Yıldız Avcısı Bir Kadının Güncesi

günaydın kızlar, hayırlı cumalar olsun hepimize.

bugün cicoşun anne olduğu gün kızlar, ne kadar heyecanlı değil mi..

bu arda özcüm lütfen ama lütfen bu kadar sıkıp, paralama kendini, mutlaka yeterli miktarı almışsındır sen.

devincan günaydın canım.

kızlar arkadaşımın hala kahvemsi kırmızı kanaması varmış ama reglin son günü gibi az azmış. ateşi 36.9'a çıkmış bence hamile :) zaten birazdan hastaneye gidiyor. inşallah hayırlı haberlerle gelir :)

benim doktor randevum 12.00'de. sabaha karşı 5 de kalktım başağrımdan bir ilaç aldım sonra uyuyamadım. sabah da biraz midem bulandı. regl geliyor sanırım bana hep böyle olur, umarım daha çok gecikmeden gelir :)

daha ıyıyım bugun evdeyım ısede gıtmedım....butun gece paralayınca tosunum kal evde bıraz dınlen cokyoruldun ondanda streslısın dedı dınlenıyorum....bıraz uyuyayımm barı....

ah be canım. neden bu kadar yıpratıyorsun kendini. ilacın yarısını boşaltmadı herhalde yapan kişi di mi. böyle durumlar gözönüne alınarak ayarlanıyor o dozlar. lütfen sıkma canını. herşeyin hayırlısı olsun inşallah. bu arada cicoş saat kaçta transfere giriyordu hatırlıyor musun, bir arasam mı acaba?

aradım ama çok çaldırmadım rahatsız etmiyim diye. ben saati hatırlayamadım sabahtan olacaktı ama kaçtaydı ya ?

araştırdım da cuma saat 10.00 yazmış anca toparlanıyordur şimdi :) ay kızlar an itibariyle cicoş anne olduuuuuu :)

kizlar günaydin nasilsiniz???
Adacim sanada gecmis olsun canim basiyin agrisi gitdimi???
Özlemcim bence bi doktorunu ara ve sor ignenein yarisi geri zekali nöbetci yüzünden gitdi de bi sor bakalim bi aksilik cikmasin bence....

adacim saat 10 diyorlar ama benimki teee 11.30 gibi toplandi odasina gelmesi kendine gelmesi baya sürer bence,,,
Insallah bir sürü yumosu olomusdur

adacim saat 10 diyorlar ama benimki teee 11.30 gibi toplandi odasina gelmesi kendine gelmesi baya sürer bence,,,
Insallah bir sürü yumosu olomusdur

kuzucum evet toplamada öyle ama bugün cicoş transferde o 15 dk dan fazla sürmez biliyorsun tabi zamanında alırlarsa :)))))))))))))))))

anaaaaa dogru yaaa giii benim kafa gitdiiii,,,ayyy kuzucum benim yaaa insallah rabbim göbegine tutunur bebisi bol bol dua edelim kizlar.
Ben masa basinda degilim yemek hazirliycam bugün misafirim var arada bi gelir bakarim okmi...

bu arada hoşgeldin asucum, kolay gelsin sana hem 3 canlısın hem misafir ağırlayacaksın ne maharetli hatunsun maşşallaaah :))))))

bu arada hoşgeldin asucum, kolay gelsin sana hem 3 canlısın hem misafir ağırlayacaksın ne maharetli hatunsun maşşallaaah :))))))

:))) yok kiz basit seyler yapcam ama ne yapayim canim sonucta ramazan bagri bu sekilde sevap alayim orucumu tutmuyorum zaten....
Benim yavru kus yardim edecek eve geldi zaman birazda....

aman aman Allah muhabbetinizi arttırsın şekercim, inşallah her daim böyle kalın :)

sen kendini çok yorma yine de canım, sonuçta kimse senden çok fazla birşey beklemez zaten :)

Merhaba yazını gözlerim dolu dolu okudum işyerindeyim evde olsaydım ağlıyor olurdum herhalde gözlerim okadr doldu..tesadüfen gördüm yazını senin için hepiniz için bir an önce yıldızlarınıza kavuşun diye dua edicem rabbim gönlünüze göre versin geçrekten zamanını herşeyin o biliyor..herşeyde bir hayır vardır demekten başka birşey gelmiyor şu anda dilime sözcüklerime ama moralini bozma asla ki gördüğüm kadarıyla güçlüsün zaten güçlü olman çok önemli..rabbim önce sana ve eşine sağlık sıhat versin inş ve birdahaki denemenin başarıyla sonuçlanmasını diliyorum inş..ki öle olacak inanıyorum içimden bir his böle söledi okurken..sadece teselli olsun diye değil içimden geleni sölemek istedim sadece.. inanarak...şansın bol yıldızın parlak ve çok çok olsun inş...dualarını eksik etme üzerinden bol bol dua et..mübarek günler aylar rabbim yardım eder görür o bilir..inancını aynı bugünkü gibi hiç kaybetme..sevgilerimle..

canım benim Allah senden razı olsun. tam doktora gitmek için hazırlanırken çıkmadan son bir kez bakayım dedim ve yazdıklarını gördüm. o kadar içim açıldı o kadar mutlu oldum ki benim de gözlerim doldu. Allah razı olsun, dualarına da yürekten amin diyorum. senin gibi dua edenlerimiz, destekçilerimiz oldukça bizim de günümüz gelecektir. yavrunu sağlıkla kucağına alman için dualarım seninle, çok ama çok teşekkür ederim, günümü aydınlattın...

Allah cümlemizden razı olsun inş..rabbim hepimizin gönlüne göre versin hadi pozitif git güzel haberlerle ve pozitif dön..günün aydın olsun inş gözün aydın olsunda dicez..sevgiler..

Herkese günaydın şekerler... Dertsiz, tasasız güzel bir gün geçirmenizi diliyorum.....

Adacım bence arkadaşın kesin hamiledir.... Bu kadar belirti var ya....

Canım sen de git doktoruna inşallah bir sorun yoktur... Senin bu regl geciktiği için tedavinin günü de ileriye mi kayıyor? Dondurulmuşlarla başlarken de reglinin 21. günü başlanıyor değil mi?

Civcivim canım şu anda mutlu mesut yatağında yatıyorsun muhtemelen.... Tabi göbüşünde minik yıldızınla...... Yıldızını hiç kaybatmezsin umarım 9 ay boyunca göbüşünde 9 ay sonra da kucağında olsun...... Seni çooookkkk öpüyorum....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…