Yetim çocuğa bakmak

Valla yazacak tek kelime bulamadim, boyle birini takdir etmek yaptiklarinin yaninda cok basit kalir :) sizi klonlayip ulkenin dort bir yanina serpistirsek keske :) elleriniz dert gormesin..

insallah o cocugun isinde basarili oldugunu guzel bir evlilik yaptigini da gorursunuz :)
Ise gireli 7 ay oldu. Başarılı olup kendini kurtarmasi tek dilegim. Erken evlenmemesi yönünde telkinlerde bulunuyorum. Ama kısmet tabi ki :)
İnsallah karsisina iyi bir insan çıkar.
Ve harika bir aile kurar ....

Komşularınız ve çevrenizi şiddetle kınıyorum. Dilerim onların çocukları annesiz kalmaz. İçim parçalandı, yazıklar olsun böyle insan müsveddelerine ..!

Tesekkur ederim. Zaten ben bunu tek basima yapmadım. Ben ona bir oda verdim sadece. Ve kavgasız gürültüsüz bir aile .
Babam maddi anlamda çok destek oldu. Eğer o çocuğa sahip çıkarsan ben de desteklerim seni dedi mesela .
Aslında söylenecek cok sey var .
Benim büyük oğluma bir gün şöyle bir cümle kurmuş
"Bizim evde hic bir zaman dolap dolu olmazdı. Doğalgaz yanmazdı çünkü her kuruş uyusturucuya giderdi "
Şu yukarda sayılanlar bir çocuk sahibi olan insanların yapması gereken şeyler!
Bir çocuğu özel okulda okutmak zorunda degilsin. Bir çocuğu sosyal faaliyetten sportif faaliyete taşımak zorunda değilsin.
Ama bir çocuğun karnını doyurmak,ısıtmak bir annenin bir babanın en temel görevi. Bunu hayvanlar bile yavrularına yapıyor.
Böyle bir sürü şey işte ;(
Özgüvensizdi ama geçti artık..
Size de yorumunuz için çok teşekkür ederim

Sen millete bakma canım fitne dolu elinden geliyorsa ilgilenirsin gönlünden geçiyorsa yazık çocuğun yanında demeseler keşke

O kadınların allah cezasını versin cenaze evinde konuşulacak konu mu bu çocuk 6 yaşındaysa annesi genceciktir rabbim peygamber efendimiz (s.a.v) komşu eylesin inşallah o kadınları da öyle hale getirsin ki bakacak kimseleri olmasın sen elinden geldiği kadar bak öyle çok sevabın olur ki rabbim evinin bereketini bile arttırır inşallah

Sen ne harika insansın ya senin gibi on tane olsun cennet olur dünya da aç, üşüyen çocuk kalmaz yüreğinden öpüyorum senin iyi ki varsın

RABBİM razı olsun kuzeninizden. Ne muradı varsa versin. Ömrü boyunca hiçbir sıkıntı çekmesin inş.

ya daha dün defnedilen bir annenin yavrusu için bunların düşünülmesi ne kadar acı.o ileri geri konuşan insanlar, siz ya da başkaları...bunun telaşına mı düşülür şimdi. çok şaşırdım. Allahım o yavruya yardım etsin.

Öyle demeyin, doğru dua edin .

Bizlere bir şey olursa ki ölüm var ; akıllı, merhametli , vicdanlı, adaletli ,iyi insanlarla karsilassinlar, iyi insanlar olsunlar.
Ben böyle dua ediyorum çocuklarım kimsenin eline muhtaç kalmasın inşallah ben onları hiç degilse kendi başlarının çaresine bakacak kadar olana kadar en azından olmemeyi diliyorum sonuçta vereceği hiçbir şey Allah a zor gelmez bende böyle istiyorum .
İstedigi kadar merhametli adaletli olsun hiç kimse öz anne baba gibi olamaz .
Bunu da boş keseden sallamiyor bizzat yaşamış biri olarak söyluyorum.

Allah rahmet etsin neden vefaat etti .?
Bir anne evladı ortada kalsın ister mi, üstelik ölüm gibi sonsuz bir ayrılık.. kalbim cizz etti . O el alem denen hiç amacı olmayan sırf fitne tohumu eken dedikoducu aşağılık karılara bakmayın siz . Mecbur hissetmeyin kendi evladiniz bubsekilde olsa ? Empati kurun sıkı sıkı sarılın yavruya

bakma zorunlulugunuz tabiki yok boyle cumle kurulmasida pek hos degil lakin kendimi dusunuyorum gorumcemin cocugunu o kadar cok seviyorum ki Allah korusun tabi ama oyle bir durumda seve seve bakardim

Allahım sen kimseyi kimsenin umuduna bırakma. Kemikleri sizlamıstır kadının topragı kurumadan uzerıne tıtrediği yavrusuna yapılan muameleye bak.Sulalece rezıllık diz boyu. O kadınlara da onları konusturana da yazıklar olsun.

Sizce gorumce bu konuyu okuyor olsa ne bileyim bir yerlerden haber gitmiş olsa - olamaz mı olabilir- ne diyordur ne dusunuyordur. Ben soyleyım siz ölüyü bir daha öldürdünüz. Cocuguna fazlalık yuk diyerek o kadınları susturmayarak o cocugun yanında bunları konusarak..İnsallah 4 teyze 4 hala içinde bir tane adam cıkar da o cocuga gul gıbı bakar.Hiçbirinize muhtac etmez. Hepiniz o cenaze evinde konustuklarınızdan utanırsınız

keşke alnından öpme butonu olsaydı:) ağzınıza sağlık.

ne acı,

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…