Pilav Tarifleri Yeşil Mercimekli Bulgur Pilavı-Torku Tereyağı Sponsorluğunda

Biliyorum kız .

Bilindik bi yemekmiş ya ben kimse pek yapmaz etmez sanıyordum burda çevremde pek bilen yok çünkü; )
Kardesim de yoğurt olmazsa yemez bu pilavı hiç

Bilindik bi yemekmiş ya ben kimse pek yapmaz etmez sanıyordum burda çevremde pek bilen yok çünkü; )
Kardesim de yoğurt olmazsa yemez bu pilavı hiç
Ben yoğurtlu sevmiyorum sade yanında salata turşu ayran offf bugün yemeğim var yarın yapayim yaa canım istedi :))

kuzum dörtyol da herkesi tanır mısın sen.bende bir gorumce var aman yarabbi düşman başına. Konu bilem açtım valla.oda dortyolda oturuyor.adı cemile :)

kuzum dörtyol da herkesi tanır mısın sen.bende bir gorumce var aman yarabbi düşman başına. Konu bilem açtım valla.oda dortyolda oturuyor.adı cemile :)

Kız isminden nasıl taniyim öyle ama dörtyolda tanıdık- akraba çok her sene giderdik normalde evlendim geldim gidemiyorum iki yıldır :)

Beni alıntıladın sandım kuzum çok pardon ya

Aynen ya çok sevindim hakkaten ben koca kk.da yalnızm sanıyodum bide nasıl sevindim anlatamam
Bende çok sevindim canım
Isimden nasıl tanıyalım kuzum
Hahaha bu gorumcelerde fena hee

Biz buraya 5 ay oldu taşınali canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…