Yeter ya yeter bugün çıldırmanın eşiğine geldim

Can ciger kuzu sarmasi

Üye
Kayıtlı Üye
27 Ağustos 2018
208
210
18
29
Onceleri ciddi düşündüğüm biri vardı bi önceki konumdan bilen bilir. Elinden tutup getirdim edebimle ailemle tanıştırdım sonra hataları oldu bir takım olmaması gereken şeyler yaptı. Yolumu ayırmaya karar verdim .Ama evdeki baskılar bitmiyor. Neymiş o şahsı eve getirmişim herkes işi gücü olan düzgün biri buluyormuş ben kötüsünü seçiyormuşum. Herkes el gün fotoğraflarımızı evlilik teklifi videolarımızı görmüş kendimi herkese rezil etmişim. Yok alkol kullanıyormuş ayyaşmış bizim aileye yakışmazmış . Onlar oyle dedikçe gidip çocuğa yapışasım geliyor .başka mevzular var Yanlış biri beni çok mutsuz edecek biliyorum iştir alkoldür bunlar beni bağlamaz. Okumuş görmüş bir insanım . bunları sorun etmiyorum. Yeter ki beni sevse saygılı biri olsaydı yeterliydi. olmayacak diyorum kötülüyorlar olacak diyorum kötülüyorlar. Eleştiriyorlar rezil ettin diyorlar özellikle kız kardeşim. Ne yapmışsam. sürekli bizi rezil ettin yüzümüzü yere eğdin babamı yıprattın diyip duruyor sırf bir zamanlar bu insani istedim diye. Şeytan diyor git evlen bu baskıya dayanamıyorum . Evden kaçıp kurtulmak istiyorum. yana yakıla iş bakıyorum .Bir yandan astsubaylikta yedekte kaldım sıramın gelmesi için dua ediyorum .Bu hayat mı genç yaşımda saçlarımda beyazlar çoğaldı .Üniversitede ağlamayı bilmeyen ben evde her gün aglar oldum. herkes bana tavırlı .erkek kardeşim gizlice mesajlarımı okumuş zamaninda onu başıma kalkıp duruyor bana güvenip tek başıma bir yere yollamıyorlar .Geçen isyan ettim böyle yaptığınız sürece valizi alır çıkar giderim engel olursanız jandarmayı ararım diye. bıktım usandım. Napayım kızlar iş bulup sıram gelene kadar çalışmalı mıyım yoksa dişimi sıkıp beklemeli miyim. Gerçi sıkacak diş te kalmadı ama .
Bu arada o şahısta nerde napıyor bilmiyorum ama bizim evde hergün kavgasi var . O orda gününü gün ederken ben burda kavgasını yaşıyorum. Çok zoruma gidiyor

İştir alkoldür sizi şimdi bağlamaz gibi görünse de evlendikten sonra başınız çok ağrıyabilir

İşte aileniz ondan sonrasını düşünüp tedirgin olmuşlar belliki

Kk’yı sadece kendi sorunlarınıza çözüm bulmak için değilde arada bir başkalarının dertlerini de öğrenip ibret almak için okuyun derim ben

Haklısınız bu boyutu da onemli ancak çalışıyor devlet işi değil sadece. bunu söylemek istedim

Bu hayat sizin hayatınız. Ailenizin bu konuda anlayisli olmasi lazim. anlayışlı degiller madem sizde kulaklarinizi tıkayın. Kararirinizin arkasinda durun. Bence aklınızda bu kadar soru isareti varken o kişi ile evlnmeniz hata olur. Ayrica bunda rezil olacak bisey yok. Nişanlılık sözlülük evreleri zaten kişilerin birbirini tanıması icin bi süreç degil mi.illa olumlu mu olmasi gerekiyor bu süreçte vereceginuz karar. Size göre yanlış bi insanmis. Bunda rezil olacak birsey goremiyorum ben. Siz icinizi ferah tutun. Sabredin.zamanla soylenmeyi birakacaklardir.

Bende öyle söylüyorum .Evlenseydim boşansaydım daha mı iyiydi. Sürekli başıma kalkılıyor .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…