Yeter ya yeter bugün çıldırmanın eşiğine geldim

Yaw daha ne güzel, yol yakınken kurtuldun bundan sonra daha dikkatli ol deyip destek olacaklarına köstek oluyorlar. Bizim toplumda böyle aileler çoğunlukta ne yazıkki. Ondan sonra da sırf kaçmak için yanlış evlilikler yapılıyor.
Sakın o çocuğa yapışayım falan demeyin. Yağmurdan kaçarken doluya tutulursunuz. Aileniz daha fazla bunaltır ayrılmak isteseniz.

Biriyle tanışma aşamasında ayrılık yaşamışsınız.. bunu yaşayan bir sürü insan var, ne var bunda. Rezil olacak ne varmış, çok ilginç. Evlenip ayrılmak bile rezil olmak değil. Herşey insana dair. Herkesin başına herşey gelebilir..

Hiç bir Zaman yanımda olmadilar. Olmalarını da istemiyorum tek derdim meslek sahibi olup gitmek

Bende bunu anlamıyorum evlenmwdim evlenmeyi geç nişan bile olmadi sadece tanışma . Annem bana çok yükleniyor bende ona dayım boşandı kardeşine bak önce ben nw yapmışım diyorum sonra o bir laf söylüyor ben söylüyorum derken kıyametler kopuyor

Aslında ayrılık sonrası size destek olunması gerekiyor...böyle kırıcı sözler yerine..Sağlıklı durum değil bu durum

Nacizane fikir ,eğer ailede herkes aynı görüşte mutabık ise kendinizi geri çekip düşünün. Kendinizi ,Bastan sona yeniden sorgulayın ,eksilerle ve artilarla .sonucta aile asla kötülüğü istemez.trip yapmayın onlar sizden dâha çok üzülüyormuş.size ulaşmalarına (anlamaniza)izin verin.empati .empati empati...

Yahu tamam da üslup yanliş işte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…