Yeter artık

mamun

Nirvana
Kayıtlı Üye
16 Ağustos 2007
497
0
621
A.B.D.
Kizlar suanda bu yazdiklarimi aglayarak yaziyorum..O kadar canim SIKKIN ki!Yine esimle tartistik..Biliyorum her evde olur bu...Ama olaya bakin benim bir sucum var mi?
Biz yurtdisinda oldugumuz icin hergun ailelerimizle internetten goruntulu konusuyoruz..Bazen once esimin ailesiyle bazen de benim ailemle...Bugun de herzamanki gibi konusmak icin gectik bilgisayara hersey normal...Esimin ailesiyle konustuk..gulustuk,sakalar yaptik,kapattik.
Sira geldi benim annemle konusmaya hadi ac dedim esime.Al bilgisayari git icerde konus dedi.Soylede bir olay var ben her ailesiyle konustugumuzda onun yaninda otururum.Kavga etmis olsak bile onlara yansitmam.Yazik insanlar uzaktalar gorupte uzulmesinler diye..Esimse bigun konussa bigun konusmaz,annemde sorar hep damadim nasil evde yok mu diye!
Bende evde olmasina ragmen bazen yok derim.isi olmamasina ragmen isi var derim..Kadincagiz bi sorun oldugunu anlamasin diye...
Bugunde al bilgisayari git icerde konus degince neden dedim neden?Cevap konusmak zorundamiyim oldu!Annem en ufak bir yanlisi olmamistir esime severde!Esimde der annenle bir sorunum yok konusmak zorundamiyim diyor.
Bende dedim bende sizinkilerle konusmuccam.Konuscaksin diyor senin annenin oyle bi talebi yok benimkilerin var.Konuscaksin..
Kizlar annemden uzaktayim ve o kadincagiz gozumun icine bakiyor mutlumuyum diye!En ufak gozlerim dalsa kotu bisey yok degil mi diyor?bugun de anladi yok anne dedim cok iyiyiz.Annemi kapadiktan sonra agzima geleni soyledim.
Yeter biktim dedim...Bana dedigine bakin bu dediklerime pisman olacakmisim..Bende hem uzeceksin hemdee pisman olan ben mi olacam dedim..KAffayi yicem..Kimseye anlatamiyorum ne yapayim ben mafoldumben

cnm yaa cok kırılmıssın ama üzme kendini çözülemiyecek bişey değil
konusarak halledebilirsiniz birbirinize kötü seyler söyleyip sonradan pişman olmayın
eşinin seni anlamasını saglamalısın tabiki yaptıgı hoş bi davranıs değil
ama madem böyle davranıyor oturup konus nedenini anla derim ben...

Ay cnm ya kıyamam gurbet ellerde ailenden uzak zor be güzelim
Erkekler hep aynı, bencil umursamaz iyilik bilmez!
Bence sende onun ailesiyle konuşma, ne demekmiş görsün, sen konuşcaksın ben konuşmam oh ne ala ne sanıyolarsa kendinlerini

aynisini sen yap ona sende onun ailesiyle görüsme...bu ne yaaa....yaptigi cok ayip....ikinizde oradami tanistiniz???yoksa sen sonradanmi oraya gittin???

aynisini sen yap ona sende onun ailesiyle görüsme...bu ne yaaa....yaptigi cok ayip....ikinizde oradami tanistiniz???yoksa sen sonradanmi oraya gittin???

Bende oyle yapicam konusmucam dedim..Yok konusacakmisim yemezmis lafa bak!!Sen nasil birisin dedim ya..Bana saygin olsa ailemede olurdu dedim..Kaldi ki benim ailem sana hep iyi oldular kotu bile olsalar sen kucuksun saygili olmalisin dedim..Ben senin ailene oylemiyim dedim saygida kusur etmem..Olcan tabi diyor!!!Bencil ya bencil...
Kalbi kirilan benim soylediklerine pisman olandan ben olacakmisim
Hep annem farkediyor bizim kavgalarimizi cunku beyefendi yok yanimda bende suratima herseyi yansitiyorum istemesem de!!Annemi gorunce o ekrandan geliyo kokusu sarilip bagirarak aglamak istiyorum..Ama kadin uzakta uzulmesin diye dudaklarimi issiriyorum

Yarin konusmazsan ipleri koparirsin diyor!Koparsa kopsun dedim..Sen yapinca neden kopmuyor bu ipler dedim...
Yarin ailen sorarsa neden gelmiyorr gelinimiz diye.Cevap verirsin dedim..Dun ben ona dedim ki annenle konusmak zorundamiyim?O da bana kirildi sizinle konusmuyor dersin dedim..

Ben kotu seyler soylemiyorum ama ailenle konusmucam ve senin bana konustugun gibi konuscam dedim..Pisman olursun diyor

Canım ya bencede üzme çok içi acır dikkat et kendine belli etmemeye çalış.
Ayrıca eşine karşı sende bu konuda taviz verme, çok kızdım.. Nankör bu erkeklerkötükedihüso

Canım ya bencede üzme çok içi acır dikkat et kendine belli etmemeye çalış.
Ayrıca eşine karşı sende bu konuda taviz verme, çok kızdım.. Nankör bu erkeklerkötükedihüso

Bak gitti odaya yatti..Umurunda degilim uzuldugum umurunda degil!!Ben bazen dusunuyorum onun yaptigi harektleri ben dusmanima yapmam...

evden bide cok uzaktasın bilmiyorumda baazen erkeklerin burnu sürtülmeden olmuyor
her dediklerini yapınca daha da kural koymaya burnularının dikine gitmeye baslıyorlar

evden bide cok uzaktasın bilmiyorumda baazen erkeklerin burnu sürtülmeden olmuyor
her dediklerini yapınca daha da kural koymaya burnularının dikine gitmeye baslıyorlar

Nasil ama nasil?Insan gibi konusuyorum olmuyor.Bagiriyorum olmuyor...Nasil burnunu surtuyum nasil?

eşin yüzde yüz haksız diyemem, ifade tarzı yanlış.. sanki seni kendine ve kendi ailesine mecbur biliyor, öyle bir tavır..
eşin her zaman annenle konuşmak zorunda değil, kaldı ki erkekler kendi aileleriyle bile konuşacak mesele zor bulurlar, eşinin ailesinden de çekinir, çekinmese de sıkılırlar.. onlar bizim gibi değil... biz hem sevdiğimiz için, hem eşimizin hatrı için konuşuruz, ama inan benim eşim kendi ailesiyle bile sıkılır uzun süre..
eşinle şunu bi açıklığa kavuşturun önce: ailene karşı bir soğukluğu olup olmadığını, sadece msn de sohbet etmekten mi sıkıldığını sor.. evet haklısın vs. gibi yapıcı cümlelerle konuş bence.. (erkeklere asla yaptırımlı cümleler kuramazsın ama onlar kurar malesef!!!) ve eğer gerçekten sürekli konuşmaktan, onların karşısında vakit geçirmekten sıkılıyorsa, konuşacak bişey bulamıyorsa, orda oturup sizin aile muhabbetinizi dinleyeceğine yapacak daha önemli işleri olduğuna inanıyorsa, tamam de.. haklısın.. tabi ki seni zorlayamam.. ama sana "git öteki odada konuş" deyip tersleme hakkı da yok.. sana durumunu güzelce izah edip kendi yanodaya geçer yada seni güzel bi dille gönderir.. arada gelir, merhaba anne işim var şu an ben yan odadayım iyi akşamlar der (yada demez kendi bilir) ama seni kendine ve ailesine mahkummuşsun gibi geleceksin konuşacaksın gibi mecbur bilmesin.. sadece bundan rahatsız olduğunu ve bu tavrının seni asla aileye sokmayacağını, üstüne annenlerden soğutacağını vs. güzel bi dille ifade et bence.. ama eşin biraz heyheyli bir tip herhalde, en başta amacının kavga olmadığını, meramını güzelce dinlemesini söyle.. tabi bu benim acizane tavsiyem.. eşimde işe yarıyor böyle alttan almalı konuşmalar) kolay gelsinn..

Canım burnunu sürtme konusunda ben yardımcı olamam da evlilier daha tecrübeli bu konularda onlar bi yol gösterebilirler

Ailesiyle konusunca hic sIKILMAZ 1 saatten fazla konusur..Ben demiyorum ki gel saatlerce konus bir merhaba de halini hatrini sor..Sonra git ne isin varsa yap!Bir haftanin 6 gunu damadiniz sizinle konusmazsa siz ne dusunursunuz?
Alttan alayim da nereye kadar bende insanim ya benim de bir psikolojim bir gururum var...Kendinde neyi hak goruyorsa aynisina benimde hakkim yok mu?
Kendi ailesii benim ailemin ustunde gormeler falan..Tamam tabi ki kimsenin ailesi giibi olmaz..Ama karina saygindan gel iki kelam et..Bende bazen onun ailesiyle konusmak istemiyorum..Hergun hergun istemiyorum ama onlar anne baba uzaktayiz diy ozluyorlar..Bir gun girmesek merak ediyorlar..Ben esime saygimdan sevgiden konusma bitene kadar isimi gucumu birakip konusuyorum...
Hic mi haketmiyorum bu kadarini...

esinizi altan aliyosunuz ama hep alttan alan taraf sizmisiniz?Ben becereiyorum hep alttan almayi:1no2:

walla e$iniz cok ayip ediyo bu ne diktatör gibi konusmalari var,onun yaptigi düpe düz terbiyesizlik ama farkinda degil.bu gidisle isiniz zor görünüyo ya siz alltan alacaksiniz yada alamayacaginizi söylemissiniz ki ip incelicek incelikcek ve kopacak.hic burnu sürtecek gibide gelmiyo bana ama Allah yardimciniz olsun ne diyim.

ah canım yqa kıyamam kim olsa çok kırılır içerler.

sende onun ailesiyle konuşulurken kısaca merhaba de ve işlerine bak yada evde yok dedirt.

ona söyle ben seni zor durumda bırakmıyorsam seninde buna hakkın yok. amaç ne neden böyle davranıyorsun diye sor.

bir daha ki sefere inş. önce senin ailenle konuşulur burada ki tavrına bakarak aynısını yaparsın.

bende uzaktayim seni cok iyi anliyorum.hep kendinden odun verme.esin gibi bencil ol.aglayip,uzulme karsisinda..diren derim.yapmiyorsa sende yapma.ne derse desin.yoksa omurboyu kaybedersin.

Dedim zaten sen terbiyesizsin dedim...Sen bana nasil konusu nasil davraniyorsan aynisini gorceksin dedim..Sanki karsindaki bayan degil de erkek gibi konusuyorsun dedim..Bu ettiklerime pisman olacakmisim..Sen ne zaman pisman olacaksin acaba dedim?
Valla konusmicam ya,Ben bi de kin tutan bir insan degilim kizlar hemen yumusarim iki tatli soze ama burnuma kadar geldi...
Annemle konusmuyorr bak neden yapiyorsun kadin seni soruyor uzuluyorum diyorum.Annenin oyle bi talebi yok diyor!NErden biliyosa yanimda degil ki..Bende neden istemesin dedigimde sen anneni koru annen icin koca bosarsin..Size en buyuk yemini ederim ki oyle bir tavrim yoktur..Annemin de korunmaya ihtiyaci yoktur
Gitti odaya yatti..Ben yatmicam yanina istemiyorum...

bende uzaktayim seni cok iyi anliyorum.hep kendinden odun verme.esin gibi bencil ol.aglayip,uzulme karsisinda..diren derim.yapmiyorsa sende yapma.ne derse desin.yoksa omurboyu kaybedersin.

saol anladigin icin...Zaten kendiimi yitik hissediyorum..kimse yok karsimda dertlesecegim arkadaslarim ailem...
hep icime ata ata sistim artik..Onada gecenlerde dedim kimsem yok bu evde bile senin olmana ragmen kendimi cok yalniz hissediyorum,aglama konusuna gelincce keske yapabilsem duramiyorum..dokuluyorlar kendinden cok SIKIYORUM ama olmuyor:1no2:

insallah hersey duzelir canim.icine atma sakin kendine yaparsin..esine de cok laf soyleme..derdini soyle bitir ve dedigini yap mutlaka. ben gecte olsa anladim ki erkekler sen konussanda bildigini okur..hicbirsey olmamis gibi rahat davranmaya calis..odada git agla ama karsisinda belli etme.mesela o odadayken annenle konusurken deki evde isi vardi yanina gidiyorum o da senle konusmak istiyor de o sekilde yanina git emrivaki yap ben olsam oyle yaparim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…