- 27 Ocak 2017
- 831
- 2.279
- 28
- 39
- Konu Sahibi Gunel huseyinli
-
Canim cox sad oldum yerri her gun gel yazisalim turkce neden uazram bilyormusun turk arkadaslar rahatlikla okusunlar deyeHe mende Azerbaycanlıyam.Bakıda yaşayıram.Bır sözle yerlıyık.
Mende nece vaxtdı gün erzınde 2 lt su, yasıl cay, 10 deqlık cardıo, reqs bırde daroskada qacıram. 78 ıdım 76 ya dusmusem.gorek neynıyırık.
Salam qızlarqreckada cox yaxsıdı.Gerekkı, axıra kımı dozub saxlıyasan.Mende o
Bu gün ısvec dıyetıne basladım ınsAllahkı 13 gün dozerem.6 günde saxlasam lap yaxsı olar.Menım kq 76. Bes senın hal hazırlı kılon ne qederdı?
Canim iki hafta bundan qabax 80 kq idim amma bu hafta regl vaxtim idi deye cekilmedim ..
Hec vaxtinda aybasimi olmadim yeqin yenede soyuq alib mani ..
Xastalanim qutarim diyetide edim ona kimi birda 15 gun sonra cakilcam insallah.
Canim iki hafta onca 80 idim indi astalanasiyam olub qutarim diyetede davam duz 15 gun sonra cekilcemSalam qızlarqreckada cox yaxsıdı.Gerekkı, axıra kımı dozub saxlıyasan.Mende o
Bu gün ısvec dıyetıne basladım ınsAllahkı 13 gün dozerem.6 günde saxlasam lap yaxsı olar.Menım kq 76. Bes senın hal hazırlı kılon ne qederdı? Yazarsan yaxsı
canim nasilsin? ugrmadigimi sanma takipteyim senjYag yakici cay tarifim.
Aclik otu
Biberiye
Isrkan otu.
Kiraz sapi
Misir pusguru
Tarcin rulo olandan
Maydonuz .
Demeyirem cay demler kimi yemekden bir saat evvel iciyorum her ogunden gabax iciyorum
Aclik otu bagirsax calisdiricidir onu turkiyadan aliram baci butun baharat satan yukanlarda olurcanim nasilsin? ugrmadigimi sanma takipteyim senj
bu açlik otu nedir? nerden aliyorsun?
turkiyede yasayirsan canjm?Canim hos geldin iyi iyi takib et canim
Aclik otu bagirsax calisdiricidir onu turkiyadan aliram baci butun baharat satan yukanlarda olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?