yetti artık kv! son kararım hakkında yorum istiyorum

Off aynı benimki. Küsmeyi marifet sayar. Bunları çocuk gibi eleyip beleyeceksin. Dünya onların etrafında dönsün tek istedikleri o. Annem de öyledir benim. Eskiden kahrolurdum annem için, haftalarca hediyeler, peşinden koşmalar, espriyle sarılmalar yapardım. Evlendikten sonra annem aramıyorsa ben de aramıyorum, artık nasıl bezmişsem, uzun sürsün küslüğü diyorum. Kendi anneme bunu yaparken evlenince bir baktım kaynana daha beter çıktı. Yok beni aramadı, surat yapmalar, durup durupken içini çeke çeke ağlamalar. Kayınvalidemle asla görüşmüyorum. Hiç aramıyorum bile. Bayramda mecburen gittim baktım suratı yine düşmüş herkesle fıkır fıkır benimle muşmula, eşime dedim, suratını düzelttirmezsen diğer bayram ölürüm de gelmem, rezil olur ele güne (zaten bu yüzden gelmemi istiyor bana bayıldığından değil)
Dün hayret aramış evlilik yıl dönümümüzü kutluyor. Sağolun dedim kapattım. Çok pişmanım sizli bizli olmadığım için başından beri. Bütün kaprisini çektim, herkesin önünde bana mı kızdın, niye ağlıyosun diye defalarca sarıldım! Çok pişmanım yaa..geçen bayramda hüngür hüngür ağlıyor, tv den gözümü bile almadım. Yaşlılar diye gençlerin ruhuyla oynamasınlar ya!!! Yeter benim sorunlarım bana yeter, azcık ana olsunlar, fedakarlık yapsınlar. Eşim arada mı kalıyor, o zaman anneciğine patlasın, rahatlasın. Sizi kimse düşünüyor mu? Eşiniz annesine hesap sordu mu beden o telefonu açmıyorsun anne karıma, hayırdır? Dedi mi? Demediyse bırakın arada kalsın. Ay çok doldum okuyunca konunuzu, yaptığım eziklikler aklıma geldi, kusura bakmayın.

amann takma ya :) bizimkide gitmeyince surat gelmeyince surat aksi aksi konuşur plan yapar eşime göre bana göre uayr die düşünür eder. eşimin tşörtü yırtılır oğlum getirde bigün onu ben dikiyim der çıldırırsın sinirden bi kere yüz göz oldum söylendim ama anlamaz ki dil bu susmuyor. valla 1.5 yıl oldu evleneli tek tartıştığımız konu annesi. elinden ameliyatlıydı şimdi diğer elinden ameliyt olcak kv aradım bugün naptn die hastanedeym dedi. sen dedi bnde iim dedm.bende şimdi oğlumu arıcaktım düğün vardaa erkenden arayım bi plan yapmadan onu ayarlasın akşama die sen gelir misin bilmemdeee oğlum beni bi düğüne götürsün getirsin. yani ben gitmesemde eşm gidicek annesiyle sonrada onla oturcak geride getircek bende misafir gelcek gelemeyiz dedim. baban oğlum götürsün dedide. ee napayım dün kınasına gidemedimde düğüne gitmem lazımda ayıp olurdaa. kim gelcek. dedi arkadaşlarımz gelcek. ddim e iptal edemez misin misaifrlerinii dedi. edemem ağzımızla çağırdık hemde kaç zamandır görüşmedik dedm. sonra ne dese beğenirsin ben yinede bi oğlumla konuşuyumda. o zaman beni götürsün bi saat sonrada alsın yuh yani dicektim. anne hadi götürmeye bakma düğün 7 de başlıyosa götürsün dedim insanlığımdan. ama 8 de gelirler misaifrler en geç misafirin yanında seni almaya falan gelemez dedim. bozuldu. neyse babana diyim bari falan yinede bi oğuzla konuşuyum ediyim kapattı. hemen eşimi aramış benle kanaat gelmedi düüğüne gidicektm edicektm. eşimde demş misafirmz var tmm bbanaa diyim demş. yani bu zihniyet nedir yaa misaifi varsa bak kendi çarene dimi. misafir olmasa bile belki biz evde oturcaz yicez içcez eşime ne sürekli böyle şeyler çıkartıyosun yanii. eşim bigün çalışıp bigün izinli her izinli olduğunda bişi bulur. hani sabahın köründe arıcakmış biz plan yapmıcak mışız düğüne gitcekmş ben gelmesemde önemli değilmiş eşimle gitcekmş hemen. sanki berabr yaşıyoruz. valla roman olur. oğluna aşık resmen sanki kumayız ayh neyse yine sinirlerim bozuldu hamile hamile

Biz de yakın oturuyoruz bazen alınıyor bazen küsüyor bazen konuşuyor,çok memnuniyetsiz ve kendi içinde mutsuz bi kadın,eşim dışında tek başınayken ziyaret etmiyorum,ekstra sohbet etmiyorum,eşimle beraberken yanyanaysak bol güleryüzlü tek başına halletmemiz gereken bi konu varsa uzatmamak adına suratsızım,bireysel ilgi sıfır,ararsa görmezden gelirim,çok aramışsa dönerim,kötü bi kadın değil sadece fazla kaygılı,mutsuz,negatif enerji veren,modumu düşüren bi kadın,eşim de farkında,aman taşınalım diye tutturmayayım da nasıl istersen öyle davran modunda,elleşmez eleştirmez,aman bana karşı güleryüzlü ol da bizim ilişkimiz bozulmasın da ne olursa olsun dedi kaç defa. Ben 1. Maddede gibi davranırdım ,sevgili gibi kıçının etrafında mı dolaşıcam ne münasebet.

Aynen öyle yapıyor. Etrafındaki herkes de ona uyuyor. Mesela bu olaydan sonra eşimin d. gününü kutlayacaktık görümcemden haber bekliyorum şu gün olsun diye uzattı da uzattı en sonunda seneye kalsın demez mi:) Yani etrafındakiler de çanak tutuyor şaka gibi ya resmen kv ye gitmemek için yaptı o kadar belli ki. Kp asla ses çıkarmaz yani herkes bu kadına hizmet ediyor sinir oluyorum.

Bu sefer dediğiniz gibi yapacağım.

Ay ben bu kaynanaları anlamıyorum iki erkek annesi, kaynana adayı olarak.

Nediye bu kadar çaba sarfedecem.Sırf geline değil kendime de sıkıntı.

Bane ne evlerinden ne halleri varsa görsünler.Oğlum memnunsa ben de memnun olurum.

Torunumla , oğlumla görüşmeme engel olmasın, ha üstüne arada arayıp hatrımı soruyor,

saygı duyuyor, arada kapımı çalıyorsa ohhh ne mutlu bana.

Ay yorulmuyorlar da.Git oğlanı şişir, geline çemkir.Ne yorucu.

Eşim biliyor durumu çünkü h. sonu ben kv lere uğradım tabak vermek için evde yoklardı anlattım ulaşamıyorum diye ben hemen sorarım dedi, o günden beri eşimde de tık yok. Ben de sormuyorum.

Hayır seneye kalmasın eşinizin doğum gününü siz kutlayın baş başa .
Kimsenin lafina sözünü bakmayın.
Dört duvar yuvanızda mutlu olmaya bakin .

Ben de anlamıyorum inanın 6 senedir bir bitmedi derdi sıkıntısı. Ortada bir şey de olsa , yok yani. Eşim de bende yoğun çalışan insanlarız, gider geliriz gidemezsek ben ararım hatrını sorarım. Daha ne istiyor anlamıyorum.

Hayır seneye kalmasın eşinizin doğum gününü siz kutlayın baş başa .
Kimsenin lafina sözünü bakmayın.
Dört duvar yuvanızda mutlu olmaya bakin .

Bunlarda bir gelenek var herkesin d. günü için pasta kesiliyor, onun için söylemiştim yoksa umrum değil. Görümcem organize ediyor hep.

valla hamileyim hastaneyede gittin mi ettin mi naptın die bi kere armadı. eşime sorar napıyor nasıl die eşimde bigün anne arada sor demiş. ararım aklımı senle bilcek değilim demiş azarlamış öylede bi kadın :) misafir gelcek eşimi arar söyle de glecekse gelsinn eşim bana git dicek eski usül herhalde yönlendircek beni bende giidcemm. çok bekler bu hareketleri ile daha. şimdi şimdi eşim kıza kıza beni ariyor gel die. işime geldiğinde gidiyrm gelmediğinde gitmiyorm. ama bende vicdan var gerçekten Allaha havale ediyorum nişanlıyken bal dök yalaydı o derece diyordum allahım annemle anlaşmadığım kadar bu kadınla anlaşıyorum ne şanslıyım diyordum çokta severdm ama evlendm baktım öyle değilmiş annem ahhh ahh annem melekmişte haberim yokmuşş.. oğlum mutluysa bende mutluyum yok. lafa gelince millete öyle anlatırlar amaa işin içi öyle değil o yönlendircek o yaptırcak ettircek balayna bile biizi o yollamış güya ele öyle anlatıı ah ah 1.5 yılda hangi verdiği freeleri anlatıcam ben şaşırdmm

Estağfurullah ne demek. Bu insanlar değişmiyor, biz özen gösterdikçe daha da abartıyorlar. Bu sefer aynı hatayı yapmak istemiyorum. Eşimle ne konuştular bilmiyorum, geçen seferlerde eşim hesap sormaya gitmişti, orda kp de hemen müdahil olmuş ve saçma sapan şeylerle beni haksız göstermeye çalışmışlardı. Bu sefer kp yi de aramıyorum muhatap da olmuyorum hiç bir aile ferdiyle, eşime de sormuyorum. Artık kendileri halletsin.

Arada ara
Acmazsa bir daha arama
Ustunde durma
Gorunce neden acmadin deme
Sallama
Ustune dusme yani

Bazen varmis bazen de o yokmus gibi davran.

Ay aynısı, nişanlıyken adeta melekkkk, nasıl iyiyiz, sonradan aynı sizinki gibi oldu, ya bunların hepsi aynı tornadan çıkma herhalde, benimki de hep eşimi arardı söylerdi, şuraya gidilecek şöyle yapılacak, eşim de hep unuturdu söylemeyi son dakkada gidemezdik vs vs derken şimdi eşimi aramayı bıraktı beni aramaya başlamıştı ama o da yemedi şimdi gene küstü. Düşünün akşam iş çıkışı saatimde arıyordu her gün ama her gün bize gel diye:) Baktı gitmiyorum sürekli, çağırmadıkça da gitmiyorum onu da bıraktı. Velhasıl gene istediği gelin olamadım kahretsin, ama iş iyice inada bindi istesem de olmam artık iyice soğuttu kendinden. Eşimin annem de annem dediği yok aslında gidesi de yok çoğu kez ben giderim arkamdan gelir işten.

Kv ben gelmeyince eşimin gitmediğini de anladı siniri ondan :) Aklınca beni çekmeye çalıştı ama cıks gene olmadı:) Böyle yaparsa daha zor çeker pis fesat.

İnşallah bizim gibi sorun yaşamıyorsunuzdur. Ama sorun mesafe değil sorun bu insanlarda, çünkü sorun yaratmak isteyen eski tarz kv lik yapmak isteyen her türlü yapıyor.
evet aslında ben çalıştığım için cok gormuyorum ve mesafeliyim. ama sinir olmak için bir sürü şey bulursun takılırsann. bizimde kaderimiz buymuş sanırım

evet aslında ben çalıştığım için cok gormuyorum ve mesafeliyim. ama sinir olmak için bir sürü şey bulursun takılırsann. bizimde kaderimiz buymuş sanırım

Ben de çalışıyorum görümcem de. Kv kızının ölesiye çalıştığını söylüyor ama bana gelince ne var canım herkes çalışıyormuş.

Hiç bir şey olmamış gibi davranın. Eşiniz yanınızdayken arayın hep. Açmazsa öpücüklü mesaj atın:)) Küsse de sizin belirlediğiniz zamanlarda ziyarete gidin. Gönlünü yapmaya çalışsanız da gördüğünüz gibi olmuyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…