Yıldız Avcısı Bir Kadının Güncesi

deme canım yaaa. öf kötü olmuş. inşallah çabuk geçer. yumoşlarına etkisi olmaz da ateş yüksekliğini çok istemiyorlar. ateş yapmaz çok fazla inşallah. bence biraz dinlenmelisin canım, işlerinden acil olmayanları ertelemeye çalış özcüm...

Ay kızlar günaydın,geçmişi okumaya başlarsam yazamayacaktım özledim sizleri ya çokta işlerim var ama ayşenin yazdıklarını okudukça çok fena oldum ve düşünmeye başladım acaba bende o kadar yürekten istiyormuyum diye artık duygularımın ne durumda bilemiyorum..arkadaşlar 2 gündür ben çok garip durumdayım sanki hislerim yok oldu...Hormon ilaçları yapıyordur diye düşünüyorum...Sıcaklardanbayılacagım nerdeyse onuda hormon ilacına baglıyorum..Yorgunum kolumu kaldırmaya gücüm yok ve devamlı uyumak istiyorum...Depresyonda degılımdır inşallah..Neler oluyor bana...Ayşecim bebişlerinde bir ömür boyu mutlu olursun emii yaşadıkalırn kolay degıl ama çokta güzel şeyler gerçekten sonu güzel olmuş.Lütfen bizler içinde dua et...İhtiyacımız var...Buna
Bende bu akşam son gonalf iğnemi vurulacağım kızlar..Yaırn dr kontrolum var..p.tesi yumoşlarım toplanabilir belki meleklerime erken kavusurum...

aslında hepsı acıl sonucları dr bıan once gormemlazım dedı...eee bıde 4 de ıgnem varrrr yanaklarım yanıyooo....bıde durmadan terlıyorum....ısyerı buz gıbı....ayyyy hep benı bulur zaten bı hasatalıgım eksıktı...12 gıbı cıkarım...kendımı cok halsız hıssedıyorum...

kizlar selam ya delli oldum bir türlü yazmak istediklerim gitmiyor benim netde sorun var galiba...
Özlem canim mesajini aldim ekliycem seni msn ve insallah gelirsem ariycam...
Kiz saricivciv bak umutsuzluga kapanmak yok,sen energi dagatan bi bayan olarak bu sekil düsünme canim Rabbimden hayirlisini dileyelim,insallah hersey cok güzel olur ve sende bu sayfada hamilelik günlerini anlatirsin...

Özlemcim sen tedaviye baslamadan önce antibiyotikum kulandinmi???
Benim doktorum vermisdi bana ve benimde bu SIKINTILARIM oldu...

kusum gunaydın hosgeldın bakkk yolu yarı ettın gordun mu daha dun adet gunu beklerken ıns hersey cok guzel olacak bayramlar cıfter cıfterrrrropuyorumnanaktan

canım benim hissettiklerin bence çok normal ama seninki erken başlamış :) bende transferden sonra olmuştu bunlar. neden yaptım ki bütün bunları hepsi bu muydu yani diye bir düşünce almıştı beni transfer sonrası. hatta doktoruma söylemiştim normal demişti. sonra geçiyor ama merak etme. inşallah ne zaman hayırlısıysa o zaman kavuşursun meleklerine, ne erken ne de geç tam zamanında olsun :) bizi haberdar etmeyi sakın unutma kuzucuk :)

ay canım işte üşütmüşsün hem de nasıl.. evde dinlenmen lazım senin, doktordan sonra hemen eve, dükkanda da eşin sensiz idare edecek artık canım, bu işler boşvermeye gelmez lütfen ihmal etme özcüm.

özcancım kuşum hayırlısı olsunnnnnn yarın doktordan sonra bize haber ver tamam mı bu arada çok çok geçmişolsun tatlım dikkat et kendine biran önce düzelmeye çalış yolun uzun daha yapılcak çok iş var toparlan biran önce kocaman öpüyorum seni evde dinlen..

asucum yüreğine saglık tatlım dua edinki bana eski enerjik halime dönebileyim yoksa yandınız benden çekeceğinzi var salya sümük hiç çekilmem he he bebişleirnde çok mutlu ol emiii

adacım çok sağol...Allahım kalbindekini yüreğindekini en kısa sürece kucağına versin tatlım..Demekki benim yaşadıklarım aynısını sende yaşadın...Benım hormonlar fazla mesai yapıyor...İnşallah sonu güzel olur...Aminnn

Betyy cim pes etmek yok güzel düşün....Rahim filmi çektirecektin tatlım Allah yardımcın olsun..Bizi haberdar et güzelim...

Suzikom ya görüşemedik yavv sen gece kuşuı olmuşsuun:)))

Devincim nerelerde yavvvvv

Bugüll
keyfin yerinde çok sevindim

Yeni tedaviye başlayan Imoje arkadaşımızada hayırlı olsun herşey gönlünce olsun diliyorum...

Ayşecim darısı bizlerin başına mutluluk resmine bayıldım..Ne mutlu sana ki eşiNe bu mutlulugu yaşatabildin...Çok istiyorum eşimin gözlerindeki o masum gülümsemeyi görebilkmeyi ( Çok tedirgin günelrdir.. of of

yarın uc sılahsorle dr da he heheheh

özlemcimm çok geçmiş olsun ,canım hemen iyileşirsin umarım...ve sabah doktor zamanı ben 8 de orda olacağım...inşallah ters giden bişey yoktur...bugün sabah kalktığımdan beri sağ kasığım ağrıyo devamlı değil ama sancı şeklinde gelip gidiyo...

saricim sen güclü bi bayana benziyorsun,bunlarinda altindan kalkacak gücün var bak olumsuzlula kapilmak yokkkkk bu tedavin icin iyi degil canim,benim yöntemimi uygula git abgir bi yerlerde:)

sagol tatlım yarın buyuk gun uc sılahsorler doktorda benımde 8:30 da bakalım nasılız yumoslarla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…