- 16 Şubat 2011
- 532
- 513
- 323
Konya dan pek emin değilim zaten Tarzı olarak örnekleme yaptım Kayseri bursa candır Konyayı çok iyi bilmiyorum Ama muhafazakar bir yer derler ya hani Bana uyar yani
ooo isin icinde sevdigin insan varsa Insallah tez zamanda gidersin :) ask varsa daha da zorAllaaahıııımmm Şurdan gideyim de Özleyeyim inşallah Özelenecek ne zıkkım varsa bilmiyorum da Gidince özlersin diyorlar ama özleyeyim yeter ki gideyim Hem gidersem sevdiğimin yanına gidicem inşallah Onunla neresi olsa cennet olur bana İnşallah
Bana yakinsinizben atatürkün oradayım yavrum
sen gitmişssin istanbulun sonuna ya
Aynen ben mersindeyim pazardan beri bir toz bulutu var Suriye üzerinden geliyor senenin belirli günleri oluyor bu sene uzin surdu tozdan nefes alamiyorsun evin içi bildiğin toz oldu şimdi sil 2 dk sonra toz yine 10 mt bırak 5 mt goremiyorsun gitse de kurtulsak. Salça çıkarttı komsularimiz mahvoldu Salçaları.Bu aralar kötü bir toz bulutu varmış, 10 mt öteni göremiyorsun diyorlar; seni bu kadar bunaltan o olmasın?
ooo isin icinde sevdigin insan varsa Insallah tez zamanda gidersin :) ask varsa daha da zor
inşallah bir rüzgar çıkar da götürür tozu, temizler havayı. Ya da yağmur yağsın, rahmet olsun..Aynen ben mersindeyim pazardan beri bir toz bulutu var Suriye üzerinden geliyor senenin belirli günleri oluyor bu sene uzin surdu tozdan nefes alamiyorsun evin içi bildiğin toz oldu şimdi sil 2 dk sonra toz yine 10 mt bırak 5 mt goremiyorsun gitse de kurtulsak. Salça çıkarttı komsularimiz mahvoldu Salçaları.
Tabi ben yinede seviyorum memleketimi iyiki burada yaşıyorum.
bir sebebin yok mu? illa 2 yil beklemeniz sart mi?Oldum olası sevmem burayı ama Bi de hasretten beklentilerden İyice sığamaz oldum buralara
Okul var Benim iki yılım var okulun bitmesine onun son yılı bu sene İş buldu vs derken ben okulu bitirdikten sonra ancak evlenebilirizbir sebebin yok mu? illa 2 yil beklemeniz sart mi?
Allah kolaylik versin canim. Insallah hersey gonlunce olurOkul var Benim iki yılım var okulun bitmesine onun son yılı bu sene İş buldu vs derken ben okulu bitirdikten sonra ancak evlenebiliriz
Çok teşekkür ederim İnşallah sizin de öyle olurAllah kolaylik versin canim. Insallah hersey gonlunce olur
Ya burada yazarsam banlanacağım şeyleri söylemek istemiyorum da Kozmopolitten kastınız çok farklı türde insanın ve yaşamın bir arada olmasıysa eğer Evet nefret ettiğim tam olarak buMersin e adana gibi demişsiniz ama hiçbir alakası yok çok farklılar.Mersin çok kozmopolit bir şehir yani adanaya tercih edebilirsiniz.Marina da filan gezebilirsiniz yapılacak cok şey var aslında.Bende adanadan nefret eden biriyim ciddi anlamda ama mersini seviyorum.
Demek istediğim adananın varoşluğu yok en azındanYa burada yazarsam banlanacağım şeyleri söylemek istemiyorum da Kozmopolitten kastınız çok farklı türde insanın ve yaşamın bir arada olmasıysa eğer Evet nefret ettiğim tam olarak bu
Sabancı camiinin oralardaki parka sabah erken veya akşam saatlerinde gidip de sağlam döndüğünüz için şanslısınız doğrusu Biz oralara gitmeye korkarız da Hapçısı mı dersin alkoliği mi onlar olmasa tacizci apaçileri mi dersin Terörist desen dolusu Adana da türkiyedeki her çeşit belanın pisliğin en uç noktası vardırBen abim Adana da görev yaparken gelip kalmıştım bir kaç ay....Doyamamıştık.Her sabah insanlar erken saatlerde kalkıp yürüyüş yapıyorlardı.Parkları sokakları mükemmeldi.Biz çok beğenmiştik.Sabancı caminin oraya her gün gidip sigara içiyordum ve ben de dönmek istemiyordum....Belki ben de yaşadığım yerden sıkılmıştım orası bana farklı geliyordu.Bu çok büyütülecek birşey değil siz de söylüyorsunuz az kaldı buradan kurtulmama diye....Orası sizin memleketiniz olarak daima kalacak ama ileride yaşayacağınız yeri kendiniz seçebilirsiniz.Bunlar çok zor şeyler değil üzülmeye değmez....
Bi Konyalı olarak söylüyorum, emin ol Konya'da biraz yaşasan aynı şeyleri hissedersin...
Aniz yanginlari,toz bulutu, nem sicak.... Osmaniye'de de var. Ama burali olmadigim halde esim ve arkadaşlarım sagolsun seviyorum yeşil oldugu icinDünyanın cehennemi Adana
Hastalık oldu bende artık Bu hissin aynısını daha önce üniversite sınavına hazırlanırlen gittiğim dersane için yaşamıştım Tabi o daha basitti Annemin babamın parasını yakmayım diye gitmek için kendimi sorşasam da ilk zamanlarda dersanede yaşadığım olay yüzünden boğuluyordum orda sonrasında üniversite sınavını kazanmamayı da göze alıp bıraktım ilk aydaYaşadığı şehir nefreti beni aşmış birini görünce şaşırdım valla
Ben ağlamıyorum, ağlayacak kadar değil ama gezesim yok.
Gezme delisi ben kendimi eve kapattım düşün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?