- 27 Ocak 2017
- 831
- 2.279
- 28
- 39
- Konu Sahibi Gunel huseyinli
-
Kiz sen nerelerdesin diyeti buraxdinmi dedin burda yazarim ne yeyib ne icdiyimi.iyi aksamlar canim.sana eslik etmek istiyorum :) boyum 1.66 guncel kilom 63. evliyim 1kizim var yasim 24. hergun yediklerimi yazicam. sporda yapabilirsem super olur.sporsuz gitmiyor benim kilolar
canim ben bir baska topikteyim istersen katilabiıirsiznKiz sen nerelerdesin diyeti buraxdinmi dedin burda yazarim ne yeyib ne icdiyimi.
Bir gedin donmedin
Günel hanım yumurtaların ve süzme yoğurdun çevresindeki halka halka diljmlediginiz şey nedir ? Salatalık gibi ama rengi siyah . Ne olduğunu çok merak ettim
Salqm xos geldin tatlim kendini bana tanitGunel salam. Necesen? Indı geldım senı gördüm.kecen ılden burdayam.ama eynı kılodayam.76 kq
Mende arıqlamaq ıstıyırem bacarmıram.bır yerde belke de nese elemek olar
Bitanem cankizin topigindeyim evet ordada yaziyorum amma nedense diyetler ihmal ediliyor az az yaziliyor insallah veririz kiz kilo dediyin ne ki azimle basariyla hedefimize ulasirizGünel slm diğer topikten hatırladım seni maşallah iyi yol almışsın ara ara uğrar yazarım bende bu aralar serdim 20 kilo verince oldum sandım sanırım halbuki olmadım 85 lerdeyim daha yol uzun tariflerini beğendim umarım hedefine ulaşırsin aybalam:))
Bitanem ben gece gunduz demeden hep arastiriyorum ki ne yesem yarr ne yesem zarar diye.Günel hanım çok tatlısınız, çok isindim size. Siyah havuç hiç görmemiştim burada. Ne güzel faydalı bir seymis demek. Yürüyüşü ihmal etmiyorsunuz, maşallah. Takipteyim sizi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?