Yıldız Avcısı Bir Kadının Güncesi

herkese merhaba
bende sızlerle aynı kaderı paylasan bırı olarak bu konunun ılk yazısını yanı adanın yazdıklarını okuyunca gercekten cok kotu oldum.inanın oturup ağladım. gercekten bır ınsan yasadıklarını bu kadar ıcten anlatabılırdı. herkes kendınden bır parca bulmustur heralde senın yazında. ben bu eylul ayında baslayacagım tup bebk ıslemlerıne ama asılama sonucu regl oldugumda aynı seylerı hıssetmıstım. sımdı bunları okuyunca da ıcımde bır korku bı kaygı var, acaba dememek gerekıyo bılıyorum ama ya olmasza dıye bır sıkıntı var.bunun ıcın terapıye bıle gıtmeye basladım. ama en ıyısı ınsan kendı kendını tedavı etmesı herlde.
tum ısteyenlerın su mubarek gunlerde ınsallah cok beklemeden bebeklerıne senın dedıgın gıbıyse yıldızına kavusmasını dılıyorum ınsallah...:Saruboceq:

selam kizlar biz geldik,ALLAHA binlerce sükür olsun bebeklerim cok iyi hic bi sorun yok,rahimde sadece acilma olmus inuda bi kac gün yatak istiratiyla giderdiler ve bebeklerimin cigerli gelismesi icin ignelerini vurdular,doktor dioyrki 3 yada4 hafta dayana bilirsem cok iyi olurmus ozman dogum yapsan bile hic bi sorun olmuycak diyor...

canım Allah nice nice mutlu yıllar yaşatsın eşinle hiç hüzün olmasın hayatınızda...benim evlilik yıldönümümde bitti artık kimseye yaşatmasın Rabbim...ben evlilik yıldönümümde verdim toprağa ve o tarih yok artık...inşallah sizler bu acıyı yaşamazsınız olmamasından zor taşıyıp kaybetmek...Rabbim bebekleri annesiz,anneleri bebeksiz bırakmasın...:Saruboceq:senağlama

cicosum bizim Tr.le 10 saat var aramizda tatlim. o nedenle bizde aksamken sizde sabah oluyor. yani sabah degildi bitanem yazdigimda :)
hersey cok guzel olacak. ic huzurunu iyi tutmaya bak sen. ve keyfini cikart bebisin gobusunde tatlim benimmmm

Kız bugulll kabızım diye sayfalarıda mesajlarıda görmemeye başladım ben yazdım ya suzişko diye huuuuuuu burdamısın bugul aranıyor 1-2-2-2guclubacismile

çok tatlısın cicicannn:))
geçmişi okurken hep gülümsetiyosunnnn.
istanbul ekibiyle bi tanışmamı organize etsek:)
adajan sen organizatör olursun bak...

buarada yaa adajan ,bugull
emre bey merkezmi degiştirmiş????..ayy çatlıycam..
mahvolduk eyvahlar olsunnn yaaaa

AdaEge .!.:
ayrıca bugün bizim evlilik yıldönümümüz. sevgilimle 5. yılımız bitti . inşallah 6. senemizi kutlarken bebeğimiz kucağımızda olur sağlıkla, mutlulukla :)

Canım nice mutlu senelere.... İnşallah 50. yılı da görürsünüz... Ben senden daha kıdemliyim bi kere :umursamaz:

Tatlım kusura bakma bugün gelemedim inanılmaz moralim bozuktu akşama kadar durup durup ağladım.....

Sorunu şimdi cevaplayayım... Eğer arkadaşın rapor çıkartamıyorsa Maya en uygun yer bence..Çünkü fiyatları uygun..Şu anda kampanyaları var 1941 tl... Eğer hemen düşünüyorsa bu fırsatı kaçırmasın derim...

bettycan iyi misin?
bugünlerde bende hiç nedensiz aglıyorumtatil bitince mutlaka destek almak için araştırma yapacagım.kendi başıma çözemiorum.

sagol canım ıns yaaa valla hamıleyım demek hayal gıbı sımdılık ıns bıgun gecek olur...

ozum senin profilindeki minik patikler var ya? iste onlarin aynisindan olacak ve icinde minik kizinin minik ayaklari olacak icinde tatlim... Hayirlisiyla guzel gececek hersey...

bettycan iyi misin?
bugünlerde bende hiç nedensiz aglıyorumtatil bitince mutlaka destek almak için araştırma yapacagım.kendi başıma çözemiorum.

suzijanimmm bende bugunlerde cok alinganim :) herseyi kafama takiyorum :) regl mi yaklasiyor acep :)

suzijanimmm bende bugunlerde cok alinganim :) herseyi kafama takiyorum :) regl mi yaklasiyor acep :)

imojanımmmm.....hepimiz mi aynı moddayız anlamadım???
bu gece (midnight)00 30 da hayatımızda herşeyin yoluna girdigini ve ne istiyorsak onu hayal edelim....mars dünyaya çok yaklaşıyor.bunun bir enerji yarattıgına inanlar var...bi denemekte fayda var kızlar ne dersiniz:)))
herşeyi deniyoruz bunuda deneyelim..

ozum senin profilindeki minik patikler var ya? iste onlarin aynisindan olacak ve icinde minik kizinin minik ayaklari olacak icinde tatlim... Hayirlisiyla guzel gececek hersey...
ayyy sagol tatlım yaaaopuyorumnanaktan allah razı olsun ıns bıgun yazdıkların olurrrr... ve ben mınık kelebegıme alırım oyleeee pembıs patıkler...rabbım buyuk nelere kadırr ıns ısteyen butun arkadaslarımada nasıp etsın....

bettycan iyi misin?

Sağol canım iyiyim de işte bir de şu ağlama fasılları bitse.... Durduk yere gözlerime yaş birikiyor.....

Destek ben de pek bir işe yaramadı ben kışın gittim biraz bir psikiyatr a... Ama işte çözüm kafamızın içinde olunca.....

Amin inşallah..

Canım bu hepimizde bulaşıcı mı ne? Benim de regl yaklaşıyor acaba ondan mı? bilmiyorumkismile

benim reglm yaklastiginda alingan, olur olmadik seyleri kafama taktigim gunlerim oluyor sanirim :))

suzijanim emre beyi bilmiyorum ama merak ettim bende simdi ne yazilmis :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…