Yıldız Avcısı Bir Kadının Güncesi

Evet bu kez mecburen kendimi düşüneceğim Öğrencilerim affetsinler beni.... Transferden sonra bir süre rapor alırım artık... Canım sende mi öğretmensin?

eevet cnm:)
affetsinler tabi..bende çok takılıyordum bu konuya ama zamanlamayı tutturmak çook zor.
çok özel bir durum.okuldakilere söyleyecekmisin?
ben söylemeyi düşünmüyorum!

Son düzenleme:
eevet cnm:)
afetsizler tabi..bende çok takılıyordum bu konuya ama zamanlamayı tutturmak çook zor.
çok özel bir durum.okuldakilere söyleyecekmisin?
ben söylemeyi düşünmüyorum!

Zaten okulda 2 kişiyiz o da biliyor mecburen ben olmayınca okula o bakacak

Benim bu okula şubatta tayinim çıktı eski okulum kalabalıktı ve müdürüm dışında kimse bilmiyordu söylemek istemedim ben de

canım benim yazın duygulandırdı beni, rabbim bebişlerini sana ve eşine bağışlasın. Allahım herkese gönlündekini nasip eder inşallah..

KARAFESLEĞEN tatlım gelmişsin birkaç gündür yoktun ortalarda nasılsın?

canım benim iyiyim çok şükür, sen nasılsın? hsg çektircekmişsin, Allah kolaylık versin bitanem, hayırlı sonuçlar alırsın inşallah kuzum..

Benim bu okula şubatta tayinim çıktı eski okulum kalabalıktı ve müdürüm dışında kimse bilmiyordu söylemek istemedim ben de

o zaman sorun yok tabi.)))
iyi geceler yol arkadaşlarım..

betyyjanım,adacanımmm ,özjannn civcivjanım............. ve tüm yok kankilerim..
allaha emanet olun...

fistiklar biraz evvel okudum nette, sizlerle paylasmak istedim hosuma gitti..
"Kim, Müslüman kardeşinin arkasından dua ederse, melekler, dua eden kişi için de "Âmin! Aynısı sana da olsun!" derler."
AMINNNNNNNN insallah...

Yol arkadaslarim dualarinizi eksik etmeyin bizden :) Kojjjaman optummm..

Günaydın kızlar........... Aramıza katılan arkadaşlar hepiniz hoşgeldiniz..... Tedaviye başlayan devam eden arkadaşlara hayırlı olsun diliyorum inşallah herkesden güzel haber alırız..

2011 yılında herkezin kucağında bebekler olur.. nufüs patlaması yaparız inşallah

günaydın, hayırlı cumalar olsun yol kankilerim, yıldız avcılarım :)

ne çok kaynatmışsınız dün akşam, hızınıza yetişemedim valla :))

işte buuuuu. çok şükür catcim, en başından beri en az senin kadar inanıyordum başaracağına biliyorsun, bu harika bir haber, meleğimiz, minik mercimeğimiz hoşgeldin aramıza :))))

ayşecim, sen bana hikayeni ilk gönderdiğinde ve seninle ilk konuşmamızdan sonra ben oturup salya sümük ağlamıştım :) çok inançlı bir kadının mucizevi hikayesi seninki. biliyorsun garip ama güzel bir benzerliğimiz var seninle, inşallah sonu da seninkine benzer, dualarını bizden eksik etme arkadaşım :)

imoje lütfen kusura bakma canım. tamamen gözden kaçmasıyla ilgili yoksa bizi okuduysan biliyorsundur, kapımız bizim gibi bu yolda yürüyen herkese açık. aramıza hoşgeldin, tedavin hayırlı uğurlu olsun, inşallah yıldızına en kısa zamanda kavuşursun :)

mutluluğun resmi....:asigim:

gerçekten de mutluluğun resmi bu olsa gerek ayşecan :)

ben cıktım kızlarrrr malum bugun evlılık yıldonumum bız yemege cıkıyoruzzzzz

nive mutlu senelere, Allah bir yastıkta kocatsın özcüüüm :) inşallah hep artın hiç azalmayın :)

süper bir haber, çok sevindim canım, bu arada senin de geçmiş evlilik yıldönümünü kutlarım canım, bu sene bir de bebiş eklensin aranıza inşallah :)

Allahın izniyle hepinizin kucakları dolacak inşallah...:1hug:

amiiiin ayşecan amiiiin canım inşallah :)

çok yazmak ne demek aşkolsun betiş. hepimiz böyle duygulanmıyor muyuz, bu patlamaları yaşamıyor muyuz... bak mesela ben böyle bir duygu patlaması yaşadığım sırada açtım bu topic i, demek ki iyi ki arada bir böyle patlayıveriyoruz, bir araya gelmemize vesile oluyor bak :))))) inşallah o seslerin en kuvvetlilerini eşin ve sen de duyacaksınız, bu defa olacak inşallah betişiiiim :)

o zaman sorun yok tabi.)))
iyi geceler yol arkadaşlarım..

betyyjanım,adacanımmm ,özjannn civcivjanım............. ve tüm yok kankilerim..
allaha emanet olun...

özleeediiiiiim. sen de Allah'a emanet ol yol kankim :)

günaydın kotyocanım, cuma günü ne güzel dualarla başlamışsın güne, Allah kabul etsin canım amiiiin :)

günaydın kızlarr...ne çok ilerlemiş sayfa yaaa...civciv nerdesin nolmuş anlat bana...:)) özlemcimm senin de evlilik yıldönümün kutlu olsun yeni senenizde bebişiniz kucağınızda olur inşallah...

Hayırlı cumalar herkese..

Arkadaşlar,sitede laubali isimli arkadaş,8 yılın sonunda 11 tüp bebek,6 aşılamadan sonra kendiliğinden hamile kaldı..yanılmıyorsam 4 aylık hamile olucak bu aralar kendisi...bu tür durumlar size moral olsun,pes etmeyin hemen....

günaydın kızlarr...ne çok ilerlemiş sayfa yaaa...civciv nerdesin nolmuş anlat bana...:)) özlemcimm senin de evlilik yıldönümün kutlu olsun yeni senenizde bebişiniz kucağınızda olur inşallah...

günaydın devincan. evet evet çok ilerlemiş sayfalar, özet olarak aramıza yeni katılan arkadaşlar var, ailemiz gitgide büyüyor canikom, sen iyi misin bu arada :)

günaydın ayşecim. oof inanamıyorum 11 tüp, 6 aşılama ne demek ya.. Allah yardım etmiş ve bir mucize olmuş. inanç gerçekten çok bambaşka birşey...

gunaydın sekerler nasılsınızzzzzz ben cok hastayım:2: usutmusum atesın de varrr....tam zamanı bu arada sızede hayırlı cumalarrrr

gunaydın sekerler nasılsınızzzzzz ben cok hastayım:2: usutmusum atesın de varrr....tam zamanı bu arada sızede hayırlı cumalarrrr

ayy canım benim ya, nooldu böyle grip mi oldun hay Allah. sakın ilaç falan kullanma, gerekirse de mutlaka doktoruna danış. çok geçmiş olsun canım.

kizlar günaydin nasilsiniz,ben bi gecmisi okuyup geliyim...

hoşgeldin asucum, haydi oku gel o zaman :)

bademcıklerım kocaman olmus....bugun tahlıl sonuclarımın kalanını alacagım....yıne yollardayım bu halımle yutkunamıyorum bıle artık ayyyy yumoslarımı etkıler mıııbilmiyorumkismile dısarısıda cok sıcak gıt gel mahvolacagım....eve gıdıp yatmak ıstıyorum ama bırsuru ısım varrrrrr...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…