Yetenek sizsiniz SHOW TV

bilal ve uğur güzeldi ama süper de dans etmiyorlar sempatik oluşlarında kazandılar
hakan daha yetenekliydi yeteneğe bakılacak olursa

:roflol::roflol::roflol:koptum yaa
ya bu cocuk zaten yıllardır yerel tv lerde fln cıkıo ben unv okudugumde bile cıkıodu heryerde bence kazanması biraz haksızlık olur gibi zaten duygu sömürüsü yapıo iyi bilio milleti

bilal ,resmen oynuyor ya ,duygu sömürüsünden baska bırsey degıl bu ,

ilk defa annesiyle tv ortamında konuşmuş,sanki herkes ailesiyle tv yoluyla iletişime geçiyor ,püfff
valla sırf duygu smömürüsü,sırf yalakalık.uyuz oldum yaa..
benim burda bir sürü arkadaşım oldu diyor ama kazanamayınca bi tebrik bile etmedi..çekti gitti..zaten hiç haketmiyordu..
bir yeteneği yokki
ne ses var ne başka bişey..
sadece engelli diye bir sürü oy topladı..
kalpten gidecektim valla ilk 5 e bile çıktığında çok sinirlendim..onu bırakın yarı finale çıktığını duyunca şok olmuştum..
ilk 2 ye kadar çıkınca dedim tamam herhalde bilal birinci olacak..haketmeyerk buraya kadar geldiyse birincide olur..
eşimde bende sinirden gerildik..uğur bilal istiyorduk baştan beri..
daha çok yeniler ama gerçekten çok yaratıcı çocuklar..acunun dediği gibi koreografi zeka kokuyor.

:dance: 2. bayhan vakası yaşanmadı allahtan !
süper oldu acıtasyon bilal e
zemuszemus
evet çok bozuldu çekti gitti.
2 bacaksız yunus emre ve kaan kadar olgun olamadı..onlar en azından gülümsediler..kaan burada olmak bile süperdi dedi.
bilal baştan yalakalık yaptı yaptı kazanamayınca tüydü gitti..
bide facebooktan baktım hayran sayfasına..bilal uğur ikilisine ne küfürler görseniz hayranlarından..
yani seviyesizliklerini o kadar belli ediyorlarki..

Sana katılıyorum beni de çok etkiler popping dansı...

Bilal-uğur ikilisi çok güzel dans ediyorlardı zaten bence de hakeden kazandı.

Bilal ilk 5 e girmeyi bile haketmezken nasıl 2.oldu onun şokundayım hala..

Darbuka çalmak yetenekse diğer saz çalan arkadaşlara haksızlık yapıldı o zaman.

Yunus emre çelik 'in ilk 5 e girmesi de hayretimi uyandırdı resmen.

Yetenekliydi belki ama ilk 5e girecek kadar da değil.

Çocuğun gidişini hiç unutamadım dünden beri,dudakları titriyordu üzüntüden...

Hakan Akdoğan da zaten bu işin eğitimini almış bir kişiydi.Yeteneği buna bağlıydı tabiki.

Yaptığı şov da dikkat çekiciydi ama abartılcak kadar da değil...

Bak Kaan Baybağ da yetenek vardı Allah için.Çocuk youtube daki videoları izleyerek öğrenmiş sergilediği dansları.

Yetenek de budur işte kendi kendinin öğrenmesidir kaan da olduğu gibi.

2.liği kaan haketmişti ama duygusal halkımız 2.liğe bilali layık gördüler malesef..

Grup karizmanın şovu da iyiydi izlemeye değerdi...

Bir de 2.olan Bilalin bence o'nu 2.liğe kadar yükselten halkına bir teşekkürü borç bilmesi gerekiyordu ama bunu bile yapamadı çekip gitti...

Ama şovunu yaparken çok güzel de yağ çekiyordu halkına...

dün akşam izleyemedim çok merak ettiğim halde...favorim..uğur-bilal..
topları çeviren çocuk...adını tam bilmiyorum ama beden öğret.de öğretim görevlisi olan...
inanılmaz hareketler yapan adamdı...
sanırım uğur-bilal kazanmış tebrik ederim hak etmişlerdi...
dans eden bücür ve şarkı söyleyen diğer çocuğu beğenmiyordum...

ailelerinini amacıda sanırım kçüklük ve sevimliliklerini türk milletine karşı kullanmakdı...
yetenek diye bişey yokd uçünkü...
tabi bilalde öyle türk milletinini sağ duyusunu kullandı sanki...

birinci haketti ama 2. olan bilal bence haketmedi halk gene duygusal davrandı yetenegi olsa tamam diycem ama yokdu yani birde tavırları cok iticiydi baya bi oynadı kullandı durumunu ama gene hakeden aldı..kiss of steps,kaya adamlar ilk besde olmalıydı..kucuk michaelda oyle harika dans ediyordu oda ilk besi haketmisti

Çok haklısınn bilalinn kazanmadığınaa çokk sevindimmmmm bende

İlk haftaa sadecee sevdiğim kızzz banaa ağbi deyince onuu güzel söyledi,amaa ferdi tayfurdan söylediğiii şarkıı batırdıı ortalığıııı

keşke ilk 2ye kaya adamlarr girseyiii bilall girenee kadarr

kazanan arkadaşlarr süperdiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii bayıla bayıla izledimm hakettilerrrrrr

kızlar gercekten burada 1 arkadas dısında hiçbirimiz istememişiz kazanmasını kim oy gnderdide finale kaldı adam ya

evet yaaa org çalann çocukk neydii öyle düğünde bile eylenmememm benn onunn müziğiylee

valla bilal kazanacak dedim kendi kendime.bizim halkımız ezik büzük insanların yanındadır malum.neyseki olmadı benimde favorim bilal ve uğurdu.ilk beş açıklanınca öfkeden deliye döndüm.bilal ve o iki küçük çocuk olmamalıydı.taş adamlar ve gurbetçi grupta iyiydi.
neyseki hakeden kazandı o açıdan mutluyum.bilale ise ayrı bi gıcık kaptım kendini acındırmak için abuk subuk konuşup durdu.ne ses var adamda ne yetenek .özürlü olupta ondan çok daha başarılı olan insanlar yokmu ortalıkta.bide diyorya ailem ilk defa canlı yayına çıktı mazur görün felan filan.biz ailecek her hafta canlı yayına katılıyoruz sanki.
[/B]

kızlar gercekten burada 1 arkadas dısında hiçbirimiz istememişiz kazanmasını kim oy gnderdide finale kaldı adam ya
canım plakcılar kralı denen adam( kimse artık..) o zaten kapmış bunu
e beledıye başkanlarının filanda düğününde çaldıı...
sadece bunlar kontör alıp atsa yine 1. olur yani..
500 milyar az para değil arkadaşlar hiçbir meziyeti olmayan birine sırf engelli diye de bu para verilmez yani bunu söyleyince vicdansız oluyoruz birilerine göre belki ama.. diğer engellilerin de hakkı o zaman? buna ne diycekler?

zaten bana kalırsa o 2. oylamayı bilerek oyları sıfırlayarak yaptı acun.
baktı ki bilal alırsa programın itibarı kalmıycak, oyları sıfırlattı mecburen.
bunun önceden planlanan bişey olmadıgını düşünüyorum ben..

Son düzenleme:

bilalin kendine güveni tamdı boş konuşup durdu birinciliğe kendini hazırlamıştı :dilcikar:
görme engeli olan bir bayan vardı nilüferle düet yaptı muhteşemm bir sesi vardı daha niceleri vara.s bilain ağzı iyi laf yapıor metin şentürkün programında her lafı her şarkısına şahin özeri kattı durdu yarışmada acunu kattı türk halkını kattı kaz gelecek yerden tavuk esirgemiyor uyannık

şahin özerle çalışıyor
adanada yerel kanallarda yıllardır çıkıyordu kimse farketmedi bu yarışma sayesinde hedefine ulaştı :dilcikar:

Sırf Bilal kazanmasın diye hayatımda ilk defa böyle bir yarışmada defalarca oy kullandım. Kurdeşen dökecektim sinirden neredeyse, çok şükür ki hak eden birinci oldu. Adamın 2. olmasını bile hazmedemiyorum o kadar yetenek sırf bunun duygu sömürüsü ve acıların çocuğuyum edebiyatı yüzünden harcandı gitti. Dersini almıştır umarım.

evet bende mersindeyken hep görüyordum ünv deyken fln oralarda bütün yerel kanallarda cıkıodu zaten

evet bende mersindeyken hep görüyordum ünv deyken fln oralarda bütün yerel kanallarda cıkıodu zaten

ikimizde tanıyoruz ama oyumuzu vermedik :umursamaz::umursamaz:
oldu mu şimdi :roflol::roflol:
oysa ki benim birincimdi :roflol::roflol:

hani bu adam gidebilmek için tanemi bekliyordu CADIARZU
tek başına resti çekip mi gitti :1shok:

Çocuklar teselli etmek için yanlarına gittiler ama onları da tersledi.
Sonra da arkasını dönünce Tanem koşup geldi herhalde.
O kadar tecrübeli Acun bile kalakaldı ekranın karşısında, Bilali de alkışlıyoruz falan diye geçiştirdi.

Allah insana "Benlik" vermesin....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…