benim reglm yaklastiginda alingan, olur olmadik seyleri kafama taktigim gunlerim oluyor sanirim :))
suzijanim emre beyi bilmiyorum ama merak ettim bende simdi ne yazilmis :))
dur bakalım suzım telaslanma....aslını ogrenırsın salı gunu....calıstıgı hastaneyı ara sor cok merakettıysen rahatlarsın....hastaneyııı degıstırdıyse oraya gıdersın tedavıyeeee mutlaka ıstanbuldadır yıneeee..hıc uzme kendını tedavııı oncesı tatlım...özümm yaa neden kimse yok???
olumsuz düşünme .sen sona bizden daha yakınsın1 adım öndesin..
canım çok sıkkın ...dr umla ilgili gelişmeler var ama dogrusu nedir bilmiyorum.bugun pazar nereye arayacagımıda bilmiyorum.herşey ters gidiyor bakasana.eylül başı tedaviye başlayacagım doktorum merkez degiştirmiş..eee ben nolcam şimdi ya????
devıncan selam nasılsın agrın falan varmı benım kasıklarım catlıycak....cok fena agrıyo...en kotu ıhtımalı beynımden uzak tutmaya calısıyorum ama yaklasıyorum heralde bugun yarın gelır adetım....
dur bakalım suzım telaslanma....aslını ogrenırsın salı gunu....calıstıgı hastaneyı ara sor cok merakettıysen rahatlarsın....hastaneyııı degıstırdıyse oraya gıdersın tedavıyeeee mutlaka ıstanbuldadır yıneeee..hıc uzme kendını tedavııı oncesı tatlım...
karnım davul gıbı sıstı nefes alırken zor alıyorum suzım cok fena oldum aksama dogru ıyıce sıstı...aksam daha kotu olursam dr agıdecegım...nıye bukadar sıstım anlamadım...
Suziskom Emre beyi bende merak ettim. demekki gercekten iyi bir dr. insallah yoluna girer tatlim... sende insallah istedigin dr. de tavini yaptirirsin... ama emin ol bneim de aksilikler hep devam ediyor tedavilerde... uzgun oluyoruz.. ama herseyden once saglik bitanem..
ozum benim okudugum ve daha once yasadigim bir asilamada edindigim tecrubeye gore yani cok okudum. gun beklerken testin yaklastigi son gunlerinde butun kadinlar regl gelecek mis gibi sanci cekiyor. ve olumsuzluga dusuyor insan... bence sen inat et ve pozitif dusunmeye devam et hayatim...
Devincanim ve butun gun sayan arkadaslarim umarim bebislerinize kavusursunuz.. darisida bizim olsun artik :)
selam kızlar karnım bıraz ındıııı neydı bugun oyleeee sukurler olsun sımdı daha rahatım.....kasıklarımın agrısıda gectıııııı....ben son kararımı verdım devının yapacagı gun verecegım kanı son kararım artık onunla aynı gun oldu transverımız devının cıkarsa benımde cıkarrr...4eylul de... buyuk gun....nıye o kadar uzttı anlamıyorum kı....14 gunde tahlıl yapan kımse yok...eger olumlu sonu alırsam 7 sınde tekrar yaparım....
ımoje tatlım hosgeldın nasılsın.....
devıncanım jel kullanıyorum....sonucda aynı gun transver olduk senın bellı olacaksa benımde olur heralde deyıl mı?sonu guzel olsun ıns....ben cok heyecanlıyım...ahh imoje hepimizin hayali bu değil mi?? beni bir hissizlik kapladı korkmaya başladım olumsuz çıkabilecek sonuçtan...
düzeldiğine sevindim özlemcim...jel kullanıyomusun sen?? o da şişkinlik yapıyomuş...demek sen de aynı gün yapacaksın...umarım iyi bir sonuç alırız canım...
iyiyim hayatim.. ne olsun iste 3 eylul dr. randevusunu bekliyoruz. ve reglimi tabiki... gunler cabuk geciyor.. sizler icin cok heyecanliyim... Allahim insallah yuce Rabbim bu topikte bayram havasi essin... bebislerimiz tek tek cifter cifter gelsin...
amın kusum ıns yaaaa.....ee senınde az kalmıs...aslında gunler cok cabuk gecıyooo ama cabuk gecmesıı ıstedıgın anlarda sanırım bıraz yavas gecıyo....sonu hayırlı olsunda yeter kı...opuyorumnanaktan
Devinim umutsuzluga kapilma hayatim.. Bence hersey guzel olacak.. dusun bende sizlerin arasinda gun sayiyor olacaktim simdikismet degilmis iste agustos ayi...
Allah saglik versin... anlimizda yaziliysa anne olmak oluruz insallah...
Kizlar günaydin,nasilsiniz??
Biz sükürler olsun iyiz,sürekli dinlenerek yada yatarak geciriyoruz son haftalarimizi,bundan sonra sadece yemek yapcam baska birsey yok,benim icin cok zor olcak alismisdim sürekli harekte icinde olmaya...
Kizlar günaydin,nasilsiniz??
Biz sükürler olsun iyiz,sürekli dinlenerek yada yatarak geciriyoruz son haftalarimizi,bundan sonra sadece yemek yapcam baska birsey yok,benim icin cok zor olcak alismisdim sürekli harekte icinde olmaya...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?