Yıldız Avcısı Bir Kadının Güncesi

yumurta sayın ıyı dedı sadece sayı soylemedı canım....opu dan sonra soyleyecekmıs oyle dedı bu yanıltıcı olur sana bıde yumurta hesabı verırım dedı...bu gece saat 23:00 de kolumdan yapacagım dırsegımın 4 parmak ustunden dedı...cumartesı sabah 7 de hastanede olacagız kısmetse

ben daha karar veremedim canım ya kafam karmakarışık oldu... Sanırım tedaviyi de erteleyebilirim ocak'a kadar....

Bu kadar kafam karışıkken yanlış karar vermekten korkuyorum... Biraz daha düşünmeye ihtiyacım var... Ama Ferhat istemiyor ertelemeyi... Arada kaldım resmen...

canım ıyı dusun ozaman ıcıne hangısı sınıyosa ona gıt konus ferhatla bı kara verın sanırım vaktınde cok kalmadı deyıl mı....bence hıcde erteleme kac ay yıne aynı stres bekleyecekmısın...donemın yarısında... bence donem bası yaptır...hamıs hamıs basların yenı ders yılına ıns....ben ınanıyorum...ama bebıse kavusman ıcın acıl karar vermen lazım sanırımyerimseniben
Mayadan memnunum ama bu doktorda da yılların tecrübesi var... Maya merkez olarak iyi burası da doktor olarak iyi ve güveniyorum .. Hangisini tercih etmem gerektiğine karar veremiyorum

ben mayadakı osman beyın methını cok duydum....cok ıyı dıyorlar ama tabı sen daha ıyı bılırsın tanıyosun ıkısınıde....

Hiç vaktim kalmadı.. Yarın lucrine başlamam lazım....

:)))))))) size bakıyım dedim kuzular. eşim mesaide. ben de evi topluyorum. yardımcım 1 aydır gelemiyordu köyüne gitmişti. ev dandini. yarın gelecek bomba mı patlamış bu evde demesin diye ne bulduysam tıktım dolaplara. biz dağınık bir çiftiz malesef

sonra da bir banyo yapıcam, yarın doktor var malum temiz olalım :))))) banyo öncesi gelip bakayım dedim canım. sen iğneni 2 saate kadar yapıcan di mi canım özcüm ay çok şahane :)

ben hamile olamam kuzular. biz bu ay benim isteğimle korunduk ben çok yıpranmıştım çünkü. tekrar acaba demek istemedim bu ay için. zaten şu ana kadar 10 defa doktora gitmiştim eğer korunmasaydım :))

imocan Allah senden razı olsun yüzüme bir gülümseme yerleştiriverdin :)) pozitiflik bulaşıcı bir duygu sanırım. tek başına pozitif olamıyor insan, kendinde biraz kıpırtı varsa karşındakinden de azıcık birşeyler alıyorsa, bir başkasına aktarıyorsa bulaşıcı hastalık gibi yayılıveriyor yani herşey birlikten doğuyor şekerlik tek başıma yapmıyorum yani yapamam da zaten.

güzel dileklerin, düşüncelerin için çok saol, inşallah canım dediğin gibi olur meleklerime kavuşurum en kısa zamanda. bu arada hamile olamam biz bu ay daha çok yıpranmamak için korunduk. yarın doktorum güzel şeyler söyler inşallah sonra gerisi gelecek inşallah :))

Selam tatlım.. Maalesef ben de senin gibiyim üstelik sen çalışıyorsun ben evdeyim :kedi:

Aman canım ya biz de umutlanmıştık belki bebiş vardır diye bütün hayallerimiz püffff!!!

adacanım evde net var nıe aksam acmıyosun hıc...takılıyoruz bız ben hala ısteyım bızım artık 23:00 kapanıyo magaza bayram moduna gırdık yanı....
evet ya ıkı saat kaldııııı.....n kadan heyecanlıyım sorma...sankı yarın doguma gıdecegımkaydirigubbakcemile3 askolsun adcanım ıhtımallerı bıle ortadan kaldırdın demek...yarın bır gıt bakalım dr n dıyecek ıns onemlı bısey yoktur....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…