- 25 Şubat 2018
- 13.063
- 75.479
- 548
- Konu Sahibi EvluBayan000
-
Amin inşallah, geçen gün teyzem yeniden evlensen daha iyi olmaz mı dedi abime, asla böyle birsey istemiyor mesela , kızlar küçük ne onları bırakırım ne de yabancı birini hayatlarına sokarım dedi, ben bizzat sahit olduğum için bu duruma coook zor oluyor cocuklar için anne kaybı, geriye kalan ebeveyne çok is düşüyorMaşallah, Rabbim mükafatını versin. İnşallah hep güzel günler görsünler bundan sonra.
Gerçekten çok zor. Genç yaşta abiniz de kendinden vazgeçmesin. İnşallah merhamet dolu güzel bi insan çıkar karşısına. Her üvey anne kötü olacak diye bişey yok.Amin inşallah, geçen gün teyzem yeniden evlensen daha iyi olmaz mı dedi abime, asla böyle birsey istemiyor mesela , kızlar küçük ne onları bırakırım ne de yabancı birini hayatlarına sokarım dedi, ben bizzat sahit olduğum için bu duruma coook zor oluyor cocuklar için anne kaybı, geriye kalan ebeveyne çok is düşüyor
İnşallah.. Eşini çok seviyordu abim, çok zor günler geçirdi kendi içinde ve hala tam olarak atlatabilmis degil, biraz daha zamana ihtiyacı var..Gerçekten çok zor. Genç yaşta abiniz de kendinden vazgeçmesin. İnşallah merhamet dolu güzel bi insan çıkar karşısına. Her üvey anne kötü olacak diye bişey yok.
İnşallah.. Eşini çok seviyordu abim, çok zor günler geçirdi kendi içinde ve hala tam olarak atlatabilmis degil, biraz daha zamana ihtiyacı var..
Allah icine ferahlik versin.yalnizlik Allaha mahsus ama zaten yalniz degil yavrulari var.onlar buyuyene kadar ins allah annenize saglikli uzun omur versin ki anneniz abiniz onlari sevgiyle buyutebilsin.baska bir es adayi o sicakligi veremez.en iyisi bile...babalarini cocuklarla paylasmak istemez.İnşallah.. Eşini çok seviyordu abim, çok zor günler geçirdi kendi içinde ve hala tam olarak atlatabilmis degil, biraz daha zamana ihtiyacı var..
Kesinlikle öyle, anne yokluğunu çok hissediyor ve dile getiriyorlar birde babalarını paylaşmak zorunda kalmasnlar bir süre dahaAllah icine ferahlik versin.yalnizlik Allaha mahsus ama zaten yalniz degil yavrulari var.onlar buyuyene kadar ins allah annenize saglikli uzun omur versin ki anneniz abiniz onlari sevgiyle buyutebilsin.baska bir es adayi o sicakligi veremez.en iyisi bile...babalarini cocuklarla paylasmak istemez.
bukadar gaddar ve merhametsiz bir insan olduğumu söyleyerek kul hakima giriyorsun. Surda yazdığım iki kelimeyle nasıl da yargiliyosunuz. Görümcemin vefatından çok o cocugun yüzüne baktıkça benim içim parcaliniyor. Her fırsatta sarılıp öpüyorum. Yarın bir gun Benin de çocuğum olucak Allah korusun benim yavrum annesiz kalsa en yakinima en guvendigim anneme ve eşime emanet ederim. Çünkü can ciğer nekadar yenge de olsam bakabileck en yakınları varken o çocuğun halinden anlayamam , bakarım ilgilenirim üzülürüm ama kendime de guvenemem. Annesi hayatta olsa en güvendiği annesine babasına emanet ederdi yavrusunu ki en iyi de onlar bakar. Ha ortada kalır çocuk orasi ayrı bende bakarım Allah'ın huzurunda sevabımi kazanirimKonuyu şok içinde okudum. Bir çocuğun sorumluluğunu almaya hazır olmasanız bile o kadınları susturup çocuğu kolunuzun altına alamadınız mı o an? Benim kafadan çatlak iki yengem var, bir tanesi annem öldüğü gün; bundan sonra emrine amadeyim sardenya dedi, diğeri de annen ölceğine ben ölseydim keşke demişti. Kazık kadar insandım halbuki. O anlık Bi söz, bir hareket insana destek oluyor. Umarım teyzeleri falan sahip çıkar da sizin elinize bakmaz o çocukcağız. Çocuğa nasıl davranacağınız daha şimdiden belli. Sizle kalırsa aç açıkta kalır, yarı aç yarı tok, sefil perişan olur. İyisi mi siz bu işe girmeyin, kendinizi bilmeniz bir yerde güzel. Ne yaparım nasıl yardımcı olabilirim diye soracağınıza koşa koşa gelip ayhh benim üstüme mi kaldığğğğ acebaaa diye konu açmak benim insanlık anlayışımın çok çok dışında. Ne insanlar var doğada bulduğu hayvan yavrusuna, kapı komşusunun çocuğuna, hastanede istismar edilmiş bebeğe kol kanat geriyor. Bir de sizin gibiler var, onlara da sadece yazıklar olsun deniyor.
Babasi calisacagi için mecbur gundezleri kayinvalidem bakar akşamları babası bakarBu islerde bi ucu illa el oluyor! Soyleki: senin kocan cocugun dayisi yani annesinin kardesi.. hic uzak degil! Ayni sekilde teyzeleride annesinin kardesleri ama onlarinda bi ucu el dedigimiz enisteler. Sahi cocugun babasi baksin , neden bakmiyo?
Tabiki canim elimizden gelen bütün gelen ilgiyi gösteriyoruz gostericezde. Ama onun tüm sorumluluğunu en iyi annesi üstel eğilir ki kabul de ediyor zaten orta da kalma durumu yok .sadece 3 5 insanın dengesiz konuşması canımı sktiHayatımda kimseye vurmadım ama herhalde çocuğun yanında senin başına kaldı diyenin ağzına sağlam bir tane çarpardım taziye evinde action olurdu. Ne dangalak dangalak konuşan insanlar var ya. Sinirlerim zıpladı. Konu sahibi valla siz dahil bütün aileye emanet o çocuk. Babaannesi, teyzeleri, dayısı, siz o çocuk için elinizden geleni yapmalısınız.
Hayır canım ona en iyi babası ve ananesi bakiyorken ben de elimi üzerlerinden çekmek bütün desteği yaparım. Ortada kalma durumu yok. Ki kalsa bile inançlı insanlariz ölüm bu hepimizin başına gelebilir tabiki Allah rızası için bakarimSizde yük olduğunu düşünüyorsunuz sanırım.
tamam iste bencede oyle olmasi daha normal olur. babanne mi yakindir dayi mi? bence babanne olmasi gerek zaten. sen uzerine duseni yaparsin zaten milletide bos ver. uzerine kaldi cumlesi bile o kadar iticiki. kucucuk masum yavru..annesiz kalmis babasizda kalmis gibi muamele ediyorlar acimasiz insanlarBabasi calisacagi için mecbur gundezleri kayinvalidem bakar akşamları babası bakar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?