Yeşil kahveyle bera ber zayifliyalim 80 kilodan 60 inelim

Gunaydin gunlugum hic kimseler olmasada ben varim bu sabah ilik limonlu sirkeli duyumu icdim bir dis sarimsak yudum cignemeden .
Yesil kahvemide pisirdim simdi icerim bugun yenede hemiseki kimi cox isim var yogunum anlasilan spor ev isi yenede pasta pisrceyim o o o oh bugun anlasilan burda cokda bulunamiycam amma gelib menularimi yazarim dun yenede kacamak yapdim ya bu aralar bana noldu arkadas analayamadim gitdiii eskiden hic bozmazdim diyeti ya simdi tatli gorfumu kendimi tutamiyorum bir vaxt goryorum elimde tatlidan yiyorum kendimi hakim olamiyorum

Günel hanım kimse gelmiyor sanmayin,ben gizli gizli takip ediyorum sizi . Bu işi tam kafamda bitirip emin olduğumda ben de başlayacağım diyete. Takipteyim sizi

Ah ne guzdl demekki gizli hayranim var sen bitanesin kiz gel kafanda isi bitir tez gel olrmu canim...
Siyah havucdu canim halaka olan o seyler havuc yokmu onun siyah olanidir ..
Sabah kahvaltisinda agiz oyaliyor ve de cok faydaliymis duydum..
Tv de onan danisdilar kim gubde bir tane siyah havuc yerse kendini kansere karsi sgortalamis kimi olur cunki hucre yenileyicidir kani temizler kalp dostudur C B D akdardiginiz tum vitaminler var ..

Bu sabau oyandim limon sirke suyumu icdim
Sofgan demledim amma icmemisem bir yarim saata onu icerim ..
Sogan demlemesi neye faydadir desenize
Sogan demlemesi hem zayiflatici ozeligide var birde adet duzensizdiyine iyi geliyor kadinin ic organlarin temizliyor...

Ah gunlugum ahh dun sabah 8 kilo metr gezdinden sonra ustune ustuk evde o kadar el oyaliyaci isler yapdim ki yufka acdim pasta pisirdim onun susudu pusudu derken o kadar yoruldum ki kendimi yataga zar zor atdim uyudum sabah tezdan uyandim esimi jse yola saldim simdide bir yarim saat uyuyayim yenede gelecem menim guzel gunlugum

Bugun ki sporum 5 km yurus
Offf mis kimi oldu 50 dakika yurumeyin keyfi superdi
Bu aralar dogru duzgun diyet yapmadim kacamaklarda ki ohhhh cok oldukorkumdan tartiya bile cikamiyorum regilde olasiyam olmadim ya tartida arti gorsem insallah yeni haftaya yeni bir diyetle buraya yazacam gelismeleri bana bir sok diyet muhakak lazim

Günel hanım çok tatlısınız, çok isindim size. Siyah havuç hiç görmemiştim burada. Ne güzel faydalı bir seymis demek. Yürüyüşü ihmal etmiyorsunuz, maşallah. Takipteyim sizi

Günel slm diğer topikten hatırladım seni maşallah iyi yol almışsın ara ara uğrar yazarım bende bu aralar serdim 20 kilo verince oldum sandım sanırım halbuki olmadım 85 lerdeyim daha yol uzun tariflerini beğendim umarım hedefine ulaşırsin aybalam:))

Gunel salam. Necesen? Indı geldım senı gördüm.kecen ılden burdayam.ama eynı kılodayam.76 kq
Mende arıqlamaq ıstıyırem bacarmıram.bır yerde belke de nese elemek olar
Salqm xos geldin tatlim kendini bana tanit
Kendinden bana yaz nerelisin.
Ben sanki seni azeriye benzetdimde.
Hadi insallah beraber zayifliyak.
Yarindan kendime soz verdim siki bir diyetle basliycam bu boyle olmaz kiz yaz yaklasiyor hala kilocuklar yerinde oturuyorlar beraber devam edelim canim

Ah canlarim hepiniz hos geldiniz sozde cok tatlisiniz
Bitanem cankizin topigindeyim evet ordada yaziyorum amma nedense diyetler ihmal ediliyor az az yaziliyor insallah veririz kiz kilo dediyin ne ki azimle basariyla hedefimize ulasiriz
Günel hanım çok tatlısınız, çok isindim size. Siyah havuç hiç görmemiştim burada. Ne güzel faydalı bir seymis demek. Yürüyüşü ihmal etmiyorsunuz, maşallah. Takipteyim sizi
Bitanem ben gece gunduz demeden hep arastiriyorum ki ne yesem yarr ne yesem zarar diye.
Insallah bu defada icden inaniyorum ki bu kisin yaza yerde kalan kilolari vercem ya sporu ben hayatima bir parca olarakdan eklemisim.
Sabah uyanan kimi kendime is kirafiki tutuyorum beynimde bugun yemek pisircem mesela ev temizdicem camasir ascam utu yapcam cocuklara kek yapcam spor yapcam ve gun icersindede o spor bana en vacib gorulesi ismis kimi geliyor fursat bulan kimide kendimi kosu bandina atyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…