Yarin konusmazsan ipleri koparirsin diyor!Koparsa kopsun dedim..Sen yapinca neden kopmuyor bu ipler dedim...
Yarin ailen sorarsa neden gelmiyorr gelinimiz diye.Cevap verirsin dedim..Dun ben ona dedim ki annenle konusmak zorundamiyim?O da bana kirildi sizinle konusmuyor dersin dedim..
Yarin konusmazsan ipleri koparirsin diyor!Koparsa kopsun dedim..Sen yapinca neden kopmuyor bu ipler dedim...
Yarin ailen sorarsa neden gelmiyorr gelinimiz diye.Cevap verirsin dedim..Dun ben ona dedim ki annenle konusmak zorundamiyim?O da bana kirildi sizinle konusmuyor dersin dedim..
zaten ozur diledi..Diger mesajlarima bakarsan anlarsin canimaklinialirimsmilecanim esimle ben de yurt disindayim o yuzden bu sorununu anliyorum, biz de netten gorusuyoruz genelde. esinin ailesiyle her gun internette konusmak zorunda degilsin...mesela ben esim ailesiyle konusurken hic gidip yanina falan oturmam, bir cok zaman ailesine kameradan merhaba bile demem cunku esim de benim gibi davranir. o kendi ailesiyle ben de kendi ailemle gorusurum. sen de onun ailesiyle gorusme internette. esin de bu kadar kucuk bir sorundan ipleri koparcaksa koparsin, ne yapacak yani bu yuzden sana kusecek mi? kusecekse zaten esine soyleyecek tek bir kelime bile bulamiyorum. 5 yasinda cocuk gibi her istediginin yapilmasini istiyor sanirim. esler yapisik ikizler degildir, onun yapmak istedigi bir seyi sen yapmak zorunda degilsin, ayni sey esin icin de gecerli. bu kadar kucuk bir konuda bile sana ipleri koparirsin falan diyebiliyorsa esin, ona cok yuz vermissin demektir tatlim. esinin poposunu biraz asagi cekmek lazim...gercekten dedigin gibi bencil bir adama benziyor. sunu da ekliyeyim, esin sana ailemle konusacaksin falan gibi bir emir veremez. ne demek ''konusacaksin tabi'' demek...Allah yardimcin olsun canim bu kocayla... :teselli:
herseyin duzelmesine sevindim..arkadasim sen dogru bildiginden sasma..her erkege sokmez oyle kucuk oyunlar..eyvahedigeldismilebazi erkekte sever o ayriiaklinialirimsmile
zaten ozur diledi..Diger mesajlarima bakarsan anlarsin canimaklinialirimsmile
Bende hergun hergun konusmaktan rahatsizim bi de bunu kaynanaya anlat gormeyince merak ediyormus..Yuzumuzu 5dk gorse bile olurmus..Turkiyedeyken 15ddk mesafedeydi evlerimiz haftada bazen iki haftada bir gorusuyorduk...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?