gızzzz betıcanım nerdesın bı gorundun kayboldun sonraaaaaboshayallersmile
Sen bunları dert etme.. kaç yumurtan olduğunu OPU dan hemen sonra söylerler... Durumlarıyla ilgili bilgiyi yani kaç yumurta olgun, kaçı işleme alındı, kaçı döllendi vb. hepsini embriyolog 1 gün sonra seni arayıp söylüyor inş. hiç bir sorun çıkmayacak... Bugün sordun mu doktoruna kaç yumurtan varmış..... Çatlatma iğneni saat kaçta yapacaksın canım?
ben daha karar veremedim canım ya kafam karmakarışık oldu... Sanırım tedaviyi de erteleyebilirim ocak'a kadar....
sen mayadan memnun kaldın sanıyorum....
Mayadan memnunum ama bu doktorda da yılların tecrübesi var... Maya merkez olarak iyi burası da doktor olarak iyi ve güveniyorum .. Hangisini tercih etmem gerektiğine karar veremiyorum
canım ıyı dusun ozaman ıcıne hangısı sınıyosa ona gıt konus ferhatla bı kara verın sanırım vaktınde cok kalmadı deyıl mı....bence hıcde erteleme kac ay yıne aynı stres bekleyecekmısın...donemın yarısında... bence donem bası yaptır...hamıs hamıs basların yenı ders yılına ıns....ben ınanıyorum...ama bebıse kavusman ıcın acıl karar vermen lazım sanırımyerimseniben
ben mayadakı osman beyın methını cok duydum....cok ıyı dıyorlar ama tabı sen daha ıyı bılırsın tanıyosun ıkısınıde....
Osman Bey de iyi... Ama hiç bir işleme kendisi girmiyor......
nasılyanı senın ıslemlerını kım yapıyo jokerı mı var....
Tatli arkadasim benim... senin pozitifligin inan bana bu topicte yer alan herkese geciyordur... ve kesinlikle inaniyorum bitanem.. dondurulmuslarinla anne olacaksin..
dondurulmuslarinin olmasi bile super bir histir bence.. cunku en azindan bastan baslayip yumurta yapamaya calismayacaksin. seni bebislerin bekliyor. sadece sicacik anne gobusune gelip tutunacaklar Allahin izniyle... ve bebislerin cok sansli olacak, onlari cok seven annisleri olacak...
ozaman kimbilir belkide birlikte gun sayariz :) yani eylul gibi baslayabilirse... ama sen ekimde demistin degil mi?
tatlim bu arada senin yarinki dr. bi bakmissin sana hamis haberi veriyor :) super olur yaaaa
:)))))))) size bakıyım dedim kuzular. eşim mesaide. ben de evi topluyorum. yardımcım 1 aydır gelemiyordu köyüne gitmişti. ev dandini. yarın gelecek bomba mı patlamış bu evde demesin diye ne bulduysam tıktım dolaplara. biz dağınık bir çiftiz malesef
sonra da bir banyo yapıcam, yarın doktor var malum temiz olalım :))))) banyo öncesi gelip bakayım dedim canım. sen iğneni 2 saate kadar yapıcan di mi canım özcüm ay çok şahane :)
ben hamile olamam kuzular. biz bu ay benim isteğimle korunduk ben çok yıpranmıştım çünkü. tekrar acaba demek istemedim bu ay için. zaten şu ana kadar 10 defa doktora gitmiştim eğer korunmasaydım :))
:)))))))) size bakıyım dedim kuzular. eşim mesaide. ben de evi topluyorum. yardımcım 1 aydır gelemiyordu köyüne gitmişti. ev dandini. yarın gelecek bomba mı patlamış bu evde demesin diye ne bulduysam tıktım dolaplara. biz dağınık bir çiftiz malesef
sonra da bir banyo yapıcam, yarın doktor var malum temiz olalım :))))) banyo öncesi gelip bakayım dedim canım. sen iğneni 2 saate kadar yapıcan di mi canım özcüm ay çok şahane :)
ben hamile olamam kuzular. biz bu ay benim isteğimle korunduk ben çok yıpranmıştım çünkü. tekrar acaba demek istemedim bu ay için. zaten şu ana kadar 10 defa doktora gitmiştim eğer korunmasaydım :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?