Yıldız Avcısı Bir Kadının Güncesi

ıns betusum az kaldı demı kendımı cok yorgun hıssedıyorum bıraz dınlensen ıyı olacak aslında...
transverden sonra yatayım bıraz evde...bır ıkıgun

Sizler için o kadar heyecanlanıyorum ki,yıllardır özlemini duyduğumuz o güzelliğe ulaşmanıza az kaldı,herşey güzel olacak inşallah...

Bu arada sarıcivciv,civcivini almaya gideceksin sende yarın,hepiniz için dua ediyorum şekerler...

Özlemcim,tedavinin sonuna gelmişsin hayatım,hayırlısıyla güzel haberide vereceksin inşallahh...

Özlemcim kaç yumurtan oluşmuş,Erol Beydi değil mi doktorun??

sagol tatlım baya yol geldım...amın ıns nasıl ıstıyorum guzel haber vermek...
yumurta sayımı soylemedı...yanıltıcı olur dıe opudan sonra soyleyecek
evet canım erol beye gıdıyorum allahım hayırlısı neyse onu versın ıns...

ıns betusum az kaldı demı kendımı cok yorgun hıssedıyorum bıraz dınlensen ıyı olacak aslında...
transverden sonra yatayım bıraz evde...bır ıkıgun

Transferden sonraki ilk 3 gün çok önemli.. Çoğunlukla tutunma bu ilk 3 günde oluyor.... O yüzden en azından 3 gün evde yat dinlen.....

Kızlar yaaa,ne güzel şimdi,hepinizin peşi sıra,bayrama üçer dörder bayram daha yapacağız,pozitifliğinizi kaybetmeyin,benimde eylülde başlayacak inşallah,deneyimlerinize ihtiyacımız olacak.Ama pozitifi almanız umutlarımızı daha da artıracak...

olur valla bana uyar uc gun yatarım bende evın tadını cıkartırım kac aydır ayakalarımı uzatıp tv bıle seyredemıyorum....calısmakdan..
Transferden sonraki ilk 3 gün çok önemli.. Çoğunlukla tutunma bu ilk 3 günde oluyor.... O yüzden en azından 3 gün evde yat dinlen.....

sende eylul trenındesın n guzel allah dualarımızı kabul etsın ıns

dayanamadım geldim yine :))))

başımın ağrısından sadece vücudumu yıkayabildim, sabah tekrar banyo yaparım artık napıyım :))))) boynuma ilaç sürdüm biraz rahatlatır belki diye bekliyorum kuzular.

betiiiiş hala kararsız mısın?

özcüm senin az kalmış ha gayret.

devincan sen yapmışsın iğneni çatla da çatla artık :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…