Yılbaşı geliyor

yazarhanim35

Yazar Hanım
Kayıtlı Üye
30 Ocak 2013
29.425
43.922
798
yılbaşı geliyor ve sap gibi evdeyim o akşam. neler yapabilirim önerisi olan varmı? birde sevgilime ne hediye alabilirim. sıradan birşey olsun istemiyorum.

yılbaşı hediyesinden önce düşünmen gereken daha mühim şeylerin var senin arkadaşım

kırmızı don al k... açıkta kalmasın üşütür ahlaklı sevgilin:3

ben arkadaşın sevgilisini bilmem etmem ne yapmış daha önceden evlimidir bekarmıdır onu da bilmem ama böyle yorumlar geldiğine göre pek hayırlı biri değlmiş... arkadaşım sana ve hediyene gelince onu en iyi sen tanırsın ne alcağını sen daha iyi bilirsin..

ayrıca yılbaşı geliyomuş tmm gelsin hoşgelsin hepimize de mutluluklar getirsin inşallah.. ogün bende napcam blmiyorum yılbaşı deynce strese giriyorumm ayrıca bide benim sevgilimin birkaç gün sonra doğumgünü şuan ben de ona ne alcağımı bilmiyorum bunun için konu açmayı mantıklı bulmadm çünkü onu en iyi ben tanırım ne bilecek başkaları dimi ama?

Son düzenleme:

öneri açısından açtım ben konuyu gelen br kaç farklı öneri den yne brni ben seçecğim sonuçta.

öneri açısından açtım ben konuyu gelen br kaç farklı öneri den yne brni ben seçecğim sonuçta.

anladm.. dediğm gibi bn de aynı şeyi düşündm ama karar gene sana kalıyor işte sonuçta ne sever ne ister en iyi sen biliyosun... ama ben başta romantik şeyler düşünsem de artk işine yarayacak ve ihtiyacı olan birşey almayı planlıyorum. Ne tarz bir hediye istediğine de bağlı bu arada ben de ksk denim

Çok toysun be canım. Hala mı bu adam.
Bi adama taktın mı takıyorsun gerçekten.
Neyse, bu da senin için bir tecrübe olacak ama umarım çok yıpranmazsın.

Eski konularınızı biliyorum, okudum.
Bence sizi sevmeyen bir adama körü körüne bağlanıyorsunuz.

Konuyla ilgisiz olarak sende obsesif kompulsif bozukluk olabilir. Bence bir psikayatrla gorusmende fayda var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…