her yetim maas almıyor mu?Haksızlık etmiş olursunuz.
Size ait olmayan herhangi birşeyi almak hırsızlık olmaz mı?
Vicdanınız rahat edecek mi ?
her yetim maas almıyor mu?
misal konu sahibi bu ay maası aldı bu aldığı para baska yetimden kesilecek değil yani
Suç teşkil ediyor diye biliyorum .her yetim maas almıyor mu?
misal konu sahibi bu ay maası aldı bu aldığı para baska yetimden kesilecek değil yani
her yetim maas almıyor mu?
muhalefet olmaya yazıyorsunuz ancak sadece soru sorduk diğer kisilerden kesiliyor mu diyeSize ait olmayan bir şeyi almanın adı nedir tam olarak?
Allah korusun zaten yeterince üzücü bir durum.. verilen de üç kurus para onun da bir aylık hesabını yapıp misli ile geri istemek cok sacmaSuç teşkil ediyor diye biliyorum .
Alakası yok, bizden çıkıyor o paralar.
Bu maaşların belli kriterleri var, görünen o ki mağduriyeti evlenince ortadan kalkıyor .
Bunu yapan bir çok insan oldu babasının maaşını almak için resmiyette boşanıp dini nikahla birlikte yaşadılar .
Maaş alabilmek için.
Burda konu sahibi tam olarak bunu yapmıyor ama artık hakkı olmayan birşeyi zimmetine geçirmeyi düşünüyor.
Evlenince o maaşın kesileceğini biliyordu.
Ama işte o paralar bizden vergi şeklinde çıkıyor, kimse hakkı olmayanı almasa dünya daha yaşanabilir olur.Allah korusun zaten yeterince üzücü bir durum.. verilen de üç kurus para onun da bir aylık hesabını yapıp misli ile geri istemek cok sacma
Bu şekilde düşünen binlerce insan hakkı olmayan paraları alıyor diye siz,biz cebimizden fazla fazla vergiler ödemek zorunda kalıyoruz.Allah korusun zaten yeterince üzücü bir durum.. verilen de üç kurus para onun da bir aylık hesabını yapıp misli ile geri istemek cok sacma
valla vergi ödemeyi en iyi ben bilirim her ay vergiler giderlerimizden fazla evde.Bu şekilde düşünen binlerce insan hakkı olmayan paraları alıyor diye siz,biz cebimizden fazla fazla vergiler ödemek zorunda kalıyoruz.
Gerçekten mi çekebilir miyim yani. Çünkü soyadım vs değişti artık heryerde evli gözüküyorum cayma süremide aştım maaşın yatmasına şaşırdım üstelik çeyiz parası başvurumuda yapmıştımSon maas herkese yatiyor sorun yok ceyiz parani unutma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?