• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yeteeeeeerrrrr!!!

prolaktin ve digerleri gebe kalmana engel degil ki...
Emin misiniz? Prolaktin yüksek olursa gebe kalmak zorlaşır.
Fsh da ayni sekilde yükseldikçe gebe kalmak zorlaşır.
Ben cok araştırmıştım bunlari hatta fsh yüksekliği erken menepoza bile sebep oluyor.
Ben mi yanlis biliyorum?

Emin misiniz? Prolaktin yüksek olursa gebe kalmak zorlaşır.
Fsh da ayni sekilde yükseldikçe gebe kalmak zorlaşır.
Ben cok araştırmıştım bunlari hatta fsh yüksekliği erken menepoza bile sebep oluyor.
Ben mi yanlis biliyorum?
prolaktin için dunyada 2 farklı fikir var. kimi araştırmacı engel der kimisi engel degil.
türkiyede artık tüp bebekciler bile artık bunun engel teşkil etmedigini söyler. lakin ne kadar yüksek mesela 100 civarı ise ilaçlar zaten düştüğgü için tüp bebek tedavisinde 1 ay önceden ilaç alınır ve prolaktin düşer. ayrıca prolaktinin dogru degeri normal blindik teknikler ile degil değişik bir yontem ile ölçülüp gercek deger cıkar.
mesela normal de 100 olan deger 80-60 arası cıkabilir. ve hatta 50 degerinde kji prolaktin gebelige engel degildir.
prolaktin hormonun yüksek oldugunu bilmeyen bir cok kadın gebe kalmıştır.
diger hormonlarında adet düzensizligi gecirdign için şaşırmış belli. aşılama veya dogru vakitte ilişki ile gebe kalırsın.

prolaktin için dunyada 2 farklı fikir var. kimi araştırmacı engel der kimisi engel degil.
türkiyede artık tüp bebekciler bile artık bunun engel teşkil etmedigini söyler. lakin ne kadar yüksek mesela 100 civarı ise ilaçlar zaten düştüğgü için tüp bebek tedavisinde 1 ay önceden ilaç alınır ve prolaktin düşer. ayrıca prolaktinin dogru degeri normal blindik teknikler ile degil değişik bir yontem ile ölçülüp gercek deger cıkar.
mesela normal de 100 olan deger 80-60 arası cıkabilir. ve hatta 50 degerinde kji prolaktin gebelige engel degildir.
prolaktin hormonun yüksek oldugunu bilmeyen bir cok kadın gebe kalmıştır.
diger hormonlarında adet düzensizligi gecirdign için şaşırmış belli. aşılama veya dogru vakitte ilişki ile gebe kalırsın.
Benimki 70 çıktı ilac kullandim düştü ama yine yükseliyor.
Tabii bu konular biraz da kader kısmet. Senin cocugun olmaz denilen insanlar bile normal yollarla hamile kalabiliyor. Cok duydum boyle seyleri.
Rabbim hayirlisini versin herseyin.

Ara ara açmaz kısa kesersen kendisi de mecbur telefon sıklığını azaltacaktır canm.Gizli saklısı olmayan sülale çok zor.Farketmen iyi olmuş.Hiç birine güvenmemek lazm.Onlara göre normal oluyor çünkü herşey

Back
X