- 10 Mart 2016
- 2.729
- 11.381
- 208
- 31
- Konu Sahibi TamBirRabia
-
Ellerine ,emeğine sağlık canımBen de çok sık yaparım Yarışmada bol şans diliyorum
Eline sağlık rabişim.cok guzel görünüyor basarilar :)
Yemeğin İsmini görünce koşup geldimbenim en sevdiğim pilav bana çocukluğumu hatırlatır bu mercimek bizim buralaradakine benziyor biz siyah mercimek deriz annem bunu yumuşak yapar üzerine tereyağı gezdirirdi tabi ben çok kalorili oldugu için öyle yapamıyorum çok güzel kokardı insanın sevdiģi yemek olunca ceneside agzının suyuda düşüyor galiba
Elerinize sağlık bol şanslar dilerim
Ellerine saglık canım
Yarışmada başarılar dilerim.
Ben çok severim mercimekli bulgur pilavını.Ben yaparken, soğan ve salça da kullanırım.
Bir hemşoluk seziyorumEllerine saglık canım
Yarışmada başarılar dilerim.
Ben çok severim mercimekli bulgur pilavını.Ben yaparken, soğan ve salça da kullanırım.
Bir hemşoluk seziyorum
Kaysı desem çok mu belli etmiş olurumBende aynı hissiyattayım kuzum nerelisin bakim sen
Esimin memleketinde bu yemeğe mercimekli aş derler.iskenderunlu esim.mercimekle bulguru pisirdikten sonra,zeytinyag döküp soğanı kavururlar ayrı bi tavada ve uzerine dokerler
Aaaaa sende mi bebisim :) bu sitede me kadar cok antakyali var masallah :) neresinden sin yavrusum merkez mi?Aynı bizim usul bende Antakyalıyım iskenderun Antakyanın ilçesi olur hemşehri sayılırız
Malatya mı?Koremanya sen nerelisin
Aaaaa sende mi bebisim :) bu sitede me kadar cok antakyali var masallah :) neresinden sin yavrusum merkez mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?