bandinda kalori harcadim cok sukur .
Bugunki sporum tamam simdide tarcinli sut iciyorum bu axsam hic bisey yemicem bu gun diyeti pozdum kacamak yapmisim yatmaga bir saat kala yogurt yerim oyle yatarim

Sevgili gunlugum bu yaza kadar bu kilolardan kurtulacam deyip duryorum insallah allah yardim eder bu kilolardan gurtulubda zayif biri olarakdan yazarim o gunlerin hayalini kura kura diyetimi sporuma devam ediyorum insallah allahda yardimim olar

Gunaydin gunlugum....
Bu sabah ilik suyumu icdim amma yadima dumedi ki sirke atam .
Bu sabah kudurdum sani kocis evde yok deye uyub kalmisim telin alarimin aksamdan cokdim ki uatayim ya ilaki sabahin korindemi uyancammi.
O yuzdende yesil kahvemide icmedim tezden tezden olsun ....ne yapalim dunyanin sonu deyil ha .
Amma zencefil cayimi icdim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…