walla ihitaycı varsa acun buna yardım kampayası düzenlesyedi boşuna miileti strese sokmasaydı ona oy atanlarla da baya bi para toplanırdı
yani bilal göregen öle gelmiş boş sandalyeye oturmuş mendil sermiş önünne oy dileniyo diceksiniz yakında .....yane bilal göregenin yetenegi yoktuda son 2 gelebilmiş sonra halkın kafasına tak etmiş bu adam sömürüyo biz ötekilerine verelim yok öyle bişiy arkadaşlar göz var nizam var kimin yetenegi yok adam bişiy söylüyosun anında allayıp pullayıp darbukaya vuruyor.en önemliside azmi hayata küsmemesi gözleri görmüyo die değil yeteginden dolayı halk verdiyse verdi.kimi sevmeyebilir yetenek olarak görmeyebilir ama bu adam son 2 gelmişse durup düşünmek lazım
canım kimse dilenci demedi, strateji kurmaya çalıştı ama kendi stratejisinin içinde kendisi boğuldu, itici oldu sonunda.
herkes istediğini düşünebilir ben bilali yetenekli görmüyorum.
kesinlikle katılıyorum
canım kimse dilenci demedi, strateji kurmaya çalıştı ama kendi stratejisinin içinde kendisi boğuldu, itici oldu sonunda.
herkes istediğini düşünebilir ben bilali yetenekli görmüyorum.
bende dediler demedim konuyu oraya kadar getirecekler dedim.ya bu ne yarışmasıkı öyle strateji uygulasın.adam yetenegini sergilemeye gelmiş göstermiş başarmış bugüne kadar gelmiş.....gelmişki diğer kanallarada çıkmış yetenegini sunmuş.ağzı laf ediyor iyide ediyorşakkıdı
peki... iyi geceler=)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?