- Konu Sahibi SaGoSu KaJmEr
-
İyide siz çocuğunuza dur demezseniz elbette biri diyecek, bizimde öyle bir akrabamız var gelecek diye kokruyoruz çocuk her geldiğinde çiçekleri yoluyor, duvarları boyuyor misafir diye bişey diyemiyoruz, ama bir anneninde çocuğa yanlışı doğruyu öğretmesi lazım küçükte olsa..
İyide siz çocuğunuza dur demezseniz elbette biri diyecek, bizimde öyle bir akrabamız var gelecek diye kokruyoruz çocuk her geldiğinde çiçekleri yoluyor, duvarları boyuyor misafir diye bişey diyemiyoruz, ama bir anneninde çocuğa yanlışı doğruyu öğretmesi lazım küçükte olsa..
Buyrun, siz akrabanız gelecek diye korkmaya devam edin...
Ben kimseye, çocuğuma laf söyleme hakkını vermiyorum.
Çocuğumun terbiyesi, sadece bana aittir...
Gerekirse, o kişilerle görüşmeyi keserim...
Bir anne olduğum için, çocuğumun terbiyesini evde veririm, başkalarının yanında terbiye edecek değilim.
Ne çocuğuma başkalarının yanında laf söylerim, ne de söylettiririm...
siz gerekeni yaparsanız zaten kimse bişi diyemez ki..
ama bu örnekte çocuk evi dağıtıyor,eşyalara zarar veriyor anne oğluna engel olmuyor..eminim kendisi kendi evinde daha dikkat ediyordur oğluna..aman şu kırılacak bu kırılacak diye daha kısıtladığına eminim..başkasının evinde de amannnnn çocuk ne yaparsa yapsın,olur böyle şeyler diyen tiplerde var..şahsen ben evime gelen kişinin çocuğuna sahip çıkmasını isterim..çocuksa da bu ,ona evimdeki her eşyayı kırma hakkını vermez..
Gerekirse, o kişilerle görüşmeyi keserim...
Bir anne olduğum için, çocuğumun terbiyesini evde veririm, başkalarının yanında terbiye edecek değilim.
Ne çocuğuma başkalarının yanında laf söylerim, ne de söylettiririm...
Nerde terbiye ederseniz edin,kimse benim evimi boyayamaz, ayrıca psikologlar çocuklara belli sınırlar konulmasını sağlıklı buluyor yoksa kontrolsüz ve doyumsuz ebevynler yetiştirirsiniz açında biraz çocuk gelişimi yazıları okuyun lütfen.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?