Yılan kaynanam

madem pişirdiğinizi yemiyo siz de bi daha bişey yapmayın
valla iyimişsiniz siz, ben olsam hemen eşime söylerdim yılan gelin oluyum, yılan kaynanadan çekeceğime.

İki yıllık evliyim kaynanamın evinde öyle yemek filan yapmam. alıştırma şimdiden, yemezse de yemesin dert mi? Mesafeli ol şişirmeye gerek yok

Seni istemiyor demekki korkup kaçıp gitmeni bekliyor bence yapma sakın nasılsa o doktor sende hemşire niye onunla oturacaksınız ki ayrı eve çıkın.

O yılan da senin de geri kalır yanın yok gibi. Evlenmeden başlamışsın çekişmeye kendi çapında.
Kaldı ki 2 yıl bence uzun bir zaman nişanlı kalmak için; suyu çıkar uzadıkça.

öyle bir çaresizlik içinde yazmışsın ki yazarken bile duyguların geçmiş yazına nasıl utana sıkıla
canım neyden utanıyorsun neyden sıkılıyorsun
böyle hayat geçmez emin ol
evlenmeden her şeyi konuş ölç tart
sadece eşinle evlenmiyorsun bunu sakın unutma
eltinle sakın bu konularda konuşma belli ki laf taşıyıcı
ve sakın ve sakın aynı evde oturma bu kadar kişi sana aynı şeyi söylüyorlarsa vardır bir bildiğimiz
nışanlınla da her şeyi açık açık konuş

simdi anlatmazsan ,ilerde anlattiginda inanmaz .
hem adam herseyi gulluk gulistanlik gordugu icin ayni ev diyordur belki...durumun vehametini anlamali

Var böyle insanlar.
Yapmanız gereken tek şey nişanlınıza durumu güzel bir dille anlatıp gözlemlemesini istemeniz olacaktır.
Kv nizin bu hareketleri sizi yıldırma çabası olsa gerek.

Ay ben bunun guya caktirmadan yapanini taniyorum. Bazi insanlar cok sabit fikirli. Bir seye takti mi takiyor. Baska kizi gozune kestirdiyse daha once, sen ne yapsan yaranamazsin, begenmez. Sakin ayni evde oturma. Uzaklas. Yoksa da bu kadin beni nasil olsa begenmiycek de, ona gore kendini hazirla, giderken bi sey mi yaptin, ben gorevimi yaptim yemezse yemesin de. Bi de evet yapmazdan ve simariklik yaparsan daha kiymetli olursun.

aynı evmi?
kadın istemedigini acıkca belli ediyor bence ayrı ev diye diret olmadı ayrıl

Bence anlatınca annene bisey söyleme bi gün ben geldiğim zaman bak annenin hareketlerine de kendi gözüyle gorsun inkar edebilir dediğin gibi

Sakın aynı evde oturma. Yoksa sinir hastası olursun bu kadınla aman diyeyim.

Aynı evde yaşamayı tabiki aklından bile geçirme.. ne olursa olsun başını sokabileceğin iki odan olsun ama huzurun olsun.. bu şimdiden böyle ise aynı evdeyken yapacaklarını tahmin edebiliyorum.. ben bu hataya 9 yıl önce düştüm 2buçuk yıl dayanabildim sana tavsiyem gerekirse eşyan olmasın ama ayrı evin olsunn.. evliliğininde güzelim yıllarını ziyan etme.. bi yuva kurmak kolay değil çok ince düşünülüp hareket edilmesi gereken bi durum şimdi bunları nişanlınla konuşmazsan ileri zamanda anlatmanın hiçbir anlamı yok bir an önce konuşulup karar verilmesi gerekli bir konu.. bunu önemse yoksa mutluluğuna mal olur.. ayyy çok konuştum çünkü yaşadım ve tahmin edebiliyorum yaşayacaklaını düzelir diye bekleme sakın.. balık baştan kokuyor tatlım..

Bu kadınla hala aynı evde yaşama ihtimaline olur veriyorsan, aklını peynir ekmekle yemiş olmalısın.
Belliki naif, temiz kalpli, iyi niyetli bir kızsın.
1- Mutlaka ayrı ve mümkün olduğu kadar uzak bir evde yaşayacağınızı garanti etmeden evlenme.
2- Bu kadar içli dışlı olma, sık gelip gitme, mesafe koy. Senin de bir ağırlığın olsun. Bak Anakraliçeye, 2 yıllık nişanlı kızı bile hiç takmıyor. Ağırtop çünkü kendisi.

kaç kişilik masada oturuyorsunuz.sen kaynanana yemek koyuyorsun,çay koyuyorsun yemiyor içmiyor,nişanlında bunu hiç görmüyor öyle mi
ayrıca neden her gün nişanlının evindesin,üstelik istenmediğini bile bile

Yılan diye bahsettiğiniz bir insanla aynı evde yasamamalisınız zaten.
Ayrıca bu kadar yüz göz olmayın daha şimdiden, mesafe iyidir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…