Yeter katlanamıyorum artık :(

Konya dan pek emin değilim zaten Tarzı olarak örnekleme yaptım Kayseri bursa candır Konyayı çok iyi bilmiyorum Ama muhafazakar bir yer derler ya hani Bana uyar yani

Bildiğim kadarıyla Kayseri de Konya'ya çok benzer.. Evet muhafazakar bi şehir.. Akşam dışarı çıksan sana kötü gözle bakarlar, sıradan bi erkek arkadaşınla görseler dedikodunu yaparlar, normal standartlarda bi pantolon bile giysen erkeklerin bakışlarından rahatsız olursun... Sözde muhafazakardır en çok alkol tüketilir, ama içerken görseler vay haline.. Sosyal hayat diye bişe yok.. Hafta sonu tek yapılacak şey AVM gezmek.. Şehir içi ulaşım sıkıntılı.. Birçok yere bikaç dolmuş otobüs değiştirip gidilir.. Daha sayamadığım çok eksisi var...

ooo isin icinde sevdigin insan varsa Insallah tez zamanda gidersin :) ask varsa daha da zor

Bu aralar kötü bir toz bulutu varmış, 10 mt öteni göremiyorsun diyorlar; seni bu kadar bunaltan o olmasın?
Aynen ben mersindeyim pazardan beri bir toz bulutu var Suriye üzerinden geliyor senenin belirli günleri oluyor bu sene uzin surdu tozdan nefes alamiyorsun evin içi bildiğin toz oldu şimdi sil 2 dk sonra toz yine 10 mt bırak 5 mt goremiyorsun gitse de kurtulsak. Salça çıkarttı komsularimiz mahvoldu Salçaları.
Tabi ben yinede seviyorum memleketimi iyiki burada yaşıyorum.

inşallah bir rüzgar çıkar da götürür tozu, temizler havayı. Ya da yağmur yağsın, rahmet olsun..
Olduğun yerde mutlu olmak güzel. Kimsenin tadı huzuru bozulmasın.

Adana'dan ben de kactim Istanbul'a :) Ama Istanbul disinda baska bir sehir icinde terk etmezdim cunku baska bir ilegittim ve bir sene ancak dayanabildim Adana evet problemli bir sehir ama kaybolabilecegin bir sehir ozgursun pek cok ilde bu yok cidden sıkıcı gelebilir cogu yerhayat erkenden duruyor.

Mersin e adana gibi demişsiniz ama hiçbir alakası yok çok farklılar.Mersin çok kozmopolit bir şehir yani adanaya tercih edebilirsiniz.Marina da filan gezebilirsiniz yapılacak cok şey var aslında.Bende adanadan nefret eden biriyim ciddi anlamda ama mersini seviyorum.

Ya burada yazarsam banlanacağım şeyleri söylemek istemiyorum da Kozmopolitten kastınız çok farklı türde insanın ve yaşamın bir arada olmasıysa eğer Evet nefret ettiğim tam olarak bu

Ya burada yazarsam banlanacağım şeyleri söylemek istemiyorum da Kozmopolitten kastınız çok farklı türde insanın ve yaşamın bir arada olmasıysa eğer Evet nefret ettiğim tam olarak bu
Demek istediğim adananın varoşluğu yok en azından

Ben abim Adana da görev yaparken gelip kalmıştım bir kaç ay....Doyamamıştık.Her sabah insanlar erken saatlerde kalkıp yürüyüş yapıyorlardı.Parkları sokakları mükemmeldi.Biz çok beğenmiştik.Sabancı caminin oraya her gün gidip sigara içiyordum ve ben de dönmek istemiyordum....Belki ben de yaşadığım yerden sıkılmıştım orası bana farklı geliyordu.Bu çok büyütülecek birşey değil siz de söylüyorsunuz az kaldı buradan kurtulmama diye....Orası sizin memleketiniz olarak daima kalacak ama ileride yaşayacağınız yeri kendiniz seçebilirsiniz.Bunlar çok zor şeyler değil üzülmeye değmez....

Sabancı camiinin oralardaki parka sabah erken veya akşam saatlerinde gidip de sağlam döndüğünüz için şanslısınız doğrusu Biz oralara gitmeye korkarız da Hapçısı mı dersin alkoliği mi onlar olmasa tacizci apaçileri mi dersin Terörist desen dolusu Adana da türkiyedeki her çeşit belanın pisliğin en uç noktası vardır

Bi Konyalı olarak söylüyorum, emin ol Konya'da biraz yaşasan aynı şeyleri hissedersin...

Ben de bir Konyalı olarak söylüyorum en fazla içki tüketilen bir şehir değildir.Bu Konyanın muhafazakarlığını yermek adına yapılan bir söylemdir(bunu sizinde iyi gözlemlemiş olmanız gerek)Ki nüfus olarak bile içki konusunda istanbulun önüne geçmesi lazım değil mi?1 sene dışarıda yaşayınca insan kendi memleketini mumla arıyor ben bunu gördüm bunu söylerim...

Dünyanın cehennemi Adana
Aniz yanginlari,toz bulutu, nem sicak.... Osmaniye'de de var. Ama burali olmadigim halde esim ve arkadaşlarım sagolsun seviyorum yeşil oldugu icin
icin.. Karadenizi hatırlatıyor bana... kabullenip mutlu olmayi tetcih ediyorum... Hayat cok mu mükemmel, degil tabi ki...

Yaşadığı şehir nefreti beni aşmış birini görünce şaşırdım valla

Ben ağlamıyorum, ağlayacak kadar değil ama gezesim yok.
Gezme delisi ben kendimi eve kapattım düşün

Yaşadığı şehir nefreti beni aşmış birini görünce şaşırdım valla

Ben ağlamıyorum, ağlayacak kadar değil ama gezesim yok.
Gezme delisi ben kendimi eve kapattım düşün
Hastalık oldu bende artık Bu hissin aynısını daha önce üniversite sınavına hazırlanırlen gittiğim dersane için yaşamıştım Tabi o daha basitti Annemin babamın parasını yakmayım diye gitmek için kendimi sorşasam da ilk zamanlarda dersanede yaşadığım olay yüzünden boğuluyordum orda sonrasında üniversite sınavını kazanmamayı da göze alıp bıraktım ilk ayda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…