Pilav Tarifleri Yeşil Mercimekli Bulgur Pilavı-Torku Tereyağı Sponsorluğunda

Evet antakyanın yemekleri bizimkini andırır sizdede analı kızlı var bizdede, felah köfteside aynı adı degişik, yanız bizim mezelerimiz sizin kadar çok değil

Doğru diyosun cnim bide bizim ailede de çok Malatyalı var hiç yabancı değilim o taraflara

Son düzenleme:
İnsallah canim.ama ben siirtte yaşıyorum maalesef.esimin doğu görevi burda.ama ozlemle ve hippoyla tanisabilirsiniz

Benim dayımda görev gereği siirtteydi bi ara. memlekette bayağıdır
Siirt çok fazla uzak geliyo bana doğu olduğu için galiba

Oooo ellerine sağlık bu duble künefe valla antakyanin bütün yemeklerini begeniyorum ama bi kac yemeği var hiç alisamadim. Humus,ıspanak ve kabak boranyesi bunlari sevemedim yav

Humus sevilmez mi ya candır o
Boraniye etsiz olursa yerim ıspanaklı olanı yaparım evde

Ellerine sağlık canım benim favori yemeğim sık yaparım pilavı.
Sonradan üstüne yağ dökmeden yoğurt katarakta deneyin derim kuru naneli çok lezzetli oluyor eşimin en sevdiği yemek.

hippotalamus Triplimelek Megi da antakyali.aslinda has antakyali olan özlem. Hippo ve ben antakya gelinleriyiz
Cococum gelinimiz ben iskenderunluyum burda doğup büyüdüm antakyaya gezmeye gidiyoruz genellikle :))
Şuan yine hataya bağlı Dörtyolda oturuyorum eşimin işi dolayısıyla.
Yoksa iskenderunum bitane
@Portakal Sulu Ordek te Antakyalı.Gerçi O Hataylıyım diyor ama aynı kapıya çıkar.
Ikiside aynı kızzzz: ))

Benim dayımda görev gereği siirtteydi bi ara. memlekette bayağıdır
Siirt çok fazla uzak geliyo bana doğu olduğu için galiba
Evet cok uzak otobüsle 20 saat sürüyor benim memlekete gitmemo yüzden çoğunlukla ucakla gidiyorum. Ben ispartaliyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…