Yıldız Avcısı Bir Kadının Güncesi

özlemcim devincim ayni dediniz gibi yapiyorum dinleniyorum yapacak birsey yok artik...
Sizler nasilsiniz??
Kac gününüz kaldi sonuc almak icin??

asucanım benım test tarıhım 7 sı 14.gun yanı bılıyosun devınle aynı gun transver olduk bende 4 de yapacagım yanı bu cumartesı...nıye bu kadar uzattı kı bu adam anlamıyorum...sonuca gelınce ıns hersey ıstedıgım gıbı olur....olmazsada yapacak bısey yok sıl bastan yola devam....ıns rabbım yuzumuzu guldurur...

5 gun kaldı testde sen transver gunuden bu tarafa dıye yazdın sanırım koskoca 5 gun kaldıııııı...

devıcanım 5 gun ne yedısı ayol bu gunu saymaaaaaa

hahhah alemsin özlemcim yaa...daha sabahın köründeyiz bugün sayılmazmı hiç??ama 7 gün de değil doğru..6.gün kan vercez..öğleden sonra da ancak haber gelir...beklemek ne zor şey yahu...cicoş naptı acaba...çok az kaldı ona...

insallah canim Rabbim gönlünce verir canim,hersey istedin gibi olur,cumartesiye az kaldi hadi bakalim canim hayirlisi..
Hic olumsuz düsünme canim insallah hersey güzel olur...

ben sabah sekızde veecegım 12 13 gıbı cıkar sonuclar karsıdakı polıklınıge verecegım hastaneye olumlu sonuc alırsam 14 gıdecegım....hayırlısı artık....merakdan olecegım ben....

insallah canim Rabbim gönlünce verir canim,hersey istedin gibi olur,cumartesiye az kaldi hadi bakalim canim hayirlisi..
Hic olumsuz düsünme canim insallah hersey güzel olur...
amın tatlım yaaa ben bu sahneyı daha once 4 kere bekledım hıc bu kadar zor olmamıstı...beklemek....sonu guzel olsunda ıns...

asucum senin doğum tarihin bellimi?? ne zaman gelecek bebişler??

hersey yollunda giderse gelecek ayin sonunda ama benimkiler cok aceleci teyzesi doktor 35 girince aliriz büyük bi ihtimal diyor yani eylülün sonuna gelir herhalde benim yavrucuklar...

ben sabah sekızde veecegım 12 13 gıbı cıkar sonuclar karsıdakı polıklınıge verecegım hastaneye olumlu sonuc alırsam 14 gıdecegım....hayırlısı artık....merakdan olecegım ben....

ben de sabah erkenden veririm..hattta bir de test alıp evde de yapsammı diye düşünüyorum....

özlemcim gercekten en cok zor olan kani verdikten sonra beklemek ayyy biz neler cektik o an gelene kadar,esime resmen yalvariyordum idrar testi yapalim diye oda inat bi yok dedimmi yok bende ankaranin hic bi yerini bilomiyorumki gidip alayim,ama iyki yapmadim cünkü kanda cikti halde hamile oldum idrarda cikmamisti bende...

hersey yollunda giderse gelecek ayin sonunda ama benimkiler cok aceleci teyzesi doktor 35 girince aliriz büyük bi ihtimal diyor yani eylülün sonuna gelir herhalde benim yavrucuklar...

sağlıkla gelsinler de boşver 35 te de olur...ikizler erken doğuyor zaten...keşke benim de ikizim olsa ama yok öyle bir ihtimal

allah kurtarsın canım....rabbımın kadına verdıgı en guzel sıfat annelık ve anne olmana n kadar az kaldı ıns bıgun bızede nasıp olur....bol bol dua et asucanım...rabbım bızede nasıp etsın ıns....

ben de sabah erkenden veririm..hattta bir de test alıp evde de yapsammı diye düşünüyorum....

canim sakin test alip evde yapma bak benim ilk degerim 186,3 cikti halde idrarde tek silik vardi bos ver bekledin kocaaaa 12 gün bi kac saat mi bekliyemiycen

sağlıkla gelsinler de boşver 35 te de olur...ikizler erken doğuyor zaten...keşke benim de ikizim olsa ama yok öyle bir ihtimal

neden var canım bıraz dusuk bı ıhtımal ama var...bolunup tek yumurta ıkızı olabılıyolar ben cok okudum dıger topıklerde tek embrıyodan ıkız olan...

amin canim rabbim isteyen herkese bu duyguyu yasatsin benim dualarimda hep varsiniz.
Devincim özlem hakli bölünüp ikiz olma ihtimalide var tabiki,olsunda tek olsun canim bos ver yeterki olsun.

canim sakin test alip evde yapma bak benim ilk degerim 186,3 cikti halde idrarde tek silik vardi bos ver bekledin kocaaaa 12 gün bi kac saat mi bekliyemiycen

ne bileyim canım yaaa merak işte....ben çıkıyorum güzellikler...arkadaşım kahvaltıya bekliyor...transferden sonra ilk kez evden çıkıcam...o da 1 kat aşağı ...öptüm siziiii...opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…