devıcanım 5 gun ne yedısı ayol bu gunu saymaaaaaa
asucanım benım test tarıhım 7 sı 14.gun yanı bılıyosun devınle aynı gun transver olduk bende 4 de yapacagım yanı bu cumartesı...nıye bu kadar uzattı kı bu adam anlamıyorum...sonuca gelınce ıns hersey ıstedıgım gıbı olur....olmazsada yapacak bısey yok sıl bastan yola devam....ıns rabbım yuzumuzu guldurur...
ben sabah sekızde veecegım 12 13 gıbı cıkar sonuclar karsıdakı polıklınıge verecegım hastaneye olumlu sonuc alırsam 14 gıdecegım....hayırlısı artık....merakdan olecegım ben....hahhah alemsin özlemcim yaa...daha sabahın köründeyiz bugün sayılmazmı hiç??ama 7 gün de değil doğru..6.gün kan vercez..öğleden sonra da ancak haber gelir...beklemek ne zor şey yahu...cicoş naptı acaba...çok az kaldı ona...
amın tatlım yaaa ben bu sahneyı daha once 4 kere bekledım hıc bu kadar zor olmamıstı...beklemek....sonu guzel olsunda ıns...insallah canim Rabbim gönlünce verir canim,hersey istedin gibi olur,cumartesiye az kaldi hadi bakalim canim hayirlisi..
Hic olumsuz düsünme canim insallah hersey güzel olur...
asucum senin doğum tarihin bellimi?? ne zaman gelecek bebişler??
ben sabah sekızde veecegım 12 13 gıbı cıkar sonuclar karsıdakı polıklınıge verecegım hastaneye olumlu sonuc alırsam 14 gıdecegım....hayırlısı artık....merakdan olecegım ben....
hersey yollunda giderse gelecek ayin sonunda ama benimkiler cok aceleci teyzesi doktor 35 girince aliriz büyük bi ihtimal diyor yani eylülün sonuna gelir herhalde benim yavrucuklar...
allah kurtarsın canım....rabbımın kadına verdıgı en guzel sıfat annelık ve anne olmana n kadar az kaldı ıns bıgun bızede nasıp olur....bol bol dua et asucanım...rabbım bızede nasıp etsın ıns....hersey yollunda giderse gelecek ayin sonunda ama benimkiler cok aceleci teyzesi doktor 35 girince aliriz büyük bi ihtimal diyor yani eylülün sonuna gelir herhalde benim yavrucuklar...
ben de sabah erkenden veririm..hattta bir de test alıp evde de yapsammı diye düşünüyorum....
sağlıkla gelsinler de boşver 35 te de olur...ikizler erken doğuyor zaten...keşke benim de ikizim olsa ama yok öyle bir ihtimal
canim sakin test alip evde yapma bak benim ilk degerim 186,3 cikti halde idrarde tek silik vardi bos ver bekledin kocaaaa 12 gün bi kac saat mi bekliyemiycen
amin canim rabbim isteyen herkese bu duyguyu yasatsin benim dualarimda hep varsiniz.
Devincim özlem hakli bölünüp ikiz olma ihtimalide var tabiki,olsunda tek olsun canim bos ver yeterki olsun.
afıyet olsun.....ne bileyim canım yaaa merak işte....ben çıkıyorum güzellikler...arkadaşım kahvaltıya bekliyor...transferden sonra ilk kez evden çıkıcam...o da 1 kat aşağı ...öptüm siziiii...opuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?