Adacıgım şimdi hastaneden aradılar senin küçük canlar valla hastaneyi kaldırmış annemizi isteriz annemizi isteriz bilginize ada hanım
nasıl yani
geçen sene bugün...
aramızda hediyeleşmeyeceğimize sözvermiş olmamıza rağmen, çıktığımız yemekte tatlılarımıza geçmeden önce ben eşime bir hediye verdim. önce kızdı bana ne gerek vardı konuşmamış mıydık bunu diye. sonra meraklandı tabi, açıverdi. açınca gözleri öyle bir parladı ki.. çok heyecanlıydı gözlerini üzerimden ayırmadı "yoksa" dedi... başımı iki yana salladım "henüz değil ama çok yakında aşkım" dedim...
o hediye paketinde mini mini patikler vardı... "babacığım annemle başbaşa olmanın tadını çıkar çünkü bir dahaki sene bugün ben de yanınızda olacağım" yazıyordu... bebek için deneme yaptığımız ilk ay bizim evlilik yıldönümümüze gelen aydı.. çok umutluydum, çok inanıyordum olacağına..
o günün üzerinden tam bir sene geçti. kucağımda bebeğim yok, hatta karnımda bile değil henüz. ama ben umudumu kaybetmedim. inşallah bir dahaki sene size buradan bu sene evlilik yıldönümümüzde bebeğim kucağımda diye yazabileceğim.. eşime bu defa hediye almayacağım, çünkü ona hayatının en güzel hediyesini vermiş olacağım inşallah...
[ı]ayyy ilahi bugüşüm beni güldürdün allah da seni güldürsün. Ben de bir an önce bebişime kavuşmak istiyorum kısmet olur inşallaaaah :)[/ı]
yanlızca umudunu kaybetme ve...opuyorumnanaktanAllahım güzel yüreğine göre versin diyorum...
oh canım gül ne güzel ben kaçıyorum kızlar akşam iftara davetliyiz öpüyorum ne olur dua edin o akıntının devamı gelmesin
geçen sene bugün...
aramızda hediyeleşmeyeceğimize sözvermiş olmamıza rağmen, çıktığımız yemekte tatlılarımıza geçmeden önce ben eşime bir hediye verdim. önce kızdı bana ne gerek vardı konuşmamış mıydık bunu diye. sonra meraklandı tabi, açıverdi. açınca gözleri öyle bir parladı ki.. çok heyecanlıydı gözlerini üzerimden ayırmadı "yoksa" dedi... başımı iki yana salladım "henüz değil ama çok yakında aşkım" dedim...
o hediye paketinde mini mini patikler vardı... "babacığım annemle başbaşa olmanın tadını çıkar çünkü bir dahaki sene bugün ben de yanınızda olacağım" yazıyordu... bebek için deneme yaptığımız ilk ay bizim evlilik yıldönümümüze gelen aydı.. çok umutluydum, çok inanıyordum olacağına..
o günün üzerinden tam bir sene geçti. kucağımda bebeğim yok, hatta karnımda bile değil henüz. ama ben umudumu kaybetmedim. inşallah bir dahaki sene size buradan bu sene evlilik yıldönümümüzde bebeğim kucağımda diye yazabileceğim.. eşime bu defa hediye almayacağım, çünkü ona hayatının en güzel hediyesini vermiş olacağım inşallah...
oh canım gül ne güzel ben kaçıyorum kızlar akşam iftara davetliyiz öpüyorum ne olur dua edin o akıntının devamı gelmesin
canım benim çok saol. amin.
sabah da kutlamışsın evlilik yıldönümümüzü, görmemişim kusuruma bakma ne olur. çok teşekkür ederim, darısı başınıza, nice 5ler, 15ler, 25 ler, hatta 55 ler görelim inşallah :)
ahhh ada ahhh
aynı şeyleri düşüyor olmamız ve aynı şeyleri yaşıyor olmamız bizi birbirimize bağlıyor.ağlattın beni
umarım seneye bebeklerimiz kucağımızda olur da durmuyor bunlar diye tatlı şikayetlerimiz başlar.canım benim ya üzlmeyelim artık nolur önümüze bakalım nolur.
görüşürüz canım kendine dikkat etoh canım gül ne güzel ben kaçıyorum kızlar akşam iftara davetliyiz öpüyorum ne olur dua edin o akıntının devamı gelmesin
canım benim çok saol. amin.
sabah da kutlamışsın evlilik yıldönümümüzü, görmemişim kusuruma bakma ne olur. çok teşekkür ederim, darısı başınıza, nice 5ler, 15ler, 25 ler, hatta 55 ler görelim inşallah :)
amiinnn canım inşallah öyle olur dolsun göbişler :CüvCüv: :CüvCüv:rica ederim canım..amin inşallahh.......2011 bizim yılımız olsun..hamiş hamiş dolaşalım...inş
canım benim inşallah Rabbim hepimizin gönlüne göre verir. amin inşallah. Sağol varol arkadaşım.
geçen sene bugün...
devin bizi bırakıp gidememiş sırnaşık şey
kuzummm sen beni hep ağlatacak mısın???deli kız...seneye hediyeyini vermiş olacaksın kocacığına buna inan...inan ki gerçekleşsin inandıkların..ama unutma ki birbirinize en büyük hediyeniz yine birbirinizsiniz...ben öyle düşünüyorum en azından...nice mutlu senelere sağlıkla ve birlikte de eşine...birlikteliğinizden güzel ne olabilir ki ??
gidemiyorum canım yaaa..sıkıldım boş boş oturmaktan.........
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?