Merhaba hanımlar
2 senedir nişanlıyım. Ve kaynanamdan çok şkayetciyim....
Onlara oturmaya gidince koydugum cayi icmiyor yaptigim yemegi yemiyor. Evde kurabiye yapip goturuyorum ertesi gun copte goruyorum. Nisanlimada bahsetmek istemiyorum yani zaten sevmiyo simdi adim bide yılan geline cikmasin adım. Kadin yuzume bile bakmiyor neredeyse. Suratini asip oturuyor. Hatta bi keresinde onlara oturmaya gittim hep birlikte sofraya oturduk nişanlım benim karsima oturdu kaynanamin cayi bitince yenisini koydum yemek servis ettim ne yedi ne icti ben de cok kotu oldumkimse fark etmedi ama eltim yeniden koydu. Gozlerim doldu istemeden gozumden bir ikidamla yas akinca nisanlim uzerime titredi hemen ne oldu soyle diye bn de soylemeyincezorladi ve karnim agriyo diye yalan soylemek zorunda kaldim. Ya kendimi cok kotuhissediyorum ben o kadinla ayni evde nasilyasarim ? Biri bi akil versin lutfen.
sen bunu nasıl nişanlına anlatmaz mısın delirdin mi Allah aşkına... plan yapın gidince yine herşeyi sen yap çay yemek vs. kaynanan nasılsa yemez nişanlında o arada annesine sorar bu durumun nedenini.. şimdiden böyleyse evlenince çok çekersin haberin olsun.Merhaba hanımlar
Onlara oturmaya gidince koydugum cayi icmiyor yaptigim yemegi yemiyor. Evde kurabiye yapip goturuyorum ertesi gun copte goruyorum. Nisanlimada bahsetmek istemiyorum yani zaten sevmiyo simdi adim bide yılan geline cikmasin adım. Kadin yuzume bile bakmiyor neredeyse. Suratini asip oturuyor. Hatta bi keresinde onlara oturmaya gittim hep birlikte sofraya oturduk nişanlım benim karsima oturdu kaynanamin cayi bitince yenisini koydum yemek servis ettim ne yedi ne icti ben de cok kotu oldumkimse fark etmedi ama eltim yeniden koydu. Gozlerim doldu istemeden gozumden bir ikidamla yas akinca nisanlim uzerime titredi hemen ne oldu soyle diye bn de soylemeyincezorladi ve karnim agriyo diye yalan soylemek zorunda kaldim. Ya kendimi cok kotuhissediyorum ben o kadinla ayni evde nasilyasarim ? Biri bi akil versin lutfen.
İnşallah adamın saygın bi mesleği olduğu için katlanmıyosundur bunlara??Kayınvalide sizin kafeye gitmenizi bile hesaplıyosa ayrı evi o istemiyodur.Yani oğlu ayrı evde oturursa para ayrılacak.Ayrıca sen de bir ev kurar gibi çok eşya da alamayacasın.Nedeni bu gibi görünüyo.Ayrıca kayınvalidenin davranışlarını nişanlının farketmiyor olması da çok ilginç.Böyle bişeyi farketmeyen adam inan bir müddet sonra seni de farketmez.Ve en çok şaşırdığım da maaile yaşama biçimi???Pardon da evde 2 bekar erkek ve bir kayınpeder var.Gece eşinle birlikte ol.Sabah kalk banyo yap.Ve o erkekler buna şahit olsun.Ne korkunç bişey geliyo bu bana yaa.Mahremiyet denilen bişey var gözünüzü seveyim yaa.özel hayat mı yaşarım sanıyosun sen o evde.??
Buradaklavye başından millete çıkışıyor ama daha nişanlısına annesinin yaptıklarını söylemeye, ayrı evde yaşamam ben ne diye çalışıyorum o zaman demeye aciz. Biz böyle hemşirelerin eline kaldıysak yandık. Demek ki ağzı çok da iyi laf yapıyor ama bir tek doktor civanına bir şey diyemiyor hay yarebbiiimKonu sahibi bir de konuyu sahte zanneden arkadasa çıkışmış
Biri hemşire biri doktor iki insanın yaşayacağı hayat ve tavırları cidden icler acısı.
Valla ben de dilerim ki şu konu sahte olsun.Buradaki klavye başından millete çıkışıyor ama daha nişanlısına annesinin yaptıklarını söylemeye, ayrı evde yaşamam ben ne diye çalışıyorum o zaman demeye aciz. Biz böyle hemşirelerin eline kaldıysak yandık. Demekki ağzı çok da iyi laf yapıyor ama bir tek doktor civanına bir şey diyemiyor hay yarebbiiim
Ha bir inanamayan daha.evet canım maalesef.bu adam doktormuymuş gerçekten
Ağzına sağlık vallahi aynı şeyleri düşündüm. Sürekli bana yaranmaya çalışan kız kısmısı bana da itici gelirdi sevmezdim.Valla ben de dilerim ki şu konu sahte olsun.
Çay verdim içmedi, yemek yaptım yemedi ay nişanlıma söyleyemem ay bunu diyemem diyen bir kıza k.validesi ne dese müstahak.
o eltiler ayrı bi vak'a oluyolar zaten.. nişanlın seni seviyo değer veriyo anlattığın kadarıyla konuş kırmadan güzelce al karyına direk olarak ayrı eve çıkalım demektense annesinin yaptıklarını ona söylemediğini artık dayanılmaz bi hal aldığını anlat o da gözlemlesin annesini sölemesin annesine sana hak verecektir. yine kurabiye fln yap götür çöpe atarsa ya göster nişanlına yada çöpün resmini çek telefonuna onunla birlkteyken annesine yine yemeği sen ver çayını koy nişanlında gözlemlesin.. benmi yanlış düşünüorum annen bu şekilde davranıyo de hatta açık açık eltinin sölediklerini de söle yeri gelirse.. sonuçta siz mutlusunuz kuynana sıkıntı bir ömür aynı evde senin burnundan getirir..Hep iyi olmaya çalışıyorum ona karşı çok sabırlı bi insanım normalde ama 1 sene sonra bu hallerini ömür boyu çekeceğim..
Yarın gidip konuşcam nişanlımla ama ne desem anlatsam inanır mı ya kaynanam inkar ederse ben öyle bir sey demedim yapmadim diye yalancı durumuna dusersem ? Bazen gaza gelip amaaaan be ela git söyle ya ayrı ev yada ananla oturmam de diyorum sonra utanıyorum korkuyorum biraz da. Eltim de az değil onun söylediklerini bana iletiyo benim soylediklerikin uzerine 5 katip ona soyluyo ya ne tuhaf seylermis bu evlilik isleri...
Valla ben de dilerim ki şu konu sahte olsun.
Çay verdim içmedi, yemek yaptım yemedi ay nişanlıma söyleyemem ay bunu diyemem diyen bir kıza k.validesi ne dese müstahak.
Merhaba hanımlar
sen böyle yaptıkça daha çok üzerine gelecektir nişanlına olan biten herşeyi hemen değil ama zamanı geldikçe söyle bunu sana söylemiycektim ama laf açıldı sen açtın gibi şeyler dersin kırmamış olursun ayrıca sevgili kayınvalideciğine sorarsan anneciğimmm neden çayınızı içmiyorsunuz, neden kurabiyemi çöpe attınız beğenmedinizmi yoksa gibi sorularla sıkıştır iice sinir olsun nevri döner yeminleMerhaba hanımlar
Merhaba hanımlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?