Yetenek sizsiniz SHOW TV

walla ihitaycı varsa acun buna yardım kampayası düzenlesyedi boşuna miileti strese sokmasaydı ona oy atanlarla da baya bi para toplanırdı

çoçugun gözleri ve sözleri öyle derinden etkilemişki yetenegini göremez hale gelinmiş..yarışmayı yardım kampanyası olarak algılanıyo

canım kimse dilenci demedi, strateji kurmaya çalıştı ama kendi stratejisinin içinde kendisi boğuldu, itici oldu sonunda.
herkes istediğini düşünebilir ben bilali yetenekli görmüyorum.

canım kimse dilenci demedi, strateji kurmaya çalıştı ama kendi stratejisinin içinde kendisi boğuldu, itici oldu sonunda.
herkes istediğini düşünebilir ben bilali yetenekli görmüyorum.

bende dediler demedim konuyu oraya kadar getirecekler dedim.ya bu ne yarışmasıkı öyle strateji uygulasın.adam yetenegini sergilemeye gelmiş göstermiş başarmış bugüne kadar gelmiş.....gelmişki diğer kanallarada çıkmış yetenegini sunmuş.ağzı laf ediyor iyide ediyorşakkıdı

peki... iyi geceler=)

darbuka calmak yenetenkse türkiyede her kösede var
bilal kesinlikle ilk 12 ye girmeyi bile hak etmedi,
dünyaya rezil olurduk valla
bizim yeteneginiz bir darbukacimi diyecektik
ugur ve bilal kazanmasina cok sevindim

yani bilalin ilk beşe kalması beni çok şaşırttı...son 2 kalıncada sinirlendim kapadım tv.yi...bencede hiç hak etmedi...o kadar yetenek var varken..türk insanı yine merhametiyle oy yolladı bence...uğur ve bilalede çok sevindim...

bence hiç adil bi sonuç olmadı ilk 5 e girenlere baktımda tamamen faciaydı.
doldurdular çoluğu çocuğu .
yunus emre yetenekmiydi hayırrrr
kaan bi yere kadar ama ilk 5 asla diil
bilal se aslaaaaa.
ilk beşi hakedenler:
hakan
kaya adamlar
emre
uğur bilal

kazanansaa hakan olmalıydıı türkiyenin yeteneğiyse amaç oyduu
tabi bizim milletimiz işin lay lay lomm kısmında
bilal ve uğur dan avrupanın her köşeşinde bi tane var zaten
bu kafayla türkiye bi adım ilerlemez zatennnnlmaz:

bence bilal en yeteneklisiydi kazanmısa sevindim kendinizi bilalin yerinr koyun anlarsınız gözleri görmüyor ama elleri güzel darbuka çalıyor

ılk 3.bolumunde bu yana ızlıyorum buyuk bır zevkle
ama dun aksam tamamen facıaydı
katıyen hayal kırıklıgına ugradım
bılal goregen bence ılk 5'ı haketmıyordu
kucuk cocuklar zıra aynen oyle
hakan
kaya adamlar
bılal ve ugur

tamam bunlar guzeldı
bu uclu arasında cekısme olacak dıye umıt etmıstım ama
hakan'ın ılk 3'e gırememesı sevkımı tamamen kırdı
hele de bılal goregen'ı ılk 2'ye tasınması tamamen facıaydı
tamam azmı cok guzel takdıre sayan ama
dıger yarısmacılarla kıyaslanınca bence yetenek degıldı bılal'ın kı

allahtan ıkılı secıldı de dırekten dondu turkıye yetenek konusunda
umarım ıkıncı sezon bu kadar acemıce gecmez

Bilal şu kör olan çocukmuydu.

2. mi olduakannehir, pes valla.

Nasıl bir yetenektirki 2. olacak kadar.lmaz:

Şöyle 10-15 dk göz gezdirdim de Kaya adamlar süperdi. Hee birde 2 li vardıya şarkı söyleyen, Natrdamın kamburu kılığındaydı, adlarını bilmiyorum onlarda muhteşemdi. Yetenek budur işte.

Birinci olanlar da haketmedi. nesi yetenek bunun.:umursamaz:

Amaaan kıytırık bir yarışma işte. Millet cebini doldurdu, heleki Acun.

Bide Hakan kim, ne yeteneği varmış onun.bilmiyorumkismile

Maykıl Ceksın takliti yapan bir çocuk vardı, o kaçıncı oldu.

bugün tam havamdayım ..yarışmanın başından beri favorim olan bilal*uğur ikilisi yarışmayı kazandı ..kendim kazanmış kadar sevindim ..hakeden kazandı bence ...kendilerini çok yetenekli buluyorum ...baştan beri onların kazancağına emindim ve heyecanla finali bekliyordum ...tam istediğim gibi de oldu ..

hislerim bir kez daha yanılmadı ..

popping dansını çok seven biriyim zaten...

bilal ve uğur ise hem kareografileri hem de jest ve mimikleri ile harikaydılar ..kendilerini saatlerce izletebilecek ve keyiflendirecek bir yeteneğe sahipler bence ...

kör olan bilalin 2.olmasına üzüldüm ..bence 2.olacak isim kaandı ama olmadı ...

kızlar dünkü ilk 5 beni kahretti.
gözlerime kulaklarıma inanamadım.
bizim halkımız hakedene oy vermemiş acıdığı için oy kullanmış,haksızlık edildi.
okadar iyi yetenek arasından ilk 5 dünkü olmamılıydı.
hele hele bilal ve o küçük org çalan çocuk hiç olmamılıydı.
küçük michael jackson yerine diğeri gelmeliydi o daha iyyidi.
kesinlikle oylar hakedene gitmedi.neyseki 1.uğur ve bilal oldu onlarda iyi yetenek.

yıne de dırekten dondu turkıyenın yetenegı allahtan
bılal ve ugur'u bende cok begenıyorum
hele de bılal'ın mımıklerı harıka

ama ılk 3 hıcte adıl degıldı

demekki herkes aynı şeyi düşünüyo bilal göregenin ne yeteneği var yaa darbuka çalıyo bide ben zaten birinciyim türkiye aklını kullansın yollayın hadi bakayım tarzı bi konuşma yaptı hakkaten sinirlendim hakan tamam ama orgcu çocuk ne alaka yaa yetenek orgda kaya adamlar muhteşemdi kazanan iki çocukta iyiydi ama ben hakan kazanır diye bekledim ikiye bilal göregen kalınca kapattım yattık herkes onun haketmediyini düşünüyosa bu adama kim oy yolladı çok merak ediyorum özürü ayrı bişey ama yetenek açısandan ben yetenek göremiyorum sesi bile yok adamın bi çocuğun eline tutuşturun darbuka ritim tutturur bi şekilde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…