betticim ALLAH yardimcin olsun canim insallah bu defa güzel haberlerle geri dönersin...
Serifeyerde selam söylersin :)
Canım maşaallah bugün pek enerjiksin fıkralarla güldürdün bizi sabah sabah.. Allah da seni güldürsün.... kaydirigubbakcemile3
ay kuzular kusura bakmayın bugün baya işlerim var, sayfa açık duruyor ama çok takip edemedim, herşey yolunda di mi herkesde :)
özlemcim sen izmirin neresinde kaliyorsun,benim teyzem izmirde belki bende ocak2011 de gelcem izmire dügünümüz varda...
Asumancım,seninde ikizlerin hayırlı uğurlu olsun birtanem.Cinsiyetleri ne acaba,merak ettim :)))
gercekdem mı lutfen gelınce ara tamam mı ben karatasda oturuyordum sımdı menemendeyım canım cıglı tarafındayım
canim bizimkiler bornovada egerki gelirsem kesin ararim,dogumdan sonraki halime bagli...
asumancıgım gelırsen mutlaka ara emı kızarım ugramadan gorusmeden gıdersen...mısafırımız olursunuz....ben kacıyorum anca gıderım optum sızı ıgne vaktım gelıyooooo ozelden atarım tlf numaramı...
aaaa kimsecikler yok çok şaşırdım :)
Asumancım,tam hayalimde ki gibi,biri kız biri erkek,ilk denemedende mi tuttu,sorun neydi,sağlıkla kucağına alırsın inşallah tatlım,Allah o günleride göstersin inşallah..
Hoşbulduk Devinciğim.Seninde tedavin hayırlı uğurlu olsun birtanem.Adacım ben,önümüzdeki ay ilk adette gideceğim doktora ve herşey yolundaysa tedavi başlayacak Allahın izniyle...Adet tarihim 8 eylül...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?