Yıldız Avcısı Bir Kadının Güncesi

Ayşecim,israel beyden memnun kaldın mı gerçekten,kimisi sadece paraya önem verir diyor,ona gidecektim,vazgeçirdiler,şimdi seni görünce yeniden acaba mı dedim...

Şahsen memnun kaldım..evet çok güler yüzlü ,konuşkan bir tip değil ama sorduğun her soruyu cevaplıyor ,yaptığı işin ciddiye alıyor, değer veriyor ve başarılı da..En önemlisi istediğin zaman ulaşabiliyorsun cep telefonundan..ben de nette okuduklarımdan sonra tedirgindim aslında..ama abartıldığını düşünüyorum şimdi..önemli olan işini iyi yapması..
kent hastanesinde ıvf servisinde hamilelik oluşmuşsa keseler hastanenin ultrasonundan gözleniyor..ama kalp atışı vs için israel beyin Alsancak taki muaynanesine gidiyorsunuz . 2 kez gittik tek kuruş vermemiştik...

opuyorumnanaktan Çok teşekkürler tatlım,doğru söylüyorsun önemli olan işini iyi yapması,tek embriyo konusnda ne düşünüyor,yani özellerde bazen esnek davranılabiliyor yaaa,o yüzden sordum.Tekrar bebeklerin hayırlı uğurlu olsun tatlım...

sadece fsh sorunu olsa keşke..rahimde adenomyozis,endometriozis,bir sürü de miyom...sezaryandan sonra karnımı dikerlerken dr bu rahimle hamile kalabilmen üstelik ikiz hamile kalman,doğurman süper bir şey demişti..Hoş sezaryan sonrası yoğun bakımda kaldım 1 gece zaten ama şükür sorun yok şu an...

Son düzenleme:

Canım bildiğim kadarıyla israel bey çok titiz,sanırım tek embriyo konusunda esnek davranmaz gibime geliyor...tek embriyo meselesi çıktığında ben hamileydim zaten..4 folikulum oluşmuştu onca yüksek doz ilaca karşın..3 ü döllendi..2 si kaliteli 1 i düşük kaliteliydi..konan 2 si de tuttu..israel bey senin rahmin sorunlu ikiz olursa alalım tekini demişti..ama aldırmadık çünkü ikisi de iyi geliştiler çok şükür..hamileliğimin %90 ı hastanede yatarak geçti taa ki doğuma dek..
hamile kalırsanız rahim ağzı yetmezliği olayını dr unuza muhakkak hatırlatın..muhakkak ölçsün..Ha bu arada israel bey eğer çok paracı olsaydı sonuna dek o takip ederdi ama durumum riskli olduğu için namık demir e yönlendirdi..kendisi riskli gebelik uzmanı...

canım o zaman tam bir başarı öyküsü seninki..
ne mutlu sana başardın...burda olman destek olman geçmişini unutmaman ne hoş.dualarını eksik etmedigine eminim.bende eger bir gün başarırsam bu yolda acı çekenleri unutmayacagım...çok canım acıyo
allah razı olsun.

Anladım Ayşecim,ne diyelim hayırlısı olsun hakkımızda...Karar verdim,bir öngörüşme için gideceğim,ve karar vereceğim ona göre,teşekkürler tatlım...

Strasuzie gerçekten bu yol çok meşakkatli ve acı veren bir yol.3,5 yıldır denemediğim ot,çer çöp kalmdı.2 aşılama geçirdim.Ben de 1,5 cmlik bir çikolata kisti var.Ama doktorlarım önemsemedi bunu.Allaha şükür ki,adetlerim düzenli ve yumurtlamam oluyor.2 aşılama var negatif.İşin kötüsü ben ilaç firmasında çalışıyorum ve sadece kadın-doğum uzmanlarına yönelik ilacım var.Her gün 30-40 gebe görüyorum.İçimden dua ediyorum,ama ultrsason görüntülerini izlerken içim acıyor.Rabbime hep yalvarıyorum,isteyen herkese içinde bana da diye.İnşallah yüzümüz gülecek...

Anladım Ayşecim,ne diyelim hayırlısı olsun hakkımızda...Karar verdim,bir öngörüşme için gideceğim,ve karar vereceğim ona göre,teşekkürler tatlım...
Allah tan hiç kesmeyin umudunuzu...:Saruboceq:
Canım benim eşim de bir ilaç firmasının patent uzmanı ,farmakoloji uzm dr :) başka bir şehirde...

Evet canıımm uzun veee meşakkatli.:/
otlar ,çöplerler ,testler,...offffff offf bende dua ederken bu yolda yürüdügümüz tüm yol arkadaşlarım için dua ediyorum.ilaç firmasında çalışmanı avantaja dönüştürebilirsin belkide...ben yolda,markette...v.s 1 -2 hamile görünce(her zaman degil özellikle adet dönemlerimde)(mesela şu günler)))
komaya giriyorum.
allah yardımcın olsun:)

Canım maalesef bizler çok zorlu yollardan geçeceğiz bebeklerimize kavuşmak için... Ama demekki herşeyin bir zamanı varmış Allahım şu anda bizi böyle bekletiyorsa vardır bir bildiği... Zaten eğer olacaksa hiçbir engel olmaz önünde.... Ben o kadar çok şey yaşadım ki halbuki eşimin spermlerindeki morfoloji ve hareket sorunu dışında ben de hiç bir sorun yok ama olmuyor işte olan da düşüyor... Şu anda hiç umudum kalmadı desem yalan olmaz 4 denemeden de eli boş dönmüş biri olarak şans bir gün benim de yüzüme güler mi diye düşünmeden edemiyorum... % 5 gibi bir ihtimal olan dış gebelik benim başıma geldi işte ben her olumsuz şeyi üstüne çeken bir yapıya sahibim düşük, kimyasal gebelik, negatif sonuç olması gereken herşeyi yaşadığım daha ne kaldı bu yolda başıma gelebilecek ... Bir tek pozitif sonucu, göbüşümde bebeğimin ultrason görüntüsü, onun pıt pıt atan kalbi... İşte henüz bunları yaşayamadım daha... Geçen ay eşime EKG çektirecektik bizim bitişikteki odada hamile bir bayan vardı ultrasonda kalp atışını dinletiyordu nts mi deniyor ona bilmiyorum işte.... Sesi o kadar yüksekti ki biz duyabiliyorduk bitinceye kadar eşimle o kalp sesini gözyaşları içinde dinledik... Şu anda bile akıyor gözyaşlarım tutamıyorrum artık.... Belki de bu duyguyu hiç yaşayamayacağım ama yine de ben elimden geleni yapmak istiyorum kendim için değil eşim için onun ne kadar çok bebek hasreti çektiğini biliyorum.... Hele kendini suçlu hissetmesi bitiriyor beni.. Ne çok acı çektiğini hissedebiliyorum ama hiç birşey yapamıyorum.... Onu o kadar çok seviyorum ki öl dese ölürüm belki ama işte bu bebek işine maalesef benim gücüm yetmiyor... Tek yapabildiğim dua etmek gece gündüz her an.... Allahım inş. bir gün kabul eder dualarımı....

Kusura bakma canım çok yazdım galiba duygularım kabarıvermiş birden.....

canımsın hiç çok yazmış olurmusun?saatlerce okusam saatlerce konuşsam yorulurmuyum hiç?yazdıkça yazasım konuştukça konuşasım geliyo.allah (başka dert vermesin tabii buna da şükür ya rabbi isyan etmiyoruz)sıkıntı verince konuş konuş bitiremiyorsun heleki aynı sıkıntıyı yaşayan yol arkadaşların varsa...
bettyjan,meslektaşım,yol arkadaşım
çagresiz olmak ne kadar kötü degilmi?inan benimde gözyaşlarım akıyor(buara herşeye aglar oldum)((adet dönemi sendromu:)
hiçbirşeye benzemiyor degilmi? Allahım inşallah inşallah kabul eder dualarımızı...

Canım filmi yarın çektireceğim inşallah onda bir sorun çıkmaz.. Cumartesi de Ankaraya gideceğiz rapor başvurusu yapacağım iyi ki rapor hakkımın birini kullanmamışım bu tedavide sanırım PGT yapılacak o da çok pahalı....

Şimdiye kadar tedavilerimin 3 ünü haziranda yaptım malum okullar tatile girince ama bana uğurlu gelmedi bu kez de eylülü deneyelim bakalım inşallah dediğin gibi uğurlu gelir hepimize

Canım valla bende bu aralar herşeye ağlar oldum... Her adet dönemi bende bunalıma girerim geçen yaza kadar hiç umursamıyordum bile ama geçen yaz Allahım bize bir mucize gönderdi ve imkansız dedikleri halde ben doğal yolla hamile kalabildim işte o zamandan beri her adet döneminde yine olur mu acaba diye bekleyerek geçiriyorum ama nerdeeee!!! Psikolojik hasta oldum valla....

oo iyi bari rapor hakkını tabiki kullan.
evet zamanlama olarak tatil olsun istiyoruz hep ..ama bu defa öncelik sensin okulu boşver!!! tedavisi başarılı geçmiş mutlu bir öğretmene daha çok ihtiyacı var örencilerin
transfer sonrasıda mutlaka dinlenmelisin.
okuduklarımdan çıkarttıgım şu,dinlenerek evde geçirenlerde başarı artıyor.

Evet bu kez mecburen kendimi düşüneceğim Öğrencilerim affetsinler beni.... Transferden sonra bir süre rapor alırım artık... Canım sende mi öğretmensin?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…