Kizlar suanda bu yazdiklarimi aglayarak yaziyorum..O kadar canim SIKKIN ki!Yine esimle tartistik..Biliyorum her evde olur bu...Ama olaya bakin benim bir sucum var mi?
Biz yurtdisinda oldugumuz icin hergun ailelerimizle internetten goruntulu konusuyoruz..Bazen once esimin ailesiyle bazen de benim ailemle...Bugun de herzamanki gibi konusmak icin gectik bilgisayara hersey normal...Esimin ailesiyle konustuk..gulustuk,sakalar yaptik,kapattik.
Sira geldi benim annemle konusmaya hadi ac dedim esime.Al bilgisayari git icerde konus dedi.Soylede bir olay var ben her ailesiyle konustugumuzda onun yaninda otururum.Kavga etmis olsak bile onlara yansitmam.Yazik insanlar uzaktalar gorupte uzulmesinler diye..Esimse bigun konussa bigun konusmaz,annemde sorar hep damadim nasil evde yok mu diye!
Bende evde olmasina ragmen bazen yok derim.isi olmamasina ragmen isi var derim..Kadincagiz bi sorun oldugunu anlamasin diye...
Bugunde al bilgisayari git icerde konus degince neden dedim neden?Cevap konusmak zorundamiyim oldu!Annem en ufak bir yanlisi olmamistir esime severde!Esimde der annenle bir sorunum yok konusmak zorundamiyim diyor.
Bende dedim bende sizinkilerle konusmuccam.Konuscaksin diyor senin annenin oyle bi talebi yok benimkilerin var.Konuscaksin..Kizlar annemden uzaktayim ve o kadincagiz gozumun icine bakiyor mutlumuyum diye!En ufak gozlerim dalsa kotu bisey yok degil mi diyor?bugun de anladi yok anne dedim cok iyiyiz.Annemi kapadiktan sonra agzima geleni soyledim.
Yeter biktim dedim...Bana dedigine bakin bu dediklerime pisman olacakmisim..Bende hem uzeceksin hemdee pisman olan ben mi olacam dedim..KAffayi yicem..Kimseye anlatamiyorum ne yapayim ben mafoldumben
Ailesiyle konusunca hic sIKILMAZ 1 saatten fazla konusur..Ben demiyorum ki gel saatlerce konus bir merhaba de halini hatrini sor..Sonra git ne isin varsa yap!Bir haftanin 6 gunu damadiniz sizinle konusmazsa siz ne dusunursunuz?
Alttan alayim da nereye kadar bende insanim ya benim de bir psikolojim bir gururum var...Kendinde neyi hak goruyorsa aynisina benimde hakkim yok mu?
Kendi ailesii benim ailemin ustunde gormeler falan..Tamam tabi ki kimsenin ailesi giibi olmaz..Ama karina saygindan gel iki kelam et..Bende bazen onun ailesiyle konusmak istemiyorum..Hergun hergun istemiyorum ama onlar anne baba uzaktayiz diy ozluyorlar..Bir gun girmesek merak ediyorlar..Ben esime saygimdan sevgiden konusma bitene kadar isimi gucumu birakip konusuyorum...
Hic mi haketmiyorum bu kadarini...
esinizi altan aliyosunuz ama hep alttan alan taraf sizmisiniz?Ben becereiyorum hep alttan almayi:1no2:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?