Yıldız Avcısı Bir Kadının Güncesi

bugün neden böyle sessiz kaldi topic imiz kızlar nazar mı değdi bize (((

yarın öz ve devincan yumoşlarını veriyorlar, burada olurlar diye düşünüyordum ben ama

imocan Allah razı olsun canım amin inşallah dediğin gibi olur inşalllaaah hamile olurum ben de 2. denememde :)

ben geldım yaaa ne oldu kımseler yok bugun ben dısarıya cıktım yenı geldım kaynatmıssınızdır dıe dusundum yok kımselerrrrr

sabah 7 de hastanede hazır askerız kısmetse allahım yardım etsın ıns....rabbım bırsuru saglıklı yumos nasıp etsın.....

Öslemcim,yarın büyük gün,heyecanlı mısın???Anesteziden korkuyor musun???

tabiiki deliler gibi heycanlıyım,anesteziden korkmuyorum,6 kere almışlığım var,keş oldum artık,senede iki kere almayınca yapamıyorumlaelaelaelaelaesempatiksalakcinni

kızlar ben çok heyecanlıyım...erken yatayım dinleneyim dedim olmuyooo...yarın bir sorun çıkacak diye çok korkuyorum...dua edin özlem ve benim için nolurrrrr....

devıncanım yarın allah yardımcın olsun:Saruboceq:
rabbım emeklerının karsılıgını kocaman bı mutluluk olarak sana gerı versınıns:Saruboceq:
veee mutlulukların en guzelını nasıp etsın:Saruboceq:
veeee melegını kucagına almayı mıs gıbı kokusunu ıcıne cekmeyı nasıp etsınopuyorumnanaktan
kızlar ben çok heyecanlıyım...erken yatayım dinleneyim dedim olmuyooo...yarın bir sorun çıkacak diye çok korkuyorum...dua edin özlem ve benim için nolurrrrr....

kızlar sabah ıcın devınede banada bol bol dua edın opuyorum kocaman.....
eyvahedigeldismileben cokkk heyecanlıyımeyvahedigeldismile

cicoşum hayırlısı olsun kuşum, Allahım göbüşüne konan o meleği 9 ay boyunca karnında sağlıkla büyütmeyi nasip etsin inşallah, bu mübarek günlerde hayırlı haberler alman dileğiyle canım benim...

özlemim , devinim kızlar sizin adınıza çok heyecan yaptım yaa.rabbim uğraşlarınızı boşa çıkarmasın, inşallah o yumoşlardan biri 9 ay sonra sağlıkla kucağınıza alacağınız bebiş olacak :Saruboceq: Allah yardımcınız olsun canlarım...

kızlar ben sık giremiyorum topiğe, ramazan yoğun geçiyor çok şükür..teker teker tedaviler sonuca doğru ilerliyor, darısı bizlerin başına inşallah.. çok öpüyorum sizleri, Allah'a emanet olun... opuyorumnanaktan

Merhaba arkadaşlar,Ben Özlemin kuzeni Ayşe,Öncelikle Hepinize de Allahım herşeyi en güzeliyle gönlünüzce nasip etmesini diliyorum.Özlem şuan doktorda ve yanında değilim,durumunu sizler kadar merak ediyorum,sizlere çok çok selam söylememi ve dua etmenizi rica etti.Mübarek günlerimiz hürmetine Rabbim hepinizin yar ve yardımcısı olsun.Görüşmek üzere...

Merhabalar,ben Ayşe,şimdi haber aldım ve sizi de bilgilendirmek istedim,Özlemle konuştum,4 tane yumurta almışlar,kendisinin durumu iyiymiş,bilgi verilmemiş,size çok selamı var...

Merhabalar,ben Ayşe,şimdi haber aldım ve sizi de bilgilendirmek istedim,Özlemle konuştum,4 tane yumurta almışlar,kendisinin durumu iyiymiş,bilgi verilmemiş,size çok selamı var...

Ahh canım hayırlısı olsun... İnşallah yumrtalarının hepsi de döllenir.....

Ah canım arkadaşın adına hem sevindim hem üzüldüm... İnşallah kanaması durur.... 11. gün ovulasyon olduysa bu değer biraz düşük değil mi? Genelde progestan kanamayı durdurur ama ben progestan iğnenin daha etkili olduğunu duymuştum.... Umarım kanaması geçer...

Devincim Özlemin güzel haberlerini aldık hadi sıra sende..... İnşallah herşey sorunsuz güzel geçmiştir bol yumurtan vardır.....

Cicim artık bol bol dinlenme vakti... O yıldızlarını hiiiiççç kaybetme..... Ne güzel 4 dondurulmuşun varmış bu çok iyi....

Adacım çok şükür sorun çıkmamış ilaçla birkaç güne gelir reglin.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…