özcüm hadi yine iyisin iyisin iyisin dedim sana bu kadar karamsar olma diye bu sefer güzel olucak çünkü bizlerle tanıştın fark ortada :))) çok ukalaca oldu
bugüll doktordan güzel haberi alınca çoştuuu oh herkesin keyfi yerinde maşallahh...
İnşallah eylülde güzel sonuçlar alırız..He he he ben agustosda alabilirim bu hızla opuyorumnanaktan
hayır olsun ıns kırmızı camasır katladım ben neydı bılmıyorum oncekı gebelıgımdede kırmızı kız elbısesı vermıslerdı cınsıyetı kızdı..kırmızı cabuk cıkan sevınc der annem heppp ıns oyle olurrr
Canım maşaallah bugün pek enerjiksin fıkralarla güldürdün bizi sabah sabah.. Allah da seni güldürsün.... kaydirigubbakcemile3
napim canım yoksa hep negatif düşünüyorum
Öslemcim,hangi merkezde tedavi oluyorsun,ben henüz karar veremedim....
Kızlar yarın doktor randevum var bugünden gideceğim Konyaya...5:30 da otobüsüm... Cuma günü de eşim gelecek oradan Ankaraya gideceğiz rapor başvurusu için... Şimdi biraz hazırlık yapmam lazım ara sıra gelir yazdıklarınızı okurum....
Adacan sen bu kadar geç uyuşuyorsan anesteziye de geç tepki verirsin yaşadın mı böyle bir şey... Benim eşim de ameliyat olurken lokal anestezi yapmışlar bir türlü uyuşmamış en sonunda genel anestezi yapmak zorunda kalmışlar... Bu durum çok sigara içenlerde ( o zamanlar eşim sigara içiyordu) ve çok ağrı kesici vb. ilaç kullananlarda görülüyormuş.....
Mrb yıldız savaşçıları,ben de 3,5 yıldır bebek özlemi çeken ve gün geçtikçe ümidini yitiren,üzülen,kahrolan ama sonra tekrar dirilen,umut eden ve pes etmeyen bir arkadaşınızım işte.Uzun zmandır kk üyesiyim.Topiğinizi görünce paylaşımlarınız çok hoşuma gitti.Belki beni de dost olarak kabul edersiniz dedim ve kayıverdim aranıza.Ben izmirde yaşıyorum.2 aşılama ve negatif sonuç.Şimdi önümüzdeki ay Allah izin verirse,tüp bebek tedavisine başlayacağım.Çok korkuyorum.Hem tedaviden,hem anesteziden,hem de ya bu da olmazsa deyip hayal kırıklığına uğramaktan...Tevekkül ve sabır bizim en büyük yardımcımız....Allah yardımıcımız olsun...
canım Allah razı olsun senden, güzel dualarına amin diyorum. minicik ellere dokunacaksın dedin ya ben de burda ağladım işte. olacak mı, gerçekten gelecek mi bilmiyorum ama onu tüm kalbimle benliğimle istiyorum. gelecek diye hayaller kuruyorum, beni bırakmayacak, o yumuk yumuk elleriyle ellerime sımsıkı sarılacak. inşallah canım.. inşallah... isteyen, dileyen herkese ve bana nasip olur inşallah.. sen de bebeğini, yavrunu, minik yıldızını sağlıkla kucağına alırsın inşallah canım.. aramıza hoşgeldin, umudumuz oldun, Allah razı olsun.
inşallah biz de ikinci denemede yakalarız ipekcim inşallah. donmuşla mı yoksa baştan mı deneme yaptınız?
canım bızde hem morfolojı sorunu vardı hem fshım yuksektı hemde cok sayıda yumurtam olmuyordu, ılkınde 5 2. de 4 yumurtam olustu dollendı dolaysuıyla dondurmaya yumosumuz kalmadı. o nedenle sıl bastan yaptık herseyı. umut sabır ve ıyı bır merkez ve tevekkul sonuc selamet olsun hepmızıze ınsallah. sızde bana dua edın arkadaslar sagsalım kavusalım kuzucugumla:)
anladım canım. benim dondurulmuşlarım var inşallah güzelce çözülürler de biz de onları kullanabiliriz, onlardan biri benim güneşim olarak doğar hayatıma inşallah :)
senin için bol bol dua ederiz tabiki canım, ay sonunda meleğin kollarında olur inşallah :)
hayır olsun ıns kırmızı camasır katladım ben neydı bılmıyorum oncekı gebelıgımdede kırmızı kız elbısesı vermıslerdı cınsıyetı kızdı..kırmızı cabuk cıkan sevınc der annem heppp ıns oyle olurrr
hayır olsun inşallah özcüüüüm :)
Günaydın yıldız avcıları..yol arkileri...
geçmişi okumaktan bi günaydın diyemedim.sırayla güzel güzel haberler alacagız inşallah.bi ugrayıp çıkıcam...aklımdasınız..
kamp moddundan çıktım.buaralar bunalım takılıyorum.
olacakksa olacak nasılsa.
adajanımmm
ben uyanana kadar burda muhabbet tavan yapıyor:))
sonrada işim oluyor.aklımdasınız.geçde olsa takip ediyorum
günaydın özjannn
hayırlı ugurlu olsun inşallah.sende öncü birliktesin:)
özjanımm ovulasyon testi beni bu ay çok umutlandırmıştı.ama olmadı.boş yere umutlandım işte.
herşey kader kısmet haklısınız civcivjan
aminn
canımmm geçmiş okumaktan ortalara çıkamadım haklısın.
hayırlı haberlerini bekliyorum.
allaha emanet olun
suzişkooooom yakalayamıyorum seni bir türlü
Adacim saricim hic sormayin ya bide o ani yasamak vardi adam nasil yüzüme bakti utansammi gülsemmi anlmadim bende o an...
ben bi namaz kılayım tüm arkadaşlarım için dua edyim
ben bi namaz kılayım tüm arkadaşlarım için dua edyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?