Yıldız Avcısı Bir Kadının Güncesi

Arkadaşlar ben de bugün erken kaçıyorum işlerim var alışverişe gitmem lazım... Ancak akşama girebilirim tekrar... Zaten kimsecikler yok burada ben yalnız kaldım....

Asucum sen de çok yorma kendini 3 canınla.... Valla bravo hamile hamile yemeğe misfir alabiliyorsun Allah kabul etsin tatlım....

kızlar ben geldim. önce cicoştan haberler.

O ŞİMDİ ANNE :)

transferi sorunsuz bir şekilde geçmiş ve şu an kayınvalidesinde dinleniyormuş. 4 tane de dondurulmuşu varmış.

bana gelince kistim falan yok çok şükür. söktürücü ilaç verdi 1 hafta kullanıcakmışım sonra regl olacakmışım. durumlar böyle kuzular.

bu arada dünkü arkadaşımın sonucu çıktı 56 çıkmış ollleeey. hamiş kızlar hamiiiiş :) darısı başımızaaa :)

cıcosum allah tamamına erdırsın ısn canım ya
rabbım melegını kucagına almayı,kokusunu mıs gıbı ıcıne cekmeyı ve butun mutluluklarını doya doya yasamayı nasıp etsın hayırlısıyla rabbım kalbım dualarım sızınle....

adacanım gecmıs olsun sevındım merak edılecek bısey olmamasına bana regl gec geldıgınde duphaston verıyordu dr um sabah aksan bırer tane 8 9 gunde gelıyordu..
arkadasınında melegıne sevındım allah tamamına erdırsın ıns...darısı bızım basımıza....
sura guzel eylulculere gelıyor hazırlanın bakalım

cicoş adına çok sevindim darısı bizim başımıza inşallah.hayırlısıyla biz de anne oluruz inşallah.
senin için de hayırlısı olsun adacım kistin yokmuş bak ne güzel.adet söktürücüyle hallolucakmış.ben de mi gitsem ki doktora.benim regl de görünürde de yok.bi belirtisi falan da yok ki kuzum.....
arkadaşının sonucu da hayırlı olsun sağlıkla kucağına almayı da nasip etsin inşallah. darısı bizeee artık. zemuszemus:ecrin_bebek:alsanaalsanasmile

Son düzenleme:
Slm kızlar...adacım iyi olmana sevindim...cicoş için ve arkadaşın için de çokk mutlu oldum..allah hepimize nasip etsin inşallah...

adacim harika haberlerle geri döndün,insallah seninde en yakin zamanda regelin gelin...
Saricim icin cok sevindim,rabbim hic ayirmasin geöbegindeki bebisini ondan insallah 12 gün sonra hamileyimmmmmm diye haber vercek bize....

Betty canim aslinda esim bana yardim edecek diye cagirdim misafir ama aksilik ya oda bugün uzun calismak zorundaymis,kaldimi bütün isler bana :) ama olsun kolay seyler yaptim nerdeyse bitdi menü...

schatcım, asucum, devincim güzel dileklerinize yürekten bir amin diyorum.

arkadaşım yatak istirahatinde ve progestan kullanıyor çünkü kanaması var. o regl olduğunu sanmıştı ama ben ısrarla doktora yolladım. çünkü ateşi 36.9 ve gebelik testinde pozitif çıkıyor. kanama kahvemsi olarak başladı sonra hafif kırmızıya döndü. şimdi reglin son günündeki gibi devam ediyormuş. inşallah fitiller işe yarar.

adacim benimde ilk dönemimde lekelenme olmusdu bana kirmiziya dönmedi sürece korkmana gerek yok demisdi doktor bende sürekli yatdim,insallah arkadasindada birsey olmadan gecer...

hayırlısı bitanem ya...
benim de baya geçti günüm eczaneden test mi alsam(negatifi görmekten bıktım) yoksa dr mı gitsem bilmiyorum :uhm:

adacim benimde ilk dönemimde lekelenme olmusdu bana kirmiziya dönmedi sürece korkmana gerek yok demisdi doktor bende sürekli yatdim,insallah arkadasindada birsey olmadan gecer...

asucum kırmızıya döndü maalesef ama doktor progestan vermiş belki durdurur olabilir mi öyle bişi, hiç duydunuz mu kanama devam etmesine rağmen devam eden gebelik?

schatcan sen bir test yap bence ne kaybedersin ki şekerim :))

tabi canim ben duydum bagzi kadinlar 9 ay boyunca kanama gecirip dogum yaparmis...
Insallah arkadasinki düzelir ama gercekten doktoru dinlesin ve yatsin sakin kalkmasin

saol asucum. şu an progestan hap (vajinadan) kullanıyor. ilk haptan sonra kanaması biraz azaldı kahvemsi bir kırmızı diyor. 11. gün yumurtlamış (yumurtlama testi yapmıştı) bugün yumurtlamadan sonra 19. günü değeri de 56. çarşamba akşamı lekelenme tarzında kahverengi başladı, dün biraz kırmızılaştı bugün de aynı. bakalım ne olacak. inşallah hayırlısı olur canım.

ya canim bak benim doktorumda progestan vermsti bana ama bence onu yutsa daha mantikli rahme yerlestirken mikrop felan kapmasin ALLAH korusun,bence bunuda bi sorsun,egerki yutma imkani varsa yutsun...

canım doktor fitil şeklinde kullan daha etkili olur demiş o da öyle yapıyor. zaten annesinin yazlığında, bu haftasonu istanbula dönecekti dönemiyor da. ay tam sürpriz oldu ona valla ama ben 2 ay önce oradan hamile döneceksin demiştim :))

ozaman doktorun dedi gibi yapsin ama söyle arkadasina dikaet etsin elli felan hep temiz olsun mikrop kapmasin,masallah senin icine dogdu demeki...

Cicoss aksi ispatlanana kadar kesinlikle bir anne :) Insallah 12 gun Hamileyim diye sevincten bagiracak :) nekadar guzel. en heyecanli bolume geldin.. darisi bizlerin basina artik...
Adacim benim de icime dogan senin bu topicten hamile olarak cikman :) o arkadasina da cok sevindim. Allah tamamina erdirsin..

Asucum sende gercekten kendini yorma. keske bir arkadasin felan gelseydi yardim etmeye...

Ozum sinir yok sinir yok :) hersey super olacak...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…