bademcıklerım kocaman olmus....bugun tahlıl sonuclarımın kalanını alacagım....yıne yollardayım bu halımle yutkunamıyorum bıle artık ayyyy yumoslarımı etkıler mıııbilmiyorumkismile dısarısıda cok sıcak gıt gel mahvolacagım....eve gıdıp yatmak ıstıyorum ama bırsuru ısım varrrrrr...
kızlar günaydın nasılsısınız bakalım yarın gene kontrolüm var inşallah hakkımda hayırlısı olur
deme canım yaaa. öf kötü olmuş. inşallah çabuk geçer. yumoşlarına etkisi olmaz da ateş yüksekliğini çok istemiyorlar. ateş yapmaz çok fazla inşallah. bence biraz dinlenmelisin canım, işlerinden acil olmayanları ertelemeye çalış özcüm...
kızlar günaydın nasılsısınız bakalım yarın gene kontrolüm var inşallah hakkımda hayırlısı olur
Ay kızlar günaydın,geçmişi okumaya başlarsam yazamayacaktım özledim sizleri ya çokta işlerim var ama ayşenin yazdıklarını okudukça çok fena oldum ve düşünmeye başladım acaba bende o kadar yürekten istiyormuyum diye artık duygularımın ne durumda bilemiyorum..arkadaşlar 2 gündür ben çok garip durumdayım sanki hislerim yok oldu...Hormon ilaçları yapıyordur diye düşünüyorum...Sıcaklardanbayılacagım nerdeyse onuda hormon ilacına baglıyorum..Yorgunum kolumu kaldırmaya gücüm yok ve devamlı uyumak istiyorum...Depresyonda degılımdır inşallah..Neler oluyor bana...Ayşecim bebişlerinde bir ömür boyu mutlu olursun emii yaşadıkalırn kolay degıl ama çokta güzel şeyler gerçekten sonu güzel olmuş.Lütfen bizler içinde dua et...İhtiyacımız var...Buna
Bende bu akşam son gonalf iğnemi vurulacağım kızlar..Yaırn dr kontrolum var..p.tesi yumoşlarım toplanabilir belki meleklerime erken kavusurum...
Ay kızlar günaydın,geçmişi okumaya başlarsam yazamayacaktım özledim sizleri ya çokta işlerim var ama ayşenin yazdıklarını okudukça çok fena oldum ve düşünmeye başladım acaba bende o kadar yürekten istiyormuyum diye artık duygularımın ne durumda bilemiyorum..arkadaşlar 2 gündür ben çok garip durumdayım sanki hislerim yok oldu...Hormon ilaçları yapıyordur diye düşünüyorum...Sıcaklardanbayılacagım nerdeyse onuda hormon ilacına baglıyorum..Yorgunum kolumu kaldırmaya gücüm yok ve devamlı uyumak istiyorum...Depresyonda degılımdır inşallah..Neler oluyor bana...Ayşecim bebişlerinde bir ömür boyu mutlu olursun emii yaşadıkalırn kolay degıl ama çokta güzel şeyler gerçekten sonu güzel olmuş.Lütfen bizler içinde dua et...İhtiyacımız var...Buna
Bende bu akşam son gonalf iğnemi vurulacağım kızlar..Yaırn dr kontrolum var..p.tesi yumoşlarım toplanabilir belki meleklerime erken kavusurum...
aslında hepsı acıl sonucları dr bıan once gormemlazım dedı...eee bıde 4 de ıgnem varrrr yanaklarım yanıyooo....bıde durmadan terlıyorum....ısyerı buz gıbı....ayyyy hep benı bulur zaten bı hasatalıgım eksıktı...12 gıbı cıkarım...kendımı cok halsız hıssedıyorum...
Özlemcim sen tedaviye baslamadan önce antibiyotikum kulandinmi???
Benim doktorum vermisdi bana ve benimde bu SIKINTILARIM oldu...
hayır kullanmadım canım gecen ayy hsg cektırdım o zaman verdı ama yutamadım kaldı hepsıde...
kızlar bu ates cok etkıler mı 38.1
yarın uc sılahsorle dr da he heheheh
özlemcimm çok geçmiş olsun ,canım hemen iyileşirsin umarım...ve sabah doktor zamanı ben 8 de orda olacağım...inşallah ters giden bişey yoktur...bugün sabah kalktığımdan beri sağ kasığım ağrıyo devamlı değil ama sancı şeklinde gelip gidiyo...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?