kızlar ben geldim. önce cicoştan haberler.
O ŞİMDİ ANNE :)
transferi sorunsuz bir şekilde geçmiş ve şu an kayınvalidesinde dinleniyormuş. 4 tane de dondurulmuşu varmış.
bana gelince kistim falan yok çok şükür. söktürücü ilaç verdi 1 hafta kullanıcakmışım sonra regl olacakmışım. durumlar böyle kuzular.
bu arada dünkü arkadaşımın sonucu çıktı 56 çıkmış ollleeey. hamiş kızlar hamiiiiş :) darısı başımızaaa :)
schatcım, asucum, devincim güzel dileklerinize yürekten bir amin diyorum.
arkadaşım yatak istirahatinde ve progestan kullanıyor çünkü kanaması var. o regl olduğunu sanmıştı ama ben ısrarla doktora yolladım. çünkü ateşi 36.9 ve gebelik testinde pozitif çıkıyor. kanama kahvemsi olarak başladı sonra hafif kırmızıya döndü. şimdi reglin son günündeki gibi devam ediyormuş. inşallah fitiller işe yarar.
adacim benimde ilk dönemimde lekelenme olmusdu bana kirmiziya dönmedi sürece korkmana gerek yok demisdi doktor bende sürekli yatdim,insallah arkadasindada birsey olmadan gecer...
asucum kırmızıya döndü maalesef ama doktor progestan vermiş belki durdurur olabilir mi öyle bişi, hiç duydunuz mu kanama devam etmesine rağmen devam eden gebelik?
schatcan sen bir test yap bence ne kaybedersin ki şekerim :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?