Yıldız Avcısı Bir Kadının Güncesi

Evet bugün sessiziz...Özlem ve devin hastanede, civciv dinleniyor, Adacık haftasonu pek girmiyor bu yüzden haftasonları boş oluyor...

Evet canım ben olsam ben de cesaret edemezdim... Negatif görmek artık içimi acıtıyor...

Nasılsın bugün?

iyi işte idare eder.kararsızlık içindeyim test konusunda.
ya kusura bakmazsan kafam çok karışık olduğunan ne neydi unutuyorum senin durumun neydi?anlatırmısın?

Evet bugün sessiziz...Özlem ve devin hastanede, civciv dinleniyor, Adacık haftasonu pek girmiyor bu yüzden haftasonları boş oluyor...

devin ve özlemin duacısıyız Rabbim yar ve yardımcıları olsun ikisininde.civciv için de hayırlısı artık inşallah...ada neden girmiyor hafta sonları

Yani niye tüp bebeğe başladığımızı mı soruyorsun?
Anlatayım hemen:

Bizim sorunumuz eşimin spermlerinde... Hareket %1, morfoloji %3.... Bu değerlerle normal yolla olması imkansız dediler ve biz de tüp bebeğe başladık.. Eylülde inşallah 5. denememe başlayacağım....

bizim sorun da erkek infertilitesi eşim azospermi.
nereyi düşünüyorsunuz?

devin ve özlemin duacısıyız Rabbim yar ve yardımcıları olsun ikisininde.civciv için de hayırlısı artık inşallah...ada neden girmiyor hafta sonları

Haftasonunu eşine ayırıyordur herhalde lülülülülülü

schatze_32 .!.:
yaş kaçtı bu arada

Yaşım maalesef çok genç değil artık çok fazla zamanım kalmadı 33 yaşındayım ben....

Canım aslında bu konuda kararsızım Ankarada 2 merkez var ikisi arasında kaldım eylüle kadar karar vereceğim.... Siz İstanbula gideceksiniz herhalde değil mi

ankaradaki hangi merkezleri düşünüyorsun peki?biz istanbulda memoriali düşünüyoruz.eğer cesaret edip test yapabilirsem pozitif olursa inşallah gerek kalmaz.

ankaradaki hangi merkezleri düşünüyorsun peki?biz istanbulda memoriali düşünüyoruz.eğer cesaret edip test yapabilirsem pozitif olursa inşallah gerek kalmaz.

Maya ve Centrum tüp bebek merkezleri... İkisi de iyi bir merkez.... Memorial de iyi bir merkez ama çok kalabalık oluyormuş diye duymuştum....

Sen cesaretini toplayıp bir test yaptırsan!!!! Belirti falan varmı?

Maya ve Centrum tüp bebek merkezleri... İkisi de iyi bir merkez.... Memorial de iyi bir merkez ama çok kalabalık oluyormuş diye duymuştum....

Sen cesaretini toplayıp bir test yaptırsan!!!! Belirti falan varmı?

ne gibi belirti hamile olduğuma dair mi adet olacağıma dair mi?
hamileleik için tam kesin bişey diyemem gece sahurdan sonra baya kötü oldum istifra etmek istedim olmadı suyu çok içmiştim bide.çok sıcak basıyor ya anlatamam belim faan nasıl yanıyor...
adet için ise yok

betty abla kısa prokolle uzun protokol hakkında bilgin var mı hangisi daha iyi ki?

Canım benim bildiğim kadarıyla yaşın gençse ve yumurtalık rezervin iyiyse uzun protokol tercih ediliyor... Daha önceden yumurtalar baskılandığı için daha kaliteli yumurtalar elde ediliyor... Kısa protokolde yumurtalar baskılanmadan büyütülüyor daha çok yumurta oluşabiliyor ama hepsi kaliteli olmayabiliyor... Bu yüzden sende bir sorun yoksa muhtemelen uzun proktokol uygulanır sana....

Hamilelik için tabiki.... En azından belirti varsa test yapman için cesaret olur sana... Bir de ateşini ölç istersen o da fikir verir... Bel ağrısı, sıcak basması hamilelik belirtileri içinde var ama hamilelik belirtileri ile adet belirtileri birbirine çok benzer....

derece yok evde!!!!!!!!!!!!!!
hamilelik belirtileri içinde var ama hamilelik belirtileri ile adet belirtileri birbirine çok benzer...çok tedirginim işte bu yüzden de cesareetm yok test yapmaya........ eyvahedigeldismile delikafadulden :uhm:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…