Yıldız Avcısı Bir Kadının Güncesi

zaten kıpır kıpır bıseyım bıde heyecan olunca cok fena oluyorum ceneme vuruyo heyecan susturana ask olsun hem buraya hem ozana hem musterılere cene yetıstırıyorum...
Heyecanlısındır şimdi sen... Ben karar vermek için sen de çatlayacak yumurtalar için uyuyamayacağız sabaha kadar.... Gece 12 den sonra birşey yiyip içmeyeceksin biliyorsun değil mi?

yok canım karar veremedim benim gibi kararsız bir insan daha var mıdır dünyada acaba :1no2:

zor karar vermek tabi...ben ilk görüştüğüm doktora tamam dedim...kendi doktorum bayramdan sonrası için beni bekliyo...muayeneye gittiğim gün evet dersem lucrine başlayacaktım...biraz düşündük ve evet dedik...iyi mi yaptık kötü mü bilmiyorum ama yaptık işte ...çok düşünmek kafa bulandırıyor...

aslında dogru soyluyosun ama elımde deyıl canım n yaparsam yapayım aklım nasıl olacak nasıl gıdecek n olacak az kaldı ama soru ısaretım bır tane kalacak onuda ogrenıp rahatlayacagım ıns

aslında dogru soyluyosun ama elımde deyıl canım n yaparsam yapayım aklım nasıl olacak nasıl gıdecek n olacak az kaldı ama soru ısaretım bır tane kalacak onuda ogrenıp rahatlayacagım ıns

Rahatla canım sona az kaldı... 1 haftaya kadar herşey bitmiş olacak....

Özlemcim,tedavinin sonuna gelmişsin hayatım,hayırlısıyla güzel haberide vereceksin inşallahh...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…