Yıldız Avcısı Bir Kadının Güncesi

sende çok şekersin ya tatlım agzından bal damlıyo

Hoşbulduk arkadaşlar,teşekkürler beni topiğinize ve yüreğinize kabul ettiğiniz için....

Kızlar yarın doktor randevum var bugünden gideceğim Konyaya...5:30 da otobüsüm... Cuma günü de eşim gelecek oradan Ankaraya gideceğiz rapor başvurusu için... Şimdi biraz hazırlık yapmam lazım ara sıra gelir yazdıklarınızı okurum....

gule gule gıt betusum hayırlı haberlerle don ıns

ay canım yumurta toplama için anestezi yapıldı anında daldım ama lokal tutmadı. çok sigara içmiyordum zaten günde yarım paket içerdim en fazla 1 ama 9 aydır bıraktım. ama aslında bakarsan çok ağrı kesici kullandım boynum başım için ondan mı acaba...

tuanay canım aramıza hoşgeldin. elbette ki memnuniyetle seni yüreğimize de buyur ederiz. aşılamada şans çok artmıyor zaten oradan aldığın olumsuz sonuçlara hiç takılma. inşallah ilk tüp denemende başarılı olacaksın inşallah. istediğin her soruyu memnuniyetle cevaplarız :)

Adacim saricim hic sormayin ya bide o ani yasamak vardi adam nasil yüzüme bakti utansammi gülsemmi anlmadim bende o an...

betticim ALLAH yardimcin olsun canim insallah bu defa güzel haberlerle geri dönersin...
Serifeyerde selam söylersin :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…