tata o zaman o gün çatır çatır çatlayacaksın galiba :))))))))
ayşeeeeee :)))))) telefonda konuşamadık bari burdan biraz laflayalım canım, patron burda ve ikide bir birşeyler istiyor her dakka başı yerimden kalkıyorum başım döndü :)
öylemi dersin tarihlere rakamlara göre önceden mi kavuşacagım mucizeme.inşallah canım benim...yumurtaların toplanabilmesi için çapı ne kadar olmalı canım...
Bende dualara çok inanırım...dün aksam edemedim dua bir yorgunluk halsizlik vardı üzerimde sorma gitsin..masayı zor kaldırdım..
valla canım en az 18 mm civarı olmalı diye biliyorum. sana söylüyor mu gittiğinde çaplarını bana söylüyordu daha doğrusu hemşiresine not aldırıyorken duyuyordum :)
meryem suresini okumuştuk biz..bir de ümmü sübyan duası okutup doğuma dek takmıştım boynumda...
meryem suresini okumuştuk biz..bir de ümmü sübyan duası okutup doğuma dek takmıştım boynumda...
bana söylemedi ama heşiresine söylüyordu..En büyüğü şuanda 11 mmdiiiiiii yanlış hatırlamıyorsam...iğneye devam dedi(((
benim arkadaşım yanlızca 2 kutu iğne ile bitiröişti.işlemi :))
o baya hızlı büyütmüş şekerim, hiç öylesini de duymamıştım. işte normali 8-10 gün :)
ben işte ilk denememden önce tefriciye bitirdim 4444 tane. sonra transferden birkaç gün sonra her gün meryem suresi okumaya başladım. 11-12 tane olmuştu ki kimyasal
gebelik oldu41 tane meryem okunacakmış, sen de öyle mi yaptın canım
merhaba,bende okuyorum meryem suresini canım..yanlızca ben türkçe mealini okuyorum..Neredeyse ezberleyeceğim..
eşim Türkçe yazılışlı Arapça okunuşlu olarak yollamıştı mailime..Hem Arapçasını hem de Türkçesini 12.tahlil gününe dek her akşam kendimce 3 er kere okumuştum..başka dualar da vardı yanında ama hatırlayamıyorum şu an..eşim 4444 tefriciye bitirmişti..
41 tane meryem diye şartlamamıştım kendimi..daha çok kendi kalbimdekilerle dua etmiştim Allah ıma aslında :)
eşim Türkçe yazılışlı Arapça okunuşlu olarak yollamıştı mailime..Hem Arapçasını hem de Türkçesini 12.tahlil gününe dek her akşam kendimce 3 er kere okumuştum..başka dualar da vardı yanında ama hatırlayamıyorum şu an..eşim 4444 tefriciye bitirmişti..
41 tane meryem diye şartlamamıştım kendimi..daha çok kendi kalbimdekilerle dua etmiştim Allah ıma aslında :)
boğazım düğüm düğüm okudum...umarım en kısa zamanda içinde ışıl ışıl parlar yıldızın...
bu arada benim sabahki muayenemi amerikan hastanesinin tek bayan kadın dogumcusu olan Ebru Alper yaptı :)))) şansıma................
:Saruboceq:Allahım dualarınızı kabul etsin canım.....İçinden ne kadar geliyorsa o kadar okuyacaksın..Allahım kabul eder....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?