Yıldız Avcısı Bir Kadının Güncesi

İmoje,tatlım tedavin hayırlı uğurlu olsun,ilk denemen mi olacak,eminim,bu mübarek aylarda özlemlerinin,ümitlerinin karşılığını alacaksın.Lütfen pozitif ol.Hiçbirşeye kızma,hep mutluluk hormonları salgıla,tedavi sürecin çok önemli...

canim benim iyi dileklerin icin tesekkur ederim...
benim ilk tedavim degil. daha dogrusu bir klinikte tamamen yanlis tedavi edildigimi dusunuyorum. henuz hic bisi transfer edilmedi. ozamanlar FSH yi bilmiyordum. ve yuksek fsh ile tedaviye alindim. ve iki defa pes pese tedavim biri asilamaya cevrildi digeride durduruldu. simdi daha bilincli giriyorum tedaviye hayirlisiyla.. dr. mizi degistirdik. incir kurumu yaptim. acupunckture gidiyorum. vitaminlerimi aliyorum vs..
Cuma gunude sabah aksam ignelerime hayirlisiyla basliyorum...
moralimi yuksek tutmaya calisiyorum. ama sanirim regl baslangici ya ondan biraz alingnligim tutuuu :))) hehhe oda gecer nasil olsa :)) neler gecmiyorki degil mi hayatta...
Guzel Allahim saglik versin hepimize...

canım kusra bakma gozden kactı heralde...hayırlısı olsun ıns hersey cok guzel olurrrrr...

bu arada o tedavilerimi dr. FSH 19.5 oldugu halde ignelere baslatmisti. simdi sukur 6 ya indi.

İmojecim,bak bu sefer herşey daha bilinçli ve daha sağklıklı başlıyormuş,inancını ve pozitifliğini hiç kaybetme.Sen elinden gelenin fazlasını yapıyormuşsun,oh ne güzel,yani Rabbim ol dedikten sonra tutmaması için hiçbir neden yok,tutacak bak görürsün,kelebeğin göbüşüne konacak...:CüvCüv:

merhaba canım ben bu anneyı bıyerden tanıyorum temmuz annelerınden olabılır mı?
bebeklerıne bayıldım allah sıze bagıslasın meleklerını....dılıyorum rabbım en kısa surede bızede nasıp ederrrr.....[B
[/B]

Uslub , Badem ...

Canim yukarida anlattigin hikayeden senin oldugunu anliyorum .. Insallah yanilmiyorumdur daa ...

Uzun süredir seni sitede görmüyordum .. Cok merak ediyordum ..

En son hastanede yattigini okumustum sanirim ..

Bebeklerini kucagina almana cok ama cok sevindim ..

Rabbim hep birlikte saglikli , mutlu , huzurlu bir ömür nasip etsin ..

Resimlerini de gördüm .. Inanmiyorum yaa ...

Bu kadar tatli olunabilir mii ? opuyorumnanaktan

Belki bir gün bize de gönderir Mevla böyle tatli meleklerr .. :asigim:

hayırlısı olsun canım hepımız en kısa surede kavusalım totıslerımıze ıns benım ıgnelerımın ıkıncı gunu bugun cumartesı konturolum varrr bakalım nasıllar
Tesekkur ediyorum Ozlemcim. canim bende biraz alinganlik yaptim sanirim :)))
hepiniz iyi olun ve bebislerinize kavusunn... Allah yardimcimiz olsun...

nekadar guzel ifade ettmissinnn :) kelebegim gobusume konacak :))) super yaaa :)))
Amin insallah hayatim.

Maşaallah senin minik mercimeğine.... Allahım kucağına almayı da nasip etsin inşallah

ben cıktım kızlarrrr malum bugun evlılık yıldonumum bız yemege cıkıyoruzzzzz

Canım nice yıldönümleri kutlamanız dileğiyle....

Biz de geçen cumartesi kutladık 6. evlilik yıldönümümüzü... Yakınmış birbirine...

Bu arada ben annemlerdeyim internet bağlatmışlar çok mutlu oldum Ankaraya gidene kadar 2 gün daha sizlerleyim

Ayşecim,israel beyden memnun kaldın mı gerçekten,kimisi sadece paraya önem verir diyor,ona gidecektim,vazgeçirdiler,şimdi seni görünce yeniden acaba mı dedim...

ayşecann tam kalbinden vurdun beni.yüksek fsh azalan yumurta rezervi ile kendimi çook çagresiz hissederken okudum hikayeni.umut oldun.başarı hikayeleri var demek dedim..
bazen çok ümitsizlige kapılıyorum.yumurta rezervi ciiddi sorun .rabbim ol derse olacak elbet...
umarım bir gün bende hikayemi yazabilirim.....

tuanay ve naneli şekerkızlar çok sağolun ve tüm arkadaşlarım Rabbim dileklerinize, gönlünüzdekilere tez zamanda kavuştursun; hepinize hepimize bu mutluluğu daim yaşatsın inşallah arkadaşlar :))))

MAŞŞALLAH catcimmm .senin adını her gördügünde dedigim bu MAŞALLAH..

canımsınnn ben görmedimm görsem yazmam mı???
sende benim için umut olacaksın..allah yardımcımız olsun.gelişmeleri yaz mutlaka.
bir de nasıl bir tedavi izleyecekler?daha az ilaç kullanılıyormuş..???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…