Evet bu kez mecburen kendimi düşüneceğim Öğrencilerim affetsinler beni.... Transferden sonra bir süre rapor alırım artık... Canım sende mi öğretmensin?
eevet cnm:)
afetsizler tabi..bende çok takılıyordum bu konuya ama zamanlamayı tutturmak çook zor.
çok özel bir durum.okuldakilere söyleyecekmisin?
ben söylemeyi düşünmüyorum!
eskilerden günlüğümden bir hatıra....:asigim:
Merhaba..
O kadar mutluyum ki..Nereden başlayacağımı bilemiyorum...
Allah'a ne kadar şükretsem ,ne kadar minettar olsam az....
Çok mutluyum ben yaaa..Hem de çok...
Allah 2. kez kabul etti dualarımı.......
5 mayıs 2008 de hıdırellez günü bilgisayarımın paint bölümüne 2 çöp adam çizmiştim..Biri erkek biri kız..."Allah kabul etsin " yazmıştım...Kalbimden geçen ikiz bebeklerimin olmasıydı..Bir kız bir erkek ikizlerim olmasını çok istiyordum..O zamanlar anca tedavi ile hamile kalabileceğimi bilmiyordum bile...Bu Dileğim çok çocukça bir Dilekti ama tedavi öncesi bile arkadaşlarıma benim bir kız bir erkek ikizlerim olucak,içime öyle doğuyor demiştim.."Sen erdin mi kız yoksa " diye hafiften espiri ile takılıyorlardı...Neyse çok çocukça bir dilekti belki ama 5 ay sonra son adet tarihi 16 ekim olmak itibariyle dr.un pek az şans tanımasına rağmen ben hamile kaldım..Biri kız bir erkek bebeğe...İki bebeğim de çok sağlıklıydı ama dr ihmali ve rahim ağzı yetmezliği sebebiyle 14 şubat 2009 da kendi doğum günümde zamansız doğumla kaybettim yavrukuşlarımı..Şimdi melek kızım Ada ve melek oğlum Ege sonsuz uykularında bir köy mezarlığında yatıyorlar....
5 mayıs 2009 da yine o çocuksu Dileğimi diledim...Bir çok arkadaşla da paylaştım bunu..Hatta bir çok arkadaşım da anımsar...
Yine geçen seneye yakın bir son adet tarihi 17 ekim..Bu kez yumurtalık rezervi daha da az..Fsh çok yükselmiş..Dr. tedaviyi iptal edelim deyip duruyor.Ben deliler gibi netten yüksek fsh ile tedavi ile hamile kalanlar var mı diye sabahlara dek internet başındayım..
Sonuç koyulan 2 emriyo da tuttu...
12+3 günlükken önlem amaçlı serklaj ameliyatı ile rahim ağzı dikildi..Ameliyat sonrası kızımın cinsiyetini öğrendik...Yarım saat evvelde oğlumun cinsiyetini öğrendik..
Yani büyük Allahım bana tekrar bir kız bir erkek ikiz bebekler nasib etti... :
Melek kızım Ada abla,Melek oğlum Ege abi oluyor....İzmir'e gelmeden önce meleklerimin mezarına gitmiştim ve size kardeşlerinizle ziyarete gelmek nasib olsun,eve bile gitmeden size gelebilmeyi nasib etsin Allah demiştim...
Dr.uma bu gün hikayemi anlatığımda çok duygulandı...
Sen çok inanmışsın dedi..
Evet,çok inandım,çok istedim Allah'tan......
Allah çok büyük,Ne istiyorsanız ondan isteyin..Yürekten edilmiş hiç bir duayı,gönülden kendisine açılmış hiç bir eli geri çevirmiyor......
Allah'ım hem bana hem de bütün arkadaşlarıma sağlıkla ve hayırlısı ile bebeklerimize kavuşmak nasib etsin..Dün arkadaşlarımın verdiğim söze şahit olmalarını istemiştim...
Allah bana ve eşime bebeklerimizi sağlıkla ve hayırlısı ile kucağımıza aldıktan sonra bu yolda tedavi için ihtiyacı olan insanlara katkıda bulunabilme imkanı nasib etsin inşallah !!! :Saruboceq:
KARAFESLEĞEN tatlım gelmişsin birkaç gündür yoktun ortalarda nasılsın?
canım benim iyiyim çok şükür, sen nasılsın? hsg çektircekmişsin, Allah kolaylık versin bitanem, hayırlı sonuçlar alırsın inşallah kuzum..
iyi geceler kızlar, yarın görüşürüz..öptüm..
Benim bu okula şubatta tayinim çıktı eski okulum kalabalıktı ve müdürüm dışında kimse bilmiyordu söylemek istemedim ben de
iyi geceler kızlar, yarın görüşürüz..öptüm..
kızlar hepinize selamlar hastaneden geldim:)))
mercimeğimizi gördük arkadaşlar bugün eşimle ay maşallah yakesenin içinde küçücük bişey:)))) doktorum 10 gün sonra çağırdı tekrar kalp atışı için kısmetse...
kızlar çok güzeldi maşşallah
darısı tez zamanda hepinizin başına inşallah hayırlısıyla :)))):Saruboceq::CüvCüv:
arkadaşlar doktorum musade etti 10 günlüğüne annemlerin yanına yazlığa gitmemize 4-5 sattlik yol.hem bebek için de iyi olur dedi doktorum temiz hav sağlıklı besin.
bakalım cesaret edebilirsek çıkıcaz yola:)))
ben elimden geleni yapıcam ama orada net bağlantım çekmezse kendinize iyi bakın canlar:))))
sevgilera.s.
eskilerden günlüğümden bir hatıra....:asigim:
Merhaba..
O kadar mutluyum ki..Nereden başlayacağımı bilemiyorum...
Allah'a ne kadar şükretsem ,ne kadar minettar olsam az....
Çok mutluyum ben yaaa..Hem de çok...
Allah 2. kez kabul etti dualarımı.......
5 mayıs 2008 de hıdırellez günü bilgisayarımın paint bölümüne 2 çöp adam çizmiştim..Biri erkek biri kız..."Allah kabul etsin " yazmıştım...Kalbimden geçen ikiz bebeklerimin olmasıydı..Bir kız bir erkek ikizlerim olmasını çok istiyordum..O zamanlar anca tedavi ile hamile kalabileceğimi bilmiyordum bile...Bu Dileğim çok çocukça bir Dilekti ama tedavi öncesi bile arkadaşlarıma benim bir kız bir erkek ikizlerim olucak,içime öyle doğuyor demiştim.."Sen erdin mi kız yoksa " diye hafiften espiri ile takılıyorlardı...Neyse çok çocukça bir dilekti belki ama 5 ay sonra son adet tarihi 16 ekim olmak itibariyle dr.un pek az şans tanımasına rağmen ben hamile kaldım..Biri kız bir erkek bebeğe...İki bebeğim de çok sağlıklıydı ama dr ihmali ve rahim ağzı yetmezliği sebebiyle 14 şubat 2009 da kendi doğum günümde zamansız doğumla kaybettim yavrukuşlarımı..Şimdi melek kızım Ada ve melek oğlum Ege sonsuz uykularında bir köy mezarlığında yatıyorlar....
5 mayıs 2009 da yine o çocuksu Dileğimi diledim...Bir çok arkadaşla da paylaştım bunu..Hatta bir çok arkadaşım da anımsar...
Yine geçen seneye yakın bir son adet tarihi 17 ekim..Bu kez yumurtalık rezervi daha da az..Fsh çok yükselmiş..Dr. tedaviyi iptal edelim deyip duruyor.Ben deliler gibi netten yüksek fsh ile tedavi ile hamile kalanlar var mı diye sabahlara dek internet başındayım..
Sonuç koyulan 2 emriyo da tuttu...
12+3 günlükken önlem amaçlı serklaj ameliyatı ile rahim ağzı dikildi..Ameliyat sonrası kızımın cinsiyetini öğrendik...Yarım saat evvelde oğlumun cinsiyetini öğrendik..
Yani büyük Allahım bana tekrar bir kız bir erkek ikiz bebekler nasib etti... :
Melek kızım Ada abla,Melek oğlum Ege abi oluyor....İzmir'e gelmeden önce meleklerimin mezarına gitmiştim ve size kardeşlerinizle ziyarete gelmek nasib olsun,eve bile gitmeden size gelebilmeyi nasib etsin Allah demiştim...
Dr.uma bu gün hikayemi anlatığımda çok duygulandı...
Sen çok inanmışsın dedi..
Evet,çok inandım,çok istedim Allah'tan......
Allah çok büyük,Ne istiyorsanız ondan isteyin..Yürekten edilmiş hiç bir duayı,gönülden kendisine açılmış hiç bir eli geri çevirmiyor......
Allah'ım hem bana hem de bütün arkadaşlarıma sağlıkla ve hayırlısı ile bebeklerimize kavuşmak nasib etsin..Dün arkadaşlarımın verdiğim söze şahit olmalarını istemiştim...
Allah bana ve eşime bebeklerimizi sağlıkla ve hayırlısı ile kucağımıza aldıktan sonra bu yolda tedavi için ihtiyacı olan insanlara katkıda bulunabilme imkanı nasib etsin inşallah !!! :Saruboceq:
wallahi dun yazdim tedaviye basliyorum diye kimsecikler orali olmamis.. ne hayirli olsun ne bisi yaniiii((( siz demesenizde sizin tedavileriniz umarim harika sonuclanir bebeciklerinizi kollariniza alirsiniz.. AMIN..
siz devam edin ben i yok sayin :))) (alinganligim uzerimde sanirim :)))))
canim benim iyi dileklerin icin tesekkur ederim...
benim ilk tedavim degil. daha dogrusu bir klinikte tamamen yanlis tedavi edildigimi dusunuyorum. henuz hic bisi transfer edilmedi. ozamanlar FSH yi bilmiyordum. ve yuksek fsh ile tedaviye alindim. ve iki defa pes pese tedavim biri asilamaya cevrildi digeride durduruldu. simdi daha bilincli giriyorum tedaviye hayirlisiyla.. dr. mizi degistirdik. incir kurumu yaptim. acupunckture gidiyorum. vitaminlerimi aliyorum vs..
Cuma gunude sabah aksam ignelerime hayirlisiyla basliyorum...
moralimi yuksek tutmaya calisiyorum. ama sanirim regl baslangici ya ondan biraz alingnligim tutuuu :))) hehhe oda gecer nasil olsa :)) neler gecmiyorki degil mi hayatta...
Guzel Allahim saglik versin hepimize...
ben cıktım kızlarrrr malum bugun evlılık yıldonumum bız yemege cıkıyoruzzzzz
Canım nice yıldönümleri kutlamanız dileğiyle....
Biz de geçen cumartesi kutladık 6. evlilik yıldönümümüzü... Yakınmış birbirine...
Bu arada ben annemlerdeyim internet bağlatmışlar çok mutlu oldum Ankaraya gidene kadar 2 gün daha sizlerleyim
Allahın izniyle hepinizin kucakları dolacak inşallah...:1hug:
Canım maalesef bizler çok zorlu yollardan geçeceğiz bebeklerimize kavuşmak için... Ama demekki herşeyin bir zamanı varmış Allahım şu anda bizi böyle bekletiyorsa vardır bir bildiği... Zaten eğer olacaksa hiçbir engel olmaz önünde.... Ben o kadar çok şey yaşadım ki halbuki eşimin spermlerindeki morfoloji ve hareket sorunu dışında ben de hiç bir sorun yok ama olmuyor işte olan da düşüyor... Şu anda hiç umudum kalmadı desem yalan olmaz 4 denemeden de eli boş dönmüş biri olarak şans bir gün benim de yüzüme güler mi diye düşünmeden edemiyorum... % 5 gibi bir ihtimal olan dış gebelik benim başıma geldi işte ben her olumsuz şeyi üstüne çeken bir yapıya sahibim düşük, kimyasal gebelik, negatif sonuç olması gereken herşeyi yaşadığım daha ne kaldı bu yolda başıma gelebilecek ... Bir tek pozitif sonucu, göbüşümde bebeğimin ultrason görüntüsü, onun pıt pıt atan kalbi... İşte henüz bunları yaşayamadım daha... Geçen ay eşime EKG çektirecektik bizim bitişikteki odada hamile bir bayan vardı ultrasonda kalp atışını dinletiyordu nts mi deniyor ona bilmiyorum işte.... Sesi o kadar yüksekti ki biz duyabiliyorduk bitinceye kadar eşimle o kalp sesini gözyaşları içinde dinledik... Şu anda bile akıyor gözyaşlarım tutamıyorrum artık.... Belki de bu duyguyu hiç yaşayamayacağım ama yine de ben elimden geleni yapmak istiyorum kendim için değil eşim için onun ne kadar çok bebek hasreti çektiğini biliyorum.... Hele kendini suçlu hissetmesi bitiriyor beni.. Ne çok acı çektiğini hissedebiliyorum ama hiç birşey yapamıyorum.... Onu o kadar çok seviyorum ki öl dese ölürüm belki ama işte bu bebek işine maalesef benim gücüm yetmiyor... Tek yapabildiğim dua etmek gece gündüz her an.... Allahım inş. bir gün kabul eder dualarımı....
Kusura bakma canım çok yazdım galiba duygularım kabarıvermiş birden.....
o zaman sorun yok tabi.)))
iyi geceler yol arkadaşlarım..
betyyjanım,adacanımmm ,özjannn civcivjanım............. ve tüm yok kankilerim..
allaha emanet olun...
Günaydın kızlar........... Aramıza katılan arkadaşlar hepiniz hoşgeldiniz..... Tedaviye başlayan devam eden arkadaşlara hayırlı olsun diliyorum inşallah herkesden güzel haber alırız..
2011 yılında herkezin kucağında bebekler olur.. nufüs patlaması yaparız inşallah
günaydın kızlarr...ne çok ilerlemiş sayfa yaaa...civciv nerdesin nolmuş anlat bana...:)) özlemcimm senin de evlilik yıldönümün kutlu olsun yeni senenizde bebişiniz kucağınızda olur inşallah...
Hayırlı cumalar herkese..
Arkadaşlar,sitede laubali isimli arkadaş,8 yılın sonunda 11 tüp bebek,6 aşılamadan sonra kendiliğinden hamile kaldı..yanılmıyorsam 4 aylık hamile olucak bu aralar kendisi...bu tür durumlar size moral olsun,pes etmeyin hemen....
gunaydın sekerler nasılsınızzzzzz ben cok hastayım:2: usutmusum atesın de varrr....tam zamanı bu arada sızede hayırlı cumalarrrr
kizlar günaydin nasilsiniz,ben bi gecmisi okuyup geliyim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?