:roflol::roflol::roflol:koptum yaabakın bende yapıyorum aa aa aa aa aaa aaallaahına kurubuğannnnnnn
bu nedir ya özürlü diye bu torpil nedir, özürlü olupta ekmeğini taştan çıkaran elsiz kolsuz su jimnastiği bile yapan birsürü insan varken bu çocuğa bu ayrıcalık neden? bu mudur yetenek?
ya bu cocuk zaten yıllardır yerel tv lerde fln cıkıo ben unv okudugumde bile cıkıodu heryerde bence kazanması biraz haksızlık olur gibi zaten duygu sömürüsü yapıo iyi bilio milleti
valla sırf duygu smömürüsü,sırf yalakalık.uyuz oldum yaa..bilal ,resmen oynuyor ya ,duygu sömürüsünden baska bırsey degıl bu ,
ilk defa annesiyle tv ortamında konuşmuş,sanki herkes ailesiyle tv yoluyla iletişime geçiyor ,püfff
zemuszemus:dance: 2. bayhan vakası yaşanmadı allahtan !
süper oldu acıtasyon bilal e
evet çok bozuldu çekti gitti.ayyyy çok şükür yaa kazanamadı o salak nası da sömürdü milleti sinirlerim tepeme geldi öledüm öldüm dirildim valla ya bide buraya grmeye çalışıorm açmadı bi türlü o arada bilalin suratını kaçırdımkafamçokkarıştı naptı o hemen kayboldu bozulup terk mi etti yoksa
bugün tam havamdayım ..yarışmanın başından beri favorim olan bilal*uğur ikilisi yarışmayı kazandı ..kendim kazanmış kadar sevindim ..hakeden kazandı bence ...kendilerini çok yetenekli buluyorum ...baştan beri onların kazancağına emindim ve heyecanla finali bekliyordum ...tam istediğim gibi de oldu ..
hislerim bir kez daha yanılmadı ..
popping dansını çok seven biriyim zaten...
bilal ve uğur ise hem kareografileri hem de jest ve mimikleri ile harikaydılar ..kendilerini saatlerce izletebilecek ve keyiflendirecek bir yeteneğe sahipler bence ...
kör olan bilalin 2.olmasına üzüldüm ..bence 2.olacak isim kaandı ama olmadı ...
valla canım aynı fikirde olmak zorunda değiliz tabii ki farklı fikirler olcak, normal olanıda farklı fikir olması değil mi
benim görüşümde ondan daha iyi şarkı söyleyenler ondan daha iyi ses çıkaranlar vardı
kimsede güzellik yarışması demedi, bilalde çirkin bi insan değil, kimsede çirkin demedi, bunu nerden çıkardın anlamadımbilmiyorumkismile
kimsede sana neden destekliyosun demedi, senin fikrinde o, kime ne ki
ama bu tr nin yeteneğini bulmak için bi yarışmaysa bilal best of falan değil yani bence, benim fikrim:hulya:
evet yaaa org çalann çocukk neydii öyle düğünde bile eylenmememm benn onunn müziğiyleekızlar dünkü ilk 5 beni kahretti.
gözlerime kulaklarıma inanamadım.
bizim halkımız hakedene oy vermemiş acıdığı için oy kullanmış,haksızlık edildi.
okadar iyi yetenek arasından ilk 5 dünkü olmamılıydı.
hele hele bilal ve o küçük org çalan çocuk hiç olmamılıydı.
küçük michael jackson yerine diğeri gelmeliydi o daha iyyidi.
kesinlikle oylar hakedene gitmedi.neyseki 1.uğur ve bilal oldu onlarda iyi yetenek.
canım plakcılar kralı denen adam( kimse artık..) o zaten kapmış bunukızlar gercekten burada 1 arkadas dısında hiçbirimiz istememişiz kazanmasını kim oy gnderdide finale kaldı adam ya
valla bilal kazanacak dedim kendi kendime.bizim halkımız ezik büzük insanların yanındadır malum.neyseki olmadı benimde favorim bilal ve uğurdu.ilk beş açıklanınca öfkeden deliye döndüm.bilal ve o iki küçük çocuk olmamalıydı.taş adamlar ve gurbetçi grupta iyiydi.
neyseki hakeden kazandı o açıdan mutluyum.bilale ise ayrı bi gıcık kaptım kendini acındırmak için abuk subuk konuşup durdu.ne ses var adamda ne yetenek .özürlü olupta ondan çok daha başarılı olan insanlar yokmu ortalıkta.bide diyorya ailem ilk defa canlı yayına çıktı mazur görün felan filan.biz ailecek her hafta canlı yayına katılıyoruz sanki.[/B]
canım plakcılar kralı denen adam( kimse artık..) o zaten kapmış bunu
e beledıye başkanlarının filanda düğününde çaldıı...
sadece bunlar kontör alıp atsa yine 1. olur yani..
500 milyar az para değil arkadaşlar hiçbir meziyeti olmayan birine sırf engelli diye de bu para verilmez yani bunu söyleyince vicdansız oluyoruz birilerine göre belki ama.. diğer engellilerin de hakkı o zaman? buna ne diycekler?
zaten bana kalırsa o 2. oylamayı bilerek oyları sıfırlayarak yaptı acun.
baktı ki bilal alırsa programın itibarı kalmıycak, oyları sıfırlattı mecburen.
bunun önceden planlanan bişey olmadıgını düşünüyorum ben..
evet bende mersindeyken hep görüyordum ünv deyken fln oralarda bütün yerel kanallarda cıkıodu zaten
Bilal sonuç açıklandığında çekip giderken acun da nasıl şaşkınlıkla bakıyordu ona
hani bu adam gidebilmek için tanemi bekliyordu CADIARZU
tek başına resti çekip mi gitti :1shok:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?