Öslemcim,yarın büyük gün,heyecanlı mısın???Anesteziden korkuyor musun???
kızlar ben çok heyecanlıyım...erken yatayım dinleneyim dedim olmuyooo...yarın bir sorun çıkacak diye çok korkuyorum...dua edin özlem ve benim için nolurrrrr....
Merhabalar,ben Ayşe,şimdi haber aldım ve sizi de bilgilendirmek istedim,Özlemle konuştum,4 tane yumurta almışlar,kendisinin durumu iyiymiş,bilgi verilmemiş,size çok selamı var...
Merhabalar,ben Ayşe,şimdi haber aldım ve sizi de bilgilendirmek istedim,Özlemle konuştum,4 tane yumurta almışlar,kendisinin durumu iyiymiş,bilgi verilmemiş,size çok selamı var...
saol asucum. şu an progestan hap (vajinadan) kullanıyor. ilk haptan sonra kanaması biraz azaldı kahvemsi bir kırmızı diyor. 11. gün yumurtlamış (yumurtlama testi yapmıştı) bugün yumurtlamadan sonra 19. günü değeri de 56. çarşamba akşamı lekelenme tarzında kahverengi başladı, dün biraz kırmızılaştı bugün de aynı. bakalım ne olacak. inşallah hayırlısı olur canım.
hayırlısı bitanem ya...
benim de baya geçti günüm eczaneden test mi alsam(negatifi görmekten bıktım) yoksa dr mı gitsem bilmiyorum :uhm:
kızlar ben çok heyecanlıyım...erken yatayım dinleneyim dedim olmuyooo...yarın bir sorun çıkacak diye çok korkuyorum...dua edin özlem ve benim için nolurrrrr....
kızlar ben geldim. önce cicoştan haberler.
O ŞİMDİ ANNE :)
transferi sorunsuz bir şekilde geçmiş ve şu an kayınvalidesinde dinleniyormuş. 4 tane de dondurulmuşu varmış.
bana gelince kistim falan yok çok şükür. söktürücü ilaç verdi 1 hafta kullanıcakmışım sonra regl olacakmışım. durumlar böyle kuzular.
bu arada dünkü arkadaşımın sonucu çıktı 56 çıkmış ollleeey. hamiş kızlar hamiiiiş :) darısı başımızaaa :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?