yetti artık kv! son kararım hakkında yorum istiyorum

Bence bu kadın seni peşinde koşturmak istiyor. Etrafında annecim annecim diye dolanmanı sürekli yanına gitmeni istiyor. Ve en önemlisi telefonu bilerek açmıyor iyice kızıştırmak ve senin üstüne düşüp neden telefonlarımı açmıyorsun demen için. Resmen çocuk gibi evet haklısın hiç çekilmez ama bence sen akıllı ol onun istediğini verme. Yorumlarda bir hanımefendi eşinin yanında ara bilerek yazmış bana da çok mantıklı geldi açmayınca arkasından da eşin arasın sonra da mesaj atsın anne bizde seni yemeğe çıkaracaktık ama telefonu açmıyorsun neyse artık şansına küs diye sonra da o ararsa ikinizde ısrarla açmayın hahaha

Benim kaynananim hedefi,benimle cay partilerine,altin günlerine,konu komsuya gitmekti . Hatta onun oturduğu semtte ev tutmamizdi mesela. Tutmadim.
Babam da diyor ki sen dua et ise girdi çalışıyor kaynanan..
Ben evlendikten 1 ay sonra bunun altin günü oldu konu komsu hepsi leş tipler bana diyorki gelcenmi seni sorarlar. E bananeyse bundan beni ne diye sorcaklar bende bilmiyorum dedim. Dedi ki ufak bir okumamiz da olcak. Kuran ı Kerim yani.
Aha bende jeton dustu
Eve geldik esime dedim bunun niyeti gelin mevlidi yapmak falan ve gitmedim. O güne. Sonra dediki bizde sana yapcaktik gelin mevlidi hatta gunde yapalim dedik ama sonra sacma olur diye düşündük
Bende esime dedim onun önünde baaaaak,ben bir tek öleceğim günü bilmiyorum. Esimde morardi kendisi de
Daha sonralari boyle kelleme göre,gitmemeler de yaptım. Kaynanam da benim it damarlı olduğumu anladi artik yanasmaz bu tip seylere ama ben ararim sorarim o da arar
Bence sen hiiiic arama sorma gitme gideceksen esinle birlikte gidersin oda haftada 1 ya da 10 gunde bir adam olana fazla bile bence. Kayinbaban da yılanmış seni kotuler gibi konusmus. Ustune dustukce simarmis. Cok mu yasli kaynanan?yaslilar bazen cocuk gibi alingan,küskün olabiliyorlar.Kimsenin egosunu tatmin etme arkadasim. Sen gorustugunde bisey olmamis gibi davran neden aramadin diye sitem ederse bir gunde sen ara anne,ya da e aradim acmadin ki anne de zaten arama kayitlari duruyordur. Boylesi hic çekilmez. Kuserse küssün

65 yaşında ama hiç yaşının insanı değil 40 yaşındakilerden iyi, kendine çok iyi bakar. Hepsi çanak tutuyor resmen kv ye. Kp nin rahmetli annesi abisi falan hiç sevmiyor bunları şimdi neden olduğunu anladım, kp hiç sesini çıkarmıyor belki de aynı kafadalar bilemiyorum.

Ben geçen senelerde kv ye ulaşamayınca kp yi aramıştım gayet neşeli ulaşamıyorum demiştim niye anne dememişim diye beni şikayet etmiş sayfısızlık yapmışım vs vs

Bence de amacı tam dediğiniz gibi. Eşim ona defalarca anlatmaya çalıştı, senin istediğin tarzda olamaz çalışıyor vs diye. İnadından vazgeçmiyor.

Bi komşum vardı haftada bi gün belirlemişti o gün akşam yemeğine gidiyolardı bi gün de onlar geliyodu yok geçerken uğra yok bi git dolan muhabbetlerine mahal kalmıyodu çok iyi yöntem planlar da ona göre yapılır gelmedin etmedin lafı da olmaz mis

Ben de engelli konuşmuyorum kafam rahat

Aynı benim annem ile kv yi anlatıyorsunuz sandım yeminle kaprislerinden laf sokmalarından küsmelerinden canımdan bezdim bende böyle denicem üstününe düşünce şımarmalar sagolun harkasınız

Elinizden geleni yapmışsınız.
Daha da artık uğraşmayın.
Böyle sorunlar birike birike sağlık sorunları başlıyor.
2. Seçeneği uygula. Fakat bir daha resmiyeti asla bırakmayacaksanız.

Ayy bu ne allah aşkına işiniz gücünüz yok bunları mi avutacaksınız?
Hayır sizin ananız babanız eşinize böyle şeyler yapıyorlar mu ee o zaman ?
Valla bence öncelikle arayıp sormayı bırakın.
Gideceksenizde eşinizle beraber gidin asla yalnız gitmeyin.
'Yan yana oturuyor olabilirsiniz ama yabancı bi komşu gibi düşünün.
Gerekirse yine küsün bence.
Eşinizde arada kalacaksa kalsın boşverin o anayola oğlu arasındaki problem.

Bence de amacı tam dediğiniz gibi. Eşim ona defalarca anlatmaya çalıştı, senin istediğin tarzda olamaz çalışıyor vs diye. İnadından vazgeçmiyor.
Hayır bu da yanlış siz ev hanimida olabilirisiniz.
Ola ki işten çıktınız yine de onu eylemek zorunda değilsiniz.
Koca kadın kendi kendini eylesin bi zahmet elin kızından medet ummasın.

Açmıyorsa açmasın telefonu 1 kere aramışsınız açmamış, neden ısrar ediyorsunuz? Konuşmak isteyen geri arar... Çok kafaya takıyorsunuz bence.

Aynı benim annem ile kv yi anlatıyorsunuz sandım yeminle kaprislerinden laf sokmalarından küsmelerinden canımdan bezdim bende böyle denicem üstününe düşünce şımarmalar sagolun harkasınız
Yok vicdan yapa yapa mahvoldum, eşimle aram iyice bozuldu. Şimdi annem de kv dem de nasıl nazikler. Yüzlerinde güller açıyor. Emin ol böylesi yaranıyor.

Boyle birini surekli aramaniz hata bosverin ya gidip gelin mesafeli bi sekilde oturun hal hatir sorun evinize dönün bu kadar da takmayin size yazik

a - şıkkı.

Ah bu kaynanalar
Kocalarından görmediği ilgiyi şefkati oğlu gelinine gösterecek diye dert ediyorlar. Onlarin evliliği düzeni sevgi üzerine değildi, Oğulları da sevgi temelli evlilik yapıyor tabi kiskanclik gırla birde gelini evlat değil rakip olarak görüyorlar gen dişi ve kendinin oğluna veremediğini veriyor.

evet eşime diyor dediğin gibi bi yere gidilcek edilcekse falan. eşimde eskiden hemen tmm derdi mesela yada yanlarında ben olsam dahi bana sormaz ona sorardı şaşırırdım ben onda gördüm böyle şeyleri gerçekten. bi keresinde ben işten geldim bize geldi ee haftasonu teyzene gidelm demş eşime oda bana sordu geldide. yok dedm. ben içerdeyim duymuyorum sanıyor eşim yok falan dio o zaman haftaiçi şu gün dio. eşimde anne bi o zaman gelsn başka zaman falan dedi. hemen tersledi falan eşimi. şimdi eşime diyor yine eşim sorayım diyor ona göre diyor. kabul etmesem eşimde bazen bozuluyor. bende madem siz gidin ben glmeyim diorm onuda kabul etmiyor. bizimki bizi bi kere davet etmedi gelin die. hep kendimiz gidioyurz. yada gitmesek ogün kendi kendi düşünüp bize yemk yapar gelmeyince laf vurur. arayıpda bugün şunu yaptm gelirsiniz die gelinn demezz. sonrada lafını vurur gelirsiniz die düşündm ymk yaptm gelmedinz der. e arasaydın. rahatsız etmek istemedim her zamanki laf :) eşim bigün çalışıp bigün evde ben hergün çalıyorm haftasonu evdeyim. evde olduğu gün annesine gidiyor. ben istemiyorm birinde gidiosan birinde gitme diorm. orda kahvaltı yapıomş evde ben yokken gelmek istemiyomş falanmışş filanmışş. benm mutlu olmam gerekmişş annesi ilgileniyo die ama mutlu olmuyomuşum eşim bana kızıyor bu konu hep gündemde tartışırız ve gider hep. nie gitsin istemiorm herşeyi eşimle halletmeye çalıştığı için heryere eşimle gitmek istediği için ufacık şeylere karıştığı için sanki beraber yaşıyoruz gibi hareket ettiği için herrşeyi bizle yapabili imajını çevreye verdiği için, ben gitmezsem onlarda gitmez havası olduğu için ne yedik onu bile sorduğu için ve daha bi sürüsü. bi haftasonumuz var kimseyle görüşmek istemem demştm evlenirken kendimize ayırıırız o günü dedim. o bile laf oldu kaç kere söylendi. ya canım ne anlatayım. eşime bunları dediğimde görme duyma boşver kulak arkası yap diyor ama surat asıyor annesi ve ben takıyorum yani. gül gibi geçinmek varken nie böyleyiz. ve eşimle tek tartıştığımız konu bu ve yıpranıyoruz .. eşim kızar annesine bazen der falan. ama ben isterdimki anne ben evlendim bak olmuyor böyle evimiz yurdumuz ayrı bazı şeyleri artık kendn yapmalısın etmelisin fazla beni düşünüp herşeye karışmamalısın falan demesini isterdim.. ama nerdee. 1.5 yıl oldu kırgınlıklarım çok. eşimi çok seviyorum ama bunlar yıprattı. çözüm yolu bulamıyorum ve çok bunaldım ne yapmalıyım bilemiyorum çıkmazda gibi hissediyorum. benmde hatalarım vardır ben sütten çıkmış akkaşık değilim ama bu tarz şeyleri sevmiyorum daha ben sade kendi halimde olmayı seviyorum ama bu meseleler beni çok değiştirdi malesef zor

Hayır bu da yanlış siz ev hanimida olabilirisiniz.
Ola ki işten çıktınız yine de onu eylemek zorunda değilsiniz.
Koca kadın kendi kendini eylesin bi zahmet elin kızından medet ummasın.
haha koca kadın kendi kendini eylesin mii ay olur mu öyle şeyy canımm ayıp bişi gelinsin sen koşucaksın mecbursunn bende çalışıyorum çalıştığım halde neler neler. evde olsam beni evde durutmaz ki ay düşünmek bile istemiyorumda, çalışıyorm sorunum farklı çalışmasam farklı olur benm her yönden sıkıntı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…