aynisini sen yap ona sende onun ailesiyle görüsme...bu ne yaaa....yaptigi cok ayip....ikinizde oradami tanistiniz???yoksa sen sonradanmi oraya gittin???
Yarin konusmazsan ipleri koparirsin diyor!Koparsa kopsun dedim..Sen yapinca neden kopmuyor bu ipler dedim...Ay cnm ya kıyamam gurbet ellerde ailenden uzak zor be güzelim
Erkekler hep aynı, bencil umursamaz iyilik bilmez!
Bence sende onun ailesiyle konuşma, ne demekmiş görsün, sen konuşcaksın ben konuşmam oh ne ala ne sanıyolarsa kendinlerini
cnm yaa cok kırılmıssın ama üzme kendini çözülemiyecek bişey değil
konusarak halledebilirsiniz birbirinize kötü seyler söyleyip sonradan pişman olmayın
eşinin seni anlamasını saglamalısın tabiki yaptıgı hoş bi davranıs değil
ama madem böyle davranıyor oturup konus nedenini anla derim ben...
Bende oyle yapicam konusmucam dedim..Yok konusacakmisim yemezmis lafa bak!!Sen nasil birisin dedim ya..Bana saygin olsa ailemede olurdu dedim..Kaldi ki benim ailem sana hep iyi oldular kotu bile olsalar sen kucuksun saygili olmalisin dedim..Ben senin ailene oylemiyim dedim saygida kusur etmem..Olcan tabi diyor!!!Bencil ya bencil...
Kalbi kirilan benim soylediklerine pisman olandan ben olacakmisim
Hep annem farkediyor bizim kavgalarimizi cunku beyefendi yok yanimda bende suratima herseyi yansitiyorum istemesem de!!Annemi gorunce o ekrandan geliyo kokusu sarilip bagirarak aglamak istiyorum..Ama kadin uzakta uzulmesin diye dudaklarimi issiriyorum
Canım ya bencede üzme çok içi acır dikkat et kendine belli etmemeye çalış.
Ayrıca eşine karşı sende bu konuda taviz verme, çok kızdım.. Nankör bu erkeklerkötükedihüso
evden bide cok uzaktasın bilmiyorumda baazen erkeklerin burnu sürtülmeden olmuyor
her dediklerini yapınca daha da kural koymaya burnularının dikine gitmeye baslıyorlar
eşin yüzde yüz haksız diyemem, ifade tarzı yanlış.. sanki seni kendine ve kendi ailesine mecbur biliyor, öyle bir tavır..
eşin her zaman annenle konuşmak zorunda değil, kaldı ki erkekler kendi aileleriyle bile konuşacak mesele zor bulurlar, eşinin ailesinden de çekinir, çekinmese de sıkılırlar.. onlar bizim gibi değil... biz hem sevdiğimiz için, hem eşimizin hatrı için konuşuruz, ama inan benim eşim kendi ailesiyle bile sıkılır uzun süre..
eşinle şunu bi açıklığa kavuşturun önce: ailene karşı bir soğukluğu olup olmadığını, sadece msn de sohbet etmekten mi sıkıldığını sor.. evet haklısın vs. gibi yapıcı cümlelerle konuş bence.. (erkeklere asla yaptırımlı cümleler kuramazsın ama onlar kurar malesef!!!) ve eğer gerçekten sürekli konuşmaktan, onların karşısında vakit geçirmekten sıkılıyorsa, konuşacak bişey bulamıyorsa, orda oturup sizin aile muhabbetinizi dinleyeceğine yapacak daha önemli işleri olduğuna inanıyorsa, tamam de.. haklısın.. tabi ki seni zorlayamam.. ama sana "git öteki odada konuş" deyip tersleme hakkı da yok.. sana durumunu güzelce izah edip kendi yanodaya geçer yada seni güzel bi dille gönderir.. arada gelir, merhaba anne işim var şu an ben yan odadayım iyi akşamlar der (yada demez kendi bilir) ama seni kendine ve ailesine mahkummuşsun gibi geleceksin konuşacaksın gibi mecbur bilmesin.. sadece bundan rahatsız olduğunu ve bu tavrının seni asla aileye sokmayacağını, üstüne annenlerden soğutacağını vs. güzel bi dille ifade et bence.. ama eşin biraz heyheyli bir tip herhalde, en başta amacının kavga olmadığını, meramını güzelce dinlemesini söyle.. tabi bu benim acizane tavsiyem.. eşimde işe yarıyor böyle alttan almalı konuşmalar) kolay gelsinn..
walla e$iniz cok ayip ediyo bu ne diktatör gibi konusmalari var,onun yaptigi düpe düz terbiyesizlik ama farkinda degil.bu gidisle isiniz zor görünüyo ya siz alltan alacaksiniz yada alamayacaginizi söylemissiniz ki ip incelicek incelikcek ve kopacak.hic burnu sürtecek gibide gelmiyo bana ama Allah yardimciniz olsun ne diyim.
bende uzaktayim seni cok iyi anliyorum.hep kendinden odun verme.esin gibi bencil ol.aglayip,uzulme karsisinda..diren derim.yapmiyorsa sende yapma.ne derse desin.yoksa omurboyu kaybedersin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?