yeter artık kaynana yeter!!!

o altınlar hayır getirmesin ona.sizde işinizi garantiye alın hamile halinizle bir rapor alın yerinden kıpırdaması sakıncalı gibi.sıkıysa çağırsın gözüne sokun raporu.

Aslında 5 yıldır rahatsızım ve dile getiremiyorum! Biliyorum hatanın çoğu bende. Hep sabrettim boş yere. Ama artık bir bebeğim olacak, bir sürü hayaller kuruyor şimdiden bebekle ilgili. Tavrımı koymazsam biteceğim, biliyorum. Bu konuyu açınca da hepten anladım.

Evet, normal bir dille anlatmam gerekiyor artık. Yıllarım stresle geçti resmen!

Ah canıım bir görsen manken dersin yok pee hiç işi olmaz. Modern giyiniyor ama bakım, marka hak getire. Misafir gelir kendi kendine içeri geçer, oturur bu içerde atlet don hazırlanmaya çalışıyor.
"bakııın, bu halimle nasıl güzel gelin buldum" demek için seni süslüyor zaar

senin yaptığın sabır göstermek değil, kendine zulmetmek olmuş canım. seninle birlikte k.valide de sana zulmetmiş. dur demek senin elinde. biraz soğuk ve net ol. inşallah düzeltebilirsin.

Evet hatırladım cnm seni, konuşmuştuk bu olayı da seninle. Benim eşim de aynı, onlara tepki vermez fazla ama beni de ezmez. Benim de eşim aileme bir evlat gibi, inkar edemem. Zaten eşim iyi olmasa bu delilerin içinde yapamazdım, tek yolum ayrılıktı...

Dediğin gibi, normal bir dille abartmadan dile getirmek lazım. Susunca bizden gidiyor. Tabi ki kavga etmeden. Nereye kadar onların dediğini yapabilirim ki? Eşim yeri gelince lafını sok, çekinme diyor. Dediğim gibi hatanın çoğu bende. Ben hep saygı vs. diye diye sustum. Ah ne terbiyeli, güleryüzlü gelin deyip geçtiler, saygı duydular mı? Hayır. Çok sıkıldım artık, ben de insanım...

Ya boşverin bi 25yıl daha dile getirmeyin bence sonra da ölürsünüz zaten nolcak ki?
Sonuçta 86tane falan daha hayatımız var Nasıl olsa bu hayatınızı kaynanaya yaranmak için heba edin.

"bakııın, bu halimle nasıl güzel gelin buldum" demek için seni süslüyor zaar

Iyyy, ona kalsa dünya güzeli, kendini bir anlatıyor görmen lazım Tamamen kompleks yaptığı. 1-2 tip var hele kankası onlarla aşık atma peşinde. Onlar gelince daha bir arıyor beni, bak onlar da gelecek haberin olsun diye

Kendin olmaktan vazgecme. Iyi gelin diyecekler diye 4 yil nasil katlanirsin boyle yasamaya? Varsin kotu gelin desinler bana yeterki esim benim nasil biri oldugumu bilsin. ALLAH zaten biliyor.

Ya boşverin bi 25yıl daha dile getirmeyin bence sonra da ölürsünüz zaten nolcak ki?
Sonuçta 86tane falan daha hayatımız var Nasıl olsa bu hayatınızı kaynanaya yaranmak için heba edin.

Zaten rahatsız olduğum için konu açtım. Ve karar vermeme yardımcı oldu konum...

Gitmeyin
Kalabalıktan hoslanmıyorum deyin
Eşiniz sorun cıkarır mu gtmeseniz

Kendin olmaktan vazgecme. Iyi gelin diyecekler diye 4 yil nasil katlanirsin boyle yasamaya? Varsin kotu gelin desinler bana yeterki esim benim nasil biri oldugumu bilsin. ALLAH zaten biliyor.

İnan hiç öyle bir niyetle yapmadım yaptıklarımı sadece kalp kırmamak, aile terbiyesi vs. Ama hep benden gitti. Biliyorum hatamı. Bari bundan sonra düzelteyim istiyorum.

Eşiniz sorun etmıyorsa
Siz de gtmeyin
Her aradıgında acmayınn teli
Uyuyordum deyın
Dinleniyordum deyin
Kafa dinliyordum deyın:))))
Eşinize de güzellikle söyleyın eğer size gelip neden gtmıorsun derse
Sıkılıyorum yasıtlarım değil deyin
Hamileliği bahane edin

Hayır çıkartmaz. En azından şu an için.

Evet gitmeme kararı aldım, bundan sonra da hatalarımı devam ettirmeyeceğim. İyice anladım
İnsan cekinir ya ne gereksiz kv ler var
Bnm annem beni bile cagırmaz istersem gşderim istersen gtmem
Bir de ısmarlama yapıyor
Millete gösteriş yapacak

senin yaptığın sabır göstermek değil, kendine zulmetmek olmuş canım. seninle birlikte k.valide de sana zulmetmiş. dur demek senin elinde. biraz soğuk ve net ol. inşallah düzeltebilirsin.

Aynen öyle... Zaten altın olayından sonra normal zamanlarda (misafir dışında) hiç tek gitmemeye başladım, sadece eşimle. Telefon bile etmiyorum. Bu misafiri de hallaedeceğim inşallah...

İnan hiç öyle bir niyetle yapmadım yaptıklarımı sadece kalp kırmamak, aile terbiyesi vs. Ama hep benden gitti. Biliyorum hatamı. Bari bundan sonra düzelteyim istiyorum.
Hayir o niyette oldugun icin degil yanlis anlama. Anlatamadim demek istedigimi ben.
Ama bundan sonra inan yapma. Yasin kacti hatirlamiyorum ama yasin gectikce katlanamayacaksin ve agir gelecek. Ozaman resti cekmek icinde gec kalmis olacaksin. Zaten bence 4 yil yeteri kadar gecikmissin.
Belirli bi yasa geldikten sonra, esinde busefer diyecek bu zamana kadar sorun etmedin simdi ne olduda sorun ettin diye
Esin herhangi birsey derse, ben sevgimi saygimi hic eksik etmedim. Annen yat dedi yattim kalk dedi kaltim kirmamak saygida kusur etmemek için. Ama anladim ki herseyi robot gibi yapmakla saygi olunmuyormus. Ben yine saygimi eksik etmem ama ama istemedigim seyleride yapmak istemiyorum dersin.
Bugune kadar sabrettim anlasilirim belki diye ama anladimki insan kendine sahip cikmasi gerekiyormus. Herkes isine geldigi kadarini anliyor gerisini anlamamazliktan geliyormus dersin.
Valla ben misafir olarak ailemin yanina gidiyorum. 2 gun kaldim abim hastaydi. Sirf yemekkerimi seviyrolar diye yemek yapıyorum. Bazem yengemi yardima cagiriyorum. Abim diyor hemen. Cocuklara bakiyor amaliyat oldum diye bana bakar. Bende abime tamam ben yengemle konusurum musait ise gelir diyorum. (Hic gelmem demedi sağolsun bugune kadar) zatwn sohnet edede sakalasa sakalasa mutfakta zaman gecirdigimiz icin yengemle gelir hep. Ama bak. Dusunen dusunuyor...
Esinde oyle dusunebilir. Anne herzaman cagiriyorsun ama bu kadin hamile. Yada neden senin dedigini giysin yapsın surekli.
Abim yemgeme oyle sahip ciktigi zaman Allah biliyor ya. Seviniyorum.

Evet farkındayım, ben izin verdim böyle olmasına...

Aynen. Eşim şimdilik benim yanımda ama yarın ne olur kestiremiyorum. Kırıcı olmadan bazen bahane, bazen net bir tavırla bir sekilde bu olayı çözmem gerekiyor. 30 yaşındayım artık istemiyorum bu tavırları.

Zaten bebek olacak, bahane bulmam biraz daha kolaylaşıyor. Benimki 2-3ten anlamaz, biliyorum. Ben kendi içimde çözüm bulmalıyım. Eşimle de konuşacağım bu akşam bu konuyu.

suan hamile olman senin için büyük avantaj bence bunu biraz kullanıp o kadından kurtulmanın vakti gelmis öncelikle esinle düzgün bir konusma yapmalısın ki eşin yeri geldinde annesine dur desin gitmek istemedin zamanlar hamilelik durumunu kullan gerekirse o gün evden çıkma otur rahatsızım de gitmek istedin zamanlarda tam aksine onun dediklerini yapmadan git onun dedi kıyafeti giymi saçını onun istedi gibi yapma takını takma daha sade ol mesela ve seni çağırdı zaman tavrını net koy bugn rahatsızım gelemem gibi ya da baska bi planım var üzgünüm gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…