- 2 Aralık 2015
- 32.688
- 108.506
- 598
- Konu Sahibi TamBirRabia
-
Biliyorum kız .Ellerine sağlık canım benim favori yemeğim sık yaparım pilavı.
Sonradan üstüne yağ dökmeden yoğurt katarakta deneyin derim kuru naneli çok lezzetli oluyor eşimin en sevdiği yemek.
Cococum gelinimiz ben iskenderunluyum burda doğup büyüdüm antakyaya gezmeye gidiyoruz genellikle :))
Şuan yine hataya bağlı Dörtyolda oturuyorum eşimin işi dolayısıyla.
Yoksa iskenderunum bitane
Ikiside aynı kızzzz: ))
Oooo humus en sevdiğimizOooo ellerine sağlık bu duble künefevalla antakyanin bütün yemeklerini begeniyorum ama bi kac yemeği var hiç alisamadim. Humus,ıspanak ve kabak boranyesi bunlari sevemedim yav
Ellerine sağlık canım benim favori yemeğim sık yaparım pilavı.
Sonradan üstüne yağ dökmeden yoğurt katarakta deneyin derim kuru naneli çok lezzetli oluyor eşimin en sevdiği yemek.
Cococum gelinimiz ben iskenderunluyum burda doğup büyüdüm antakyaya gezmeye gidiyoruz genellikle :))
Evet cok uzak otobüsle 20 saat sürüyor benim memlekete gitmemo yüzden çoğunlukla ucakla gidiyorum. Ben ispartaliyim
Ben yoğurtlu sevmiyorum sade yanında salata turşu ayran offf bugün yemeğim var yarın yapayim yaa canım istedi :))Bilindik bi yemekmiş ya ben kimse pek yapmaz etmez sanıyordum burda çevremde pek bilen yok çünkü; )
Kardesim de yoğurt olmazsa yemez bu pilavı hiç
Ayyy en güzel tarif topiği oldu
Herkes hataylı gelin dahi olsaniz artık hataylısınız kızlar
Ellerinize sağlık, başarılar dilerim:)
kuzum dörtyol da herkesi tanır mısın sen.bende bir gorumce var aman yarabbi düşman başına. Konu bilem açtım valla.oda dortyolda oturuyor.adı cemile :)Ellerine sağlık canım benim favori yemeğim sık yaparım pilavı.
Sağol bitanem.2 sene sonra falan gitcez insallahTayin durumunuz yokmu Allah kolaylik versin tatlım
kuzum dörtyol da herkesi tanır mısın sen.bende bir gorumce var aman yarabbi düşman başına. Konu bilem açtım valla.oda dortyolda oturuyor.adı cemile :)
Bende çok sevindim canımAynen ya çok sevindim hakkaten ben koca kk.da yalnızm sanıyodum bide nasıl sevindim anlatamam
Isimden nasıl tanıyalım kuzumkuzum dörtyol da herkesi tanır mısın sen.bende bir gorumce var aman yarabbi düşman başına. Konu bilem açtım valla.oda dortyolda oturuyor.adı cemile :)
Ay yerim ben seniKız isminden nasıl taniyim öyleama dörtyolda tanıdık- akraba çok her sene giderdik normalde evlendim geldim gidemiyorum iki yıldır :)
Beni alıntıladın sandım kuzum çok pardon ya
Bende çok sevindim canım
Isimden nasıl tanıyalım kuzum
Hahaha bu gorumcelerde fena hee
Biz buraya 5 ay oldu taşınali canim
Aslında kesin gormussundur taniyorsundur kuzum ama nasil tarif etcem bilemedim yav :/Bende çok sevindim canım
Isimden nasıl tanıyalım kuzum
Hahaha bu gorumcelerde fena hee
Biz buraya 5 ay oldu taşınali canim
Amanınnn@aeben de Aksaraylıydı galiba
Iskenderunu biliyosundur kesinDaha yeniymiş hoş gelmişsiniz
Iskenderunu biliyosundur kesin
Çok seviyorum yaa Iskenderunu sahili orda doğup büyüyünce ne kadar 1 saatlik mesafede de olsa çok özlüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?