Selam tatlım.. Maalesef ben de senin gibiyim üstelik sen çalışıyorsun ben evdeyim :kedi:
Aman canım ya biz de umutlanmıştık belki bebiş vardır diye bütün hayallerimiz püffff!!!
yok kuzum be, maalesef bebiş yok, inşallah önemli birşey de yoktur ne diyim, yarın hayırlısıyla öğrenicem inşalllah :)
sen karar verdin mi dicektim ama okuduğum kadarıyla kararsızsın hala...
Merhabalar topıcde bır suru guzel haberler var... Sarıcıvcıv yarınkı transferın ıcın dua edıyorum ınsallah burdan guzel haberlerını alırız. Yıldızın sana sıkı sıkı tutunur ınsallah.
Transferı olacak oz ve devın ınsallah adanın dedıgı gıbı tosuncuk embriyolar olarak gerı alırsınız... Darısı dıger arkadasların basına olsun ve banada:lepi::lepi
pardon şekerler içeri gitmiştim geldim. akşamları eşim çok hoşlanmıyor canım gerekmedikçe açtırmıyor bana. neden dersen bütün gün bilg. başındasın bari evde dinlen diyor çünkü bende boyun fıtığı var, hemen başım boynum ağrıyor. hatta şu anda da başım ağrıyor baya
evet özcüm gerçekten çok sıkıcı. şimdi ilaç da içmek istemiyorum ama içicem galiba. ben çıkıyorum canlar, haydi iğneleriniz hayırlı olsun herşey çok güzel olsun inşallah.
hepinizi çooook öpüyorum kankilerim :)
devıncanda geldıııı
selam kotyo canım nasılsın...ıns canım tosuncuk olarak gerı donerler kuzucuklarrrr
kızlarrr ben geldimm.9 da çatlatma iğnemi oldum...artık bekliyorum.....
kızlarrr ben geldimm.9 da çatlatma iğnemi oldum...artık bekliyorum.....
geldim canımm..bugün yoğundu..pek giremedim sayfaya...adacımm başın mı ağrıyooo??geçmiş olsun tatlım..
Yumurtalar çatlasınnnn!!!!! 2 saat sonra da Özlem çatlatacak oh oh bol yumurtalı bir gün olacak yarın.....
hayırlısı olsun benım 1.5 saatım var daha beklıyorum
bol bebişli de bir topik olur inşallah...
Heyecanlısındır şimdi sen... Ben karar vermek için sen de çatlayacak yumurtalar için uyuyamayacağız sabaha kadar.... Gece 12 den sonra birşey yiyip içmeyeceksin biliyorsun değil mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?