Yıldız Avcısı Bir Kadının Güncesi

Merhaba kızlar,bakıp kaçıcam bugün ve yarın işlerim var..Ne olur olmaz pazartesi felan yumoşlarım toplanırsa işe gelemem önceden hazırlayım işlerimi..görüşürüz..Bu arada rubella tahlilimi yaptırdım özelde askam alıcam sonucunu eksik bişeyim kalmadı inşallahh..

Kızlar işlerimi ancak bitirdim ama çıkmak zorundayım otobüse yetişeceğim. Lütfen bana şans dileyin film temiz çıksın başka bir sorunu daha kafaya takmak istemiyorum Haftasonu da Ankaraya gideceğim için muhtemelen salıya kadar görüşemeyiz o zamana kadar kendinize çok iyi bakın hepinizi öpüyorum şekerler

ay hadi bakalım inşallah bu tahlilin de güzel çıkar canım benim. bakalım pazartesi toplanacak mı yumoşlar. çatlatma iğneni cumartesi olacaksın demektir eğer pazartesi toplanırsa canım. iğneyi haftasonu verirse bize haber vermeyi sakın unutma cicoşuuuum.

ay canım ya haydi hayır haberlerle gel inşallah. rahim filmin tertemiz çıkar inşallah canım betişcim, ben aksini hiç düşünmüyorum, arada girebilirsen bize de haber ver lütfen :)

İnşallah hepimize, anne olmayı bekleyen, anne olmak için dualar eden, maddi manevi herşeylerini ortaya koyan bizlere hayırlı, uğurlu olsun listemiz.

POZİTİF DÜŞÜN TESTTE POZİTİFİ GÖR

BİSMİLLAHİRRAHMANİRRAHİM

Ağustos Ayında Yıldız Avına Çıkan Yol Kankileri

bugucan (metropolitan florence nightingale)
cicoş (amerikan hastanesi)
özcan (izmir şifa hastanesi)
devincan (anatolia tüp bebek merkezi)

Eylül Ayında Yıldız Avına Çıkan Yol Kankileri

suzişko (metropolitan florence nightingale)
ben (Ekim?) (metropolitan florence nightingale)
beti (ankara maya tüp bebek merkezi)
kotyocan (istanbul cerrahi hastanesi)
tubican (memorial hastanesi)
tuanacan (????)

Yıldız Avı İçin Beklemede Olan Yol Kankileri

schatcan
fesliş

Yıldızını Avlayıp Göbüşüne Koyan Yol Kankileri

asucan – iki yıldızlı- (ankara maya tüp bebek merkezi) :CüvCüv:
catcim (metropolitan florence nightingale)
:CüvCüv:

adacım ben gonalf yi bugün ve yarın kullanıcam..c.tesi sabah doktora gideceğim..aa dogru c.tesi vurulabilirim..haklısın...

adacım ben gonalf yi bugün ve yarın kullanıcam..c.tesi sabah doktora gideceğim..aa dogru c.tesi vurulabilirim..haklısın...

çatlatma iğnesi olduğum gün ben sadece lucrin yapmıştım canım gonal f kullanmamıştım. sen de öyle olabilirsin belki. ay çok heyecanlı canım ya, Allah rast getirsin inşallah.

sorma canım ya ben de sıkıldım hem de baya.. bir de farkında mısınız forum a bişiler oldu, aşağıda hiçbirinizin ismini göremiyorum ben sizde de aynı sıkıntı var mı merak ettim.

Sağol birtanem,bu yolda hepimizin yüzü güler umarım.Ben önümüzdeki hafta hangi merkezde başlayacağıma karar vereceğim.Öngörüşmeleri yapıyorum şimdi.Çok zor karar vermek..Birinin iyi dediğini diğeri yerden yere vuruyor,eee kafada çorba gibi oluyor...:1no2:

arkadaşlar ilaçsız tüp bebeği araştırsanız? hem daha ekonomik hem de daha çabuk..hiç ilaçsız ya da çok çok az ilaçla rezerv halindeki yumurtalarınızı alıp uygun lab koşullarında dölleyip rahminize yerleştiriyorlar..adet gününü beklemenize gerek kalmıyor...yumurtaların gelişmesi için günlerce iğne ve hormon almanıza da gerek kalmıyor..

BUGULCUM SELAM CANIM

KIZ SEN NEZAMN TEDAVİYE BAŞLADINDA TRANSVERE GELDİ ZAMN

HİÇ HABERİM YOK

HAYIRLI UGURLU OLSUN CANIM SONU TOPİK TOPİK BEBEK OLSUN İNŞALLAH

SELAM KIZLAR

nasılsınız
ben gecenlerde ugramıştım adaege yazdıkları beni cok etkilemişti

tekrar bakıyım dedim sizlere

burda tanıdıgım arkadaşlarda var

naneli şeker ve bugul

Sabah-aksam 7 defa "Allahümme ecirnî minennâr" diyen cehennemden kurtulur) (Ebu Davud)
Faydali Kisa Dualar
(Sabah-aksam, 3 defa, "Bismillâhillezî lâ yedurru maasmihi seyün fil erdi velâ fissemâi ve hüvessemîul alîm" okuyan, büyücü ve zalimden emin olur) [I Mâce]

(Sabah 3 defa, "Eûzü billahis-semîil alîm-i minesseytânirracîm" dedikten sonra Besmele ile Hasr suresinin son üç ayetini okuyana, 70 bin melek, aksama kadar duâ eder O gün ölürse sehit olur Aksam okursa yine ayni seylere kavusur) [Tirmizî]

(Sirkten korunmak için "Allahümme innî eûzübike min en-üsrike bike sey-en ve ene a’lemü ve estagfiruke li-mâ lâ a’lemü inneke ente allâmülguyûb" okuyun!) [I Ahmed]

(Sabah-aksam 7 defa "Hasbiyallahü lâ ilâhe illâ hu, aleyhi tevekkeltü ve hüve Rabbül-arsil-azîm" okuyanin dünya ve ahiret isine Allah kâfi gelir) [Beyhekî]

"(Allahümme ma esbaha bî min ni’metin ev bi ehadin min halkike, fe minke vahdeke lâ serîke leke, felekel hamdü ve lekessükr" duâsini, gündüz okuyan o günün, aksam okuyan o gecenin sükrünü ifâ etmis olur) [Aksam "esbaha" yerine "emsâ" denir]

(Sabah-aksam on defa, "Lâ ilâhe illallahü vahdehü lâ-serîkeleh lehül-mülkü ve lehül-hamdü yuhyî ve yümît ve hüve alâ külli seyin kadîr" okuyan kimse, kötülüklerden korunur) [Nesâî]

(Bir kimse, sabah-aksam yüz defa "Sübhânallahi ve bihamdihi" derse, o gün ve o gece hiç kimse onun kadar sevap kazanamaz) [Deylemî]

(Evden çikarken "Bismillâhi, tevekkeltü alallahi, lâ havle ve lâ kuvvete illâ billah" diyen, tehlikelerden korunur ve seytan ondan uzaklasir) [Tirmizî]

(Lâ havle okumak, doksandokuz derde devadir Bunlarin en hafifi sikintidan kurtulmaktir) [Ebû Nuaym]

Imam-i Rabbanî (ks) Hazretleri, din ve dünya zararlarindan kurtulmak için her gün 500 defa "Lâ havle velâ kuvvete illâ billah" okurdu Okumaya baslarken ve okuyunca yüzer defa Salevat getirirdi (Tefsir-i Mazherî)]

(Hergün yüz defa salevat getiren, münafikliktan ve cehennem atesinden uzaklasir ve kiyamette sehitlerle beraber olur) [Taberânî]

(Günde 25 defa "Allahümme bâriklî fil mevt ve fî mâ ba’delmevt" okuyan sehit olarak ölür) (Redd-ül Muhtar)

çatlatma iğnesi olduğum gün ben sadece lucrin yapmıştım canım gonal f kullanmamıştım. sen de öyle olabilirsin belki. ay çok heyecanlı canım ya, Allah rast getirsin inşallah.

zemuszemuszemuszemus bana 1 kutu daha kullan 2 gün dedi..c.teside gel dedi..c.tesi gittiğimde gonal f kullanmamış olucam..

ay canım Allah razı olsun. ben dualara o kadar çok inanıyorum ki inşallah dualarla olacak bu iş :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…