Merhaba kızlar,bakıp kaçıcam bugün ve yarın işlerim var..Ne olur olmaz pazartesi felan yumoşlarım toplanırsa işe gelemem önceden hazırlayım işlerimi..görüşürüz..Bu arada rubella tahlilimi yaptırdım özelde askam alıcam sonucunu eksik bişeyim kalmadı inşallahh..
Kızlar işlerimi ancak bitirdim ama çıkmak zorundayım otobüse yetişeceğim. Lütfen bana şans dileyin film temiz çıksın başka bir sorunu daha kafaya takmak istemiyorum Haftasonu da Ankaraya gideceğim için muhtemelen salıya kadar görüşemeyiz o zamana kadar kendinize çok iyi bakın hepinizi öpüyorum şekerler
adacım ben gonalf yi bugün ve yarın kullanıcam..c.tesi sabah doktora gideceğim..aa dogru c.tesi vurulabilirim..haklısın...
Sağol birtanem,bu yolda hepimizin yüzü güler umarım.Ben önümüzdeki hafta hangi merkezde başlayacağıma karar vereceğim.Öngörüşmeleri yapıyorum şimdi.Çok zor karar vermek..Birinin iyi dediğini diğeri yerden yere vuruyor,eee kafada çorba gibi oluyor...:1no2:Tunay bizde ikimizdede vardi sorun benim rahim sivim spermleri kabul etmyiordu esimdede hareketsizlik sorunu vardi ,canim bizim ikinci denememizde tutdu ama biz almanyada yasiyoruz ve tedavimizi türkiyede olduk...
Canim insallah sende ilk denemende hamile olarak geri dönersin evine....
ALLAH yardimcin olsun....
adaege POZİTİF DÜŞÜN TESTTE POZİTİF GÖR sözü güzelmiş olumunekankayizsmile
selam kızlar nasılsınız bugün kontrolüm vardı rahim zarı güzek şekilde kalınlaşıyomuş cumartesi gine gitcem haftaya cumartesi transfer olur diyo hayırlısı inş ada ege canım senin yumurtaların birincimi ikinci kalitemi
çatlatma iğnesi olduğum gün ben sadece lucrin yapmıştım canım gonal f kullanmamıştım. sen de öyle olabilirsin belki. ay çok heyecanlı canım ya, Allah rast getirsin inşallah.
zemuszemuszemuszemus bana 1 kutu daha kullan 2 gün dedi..c.teside gel dedi..c.tesi gittiğimde gonal f kullanmamış olucam..
Sabah-aksam 7 defa "Allahümme ecirnî minennâr" diyen cehennemden kurtulur) (Ebu Davud)
Faydali Kisa Dualar
(Sabah-aksam, 3 defa, "Bismillâhillezî lâ yedurru maasmihi seyün fil erdi velâ fissemâi ve hüvessemîul alîm" okuyan, büyücü ve zalimden emin olur) [I Mâce]
(Sabah 3 defa, "Eûzü billahis-semîil alîm-i minesseytânirracîm" dedikten sonra Besmele ile Hasr suresinin son üç ayetini okuyana, 70 bin melek, aksama kadar duâ eder O gün ölürse sehit olur Aksam okursa yine ayni seylere kavusur) [Tirmizî]
(Sirkten korunmak için "Allahümme innî eûzübike min en-üsrike bike sey-en ve ene a’lemü ve estagfiruke li-mâ lâ a’lemü inneke ente allâmülguyûb" okuyun!) [I Ahmed]
(Sabah-aksam 7 defa "Hasbiyallahü lâ ilâhe illâ hu, aleyhi tevekkeltü ve hüve Rabbül-arsil-azîm" okuyanin dünya ve ahiret isine Allah kâfi gelir) [Beyhekî]
"(Allahümme ma esbaha bî min ni’metin ev bi ehadin min halkike, fe minke vahdeke lâ serîke leke, felekel hamdü ve lekessükr" duâsini, gündüz okuyan o günün, aksam okuyan o gecenin sükrünü ifâ etmis olur) [Aksam "esbaha" yerine "emsâ" denir]
(Sabah-aksam on defa, "Lâ ilâhe illallahü vahdehü lâ-serîkeleh lehül-mülkü ve lehül-hamdü yuhyî ve yümît ve hüve alâ külli seyin kadîr" okuyan kimse, kötülüklerden korunur) [Nesâî]
(Bir kimse, sabah-aksam yüz defa "Sübhânallahi ve bihamdihi" derse, o gün ve o gece hiç kimse onun kadar sevap kazanamaz) [Deylemî]
(Evden çikarken "Bismillâhi, tevekkeltü alallahi, lâ havle ve lâ kuvvete illâ billah" diyen, tehlikelerden korunur ve seytan ondan uzaklasir) [Tirmizî]
(Lâ havle okumak, doksandokuz derde devadir Bunlarin en hafifi sikintidan kurtulmaktir) [Ebû Nuaym]
Imam-i Rabbanî (ks) Hazretleri, din ve dünya zararlarindan kurtulmak için her gün 500 defa "Lâ havle velâ kuvvete illâ billah" okurdu Okumaya baslarken ve okuyunca yüzer defa Salevat getirirdi (Tefsir-i Mazherî)]
(Hergün yüz defa salevat getiren, münafikliktan ve cehennem atesinden uzaklasir ve kiyamette sehitlerle beraber olur) [Taberânî]
(Günde 25 defa "Allahümme bâriklî fil mevt ve fî mâ ba’delmevt" okuyan sehit olarak ölür) (Redd-ül Muhtar)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?