- 8 Ekim 2009
- 654
- 9
- 296
ama ben ayrılıyorum malesef kaynım geldi :mymeka:
geçen sene bugün...
aramızda hediyeleşmeyeceğimize sözvermiş olmamıza rağmen, çıktığımız yemekte tatlılarımıza geçmeden önce ben eşime bir hediye verdim. önce kızdı bana ne gerek vardı konuşmamış mıydık bunu diye. sonra meraklandı tabi, açıverdi. açınca gözleri öyle bir parladı ki.. çok heyecanlıydı gözlerini üzerimden ayırmadı "yoksa" dedi... başımı iki yana salladım "henüz değil ama çok yakında aşkım" dedim...
o hediye paketinde mini mini patikler vardı... "babacığım annemle başbaşa olmanın tadını çıkar çünkü bir dahaki sene bugün ben de yanınızda olacağım" yazıyordu... bebek için deneme yaptığımız ilk ay bizim evlilik yıldönümümüze gelen aydı.. çok umutluydum, çok inanıyordum olacağına..
o günün üzerinden tam bir sene geçti. kucağımda bebeğim yok, hatta karnımda bile değil henüz. ama ben umudumu kaybetmedim. inşallah bir dahaki sene size buradan bu sene evlilik yıldönümümüzde bebeğim kucağımda diye yazabileceğim.. eşime bu defa hediye almayacağım, çünkü ona hayatının en güzel hediyesini vermiş olacağım inşallah...
Günaydın kuşum çok erkencisin bu sabah uykumu tutmadı...
Çalışıyorum koşturuyorum öle geçiyor işte..
İnşallah minik kelebeğim bizimledir..Sıkı sıkı tutunur inşallah..
7.günü benimle..........opuyorumnanaktan
Bunu bile yaşayabilmek çok güzel ama zorlu süreçç insanın psıkolojısı bozuluyor..
Kız bugulll kabızım diye sayfalarıda mesajlarıda görmemeye başladım ben yazdım ya suzişko diye huuuuuuu burdamısın bugul aranıyor 1-2-2-2guclubacismile
AdaEge .!.:ayrıca bugün bizim evlilik yıldönümümüz. sevgilimle 5. yılımız bitti . inşallah 6. senemizi kutlarken bebeğimiz kucağımızda olur sağlıkla, mutlulukla :)
sarıcivciv .!.:Devincim canım sen ankaradasın sanırım ankarada hangi hastanede tedavını oldun ve ücreti hakkında bilgi verebilirmisin tatlım...Bir arakadaşım araştırma yapıyor....
Betişcimde burda yok oda olsaydı Maya hakkında bilgi isteyecektim..
Sgk sı yok Bagkuruda yok...Para ayarlamaya calışıyor...Ankarada önerebileceğiniz yerler hakkında yardım lütfen şimdiden teşekkürler hepinize canlarım :))))
sagol canım ıns yaaa valla hamıleyım demek hayal gıbı sımdılık ıns bıgun gecek olur...
bettycan iyi misin?
bugünlerde bende hiç nedensiz aglıyorumtatil bitince mutlaka destek almak için araştırma yapacagım.kendi başıma çözemiorum.
suzijanimmm bende bugunlerde cok alinganim :) herseyi kafama takiyorum :) regl mi yaklasiyor acep :)
ayyy sagol tatlım yaaaopuyorumnanaktan allah razı olsun ıns bıgun yazdıkların olurrrr... ve ben mınık kelebegıme alırım oyleeee pembıs patıkler...rabbım buyuk nelere kadırr ıns ısteyen butun arkadaslarımada nasıp etsın....ozum senin profilindeki minik patikler var ya? iste onlarin aynisindan olacak ve icinde minik kizinin minik ayaklari olacak icinde tatlim... Hayirlisiyla guzel gececek hersey...
bettycan iyi misin?
bugünlerde bende hiç nedensiz aglıyorumtatil bitince mutlaka destek almak için araştırma yapacagım.kendi başıma çözemiorum.
suzijanimmm bende bugunlerde cok alinganim :) herseyi kafama takiyorum :) regl mi yaklasiyor acep :)
ayyy sagol tatlım yaaaopuyorumnanaktan allah razı olsun ıns bıgun yazdıkların olurrrr... ve ben mınık kelebegıme alırım oyleeee pembıs patıkler...rabbım buyuk nelere kadırr ıns ısteyen butun arkadaslarımada nasıp etsın....
Canım bu hepimizde bulaşıcı mı ne? Benim de regl yaklaşıyor acaba ondan mı? bilmiyorumkismile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?