Yıldız Avcısı Bir Kadının Güncesi

Adacım hoşgeldin, k.pederine geçmiş olsun canım....Allahım acil şifalar versin..
Bende acayip heyecan var bugun 11.günüm...içim garip olumsuz düşünce işliyor içime sanki of neyse sizide kasmayım sabah sabah....

tamam asucum sen gel konuşur bol bol dedikodu yaparız tatlım. ama kendini çok yorma dışarılarda tamam mı :)

cicoşum 11 gün oldu di mi. nasıl da çabuk geçiyor zaman. canikom inşallah yarın en güzel, en hayırlı haberi almak nasip olsun sana canım arkadaşım.

canim yapiyorlar zaten sipalar esimi his etdikleri an birseyler oluyor bunlara)) kipir kipir oluyor sipalar:)) ayyy yarin büüyk gün demmi canim??
Insallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh rabbim insallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh bebisin senledir ....

canim esim arabayla götürcek artik yok öyle yalniz cikmalar felan akilandim :)

aman aman akıllanman iyi olmuş asucum :))))) accık daha sabır, sonra biri senin kucağında biri eşinin kucağında fıldır fıldır gezersiniz inşallah :)

insallah canim ya benim sucumdu canim bir gün su böregi yaptik arkadasla eee iki günde misafir vardi iftara,eee delli kiz senin neyine bu durumda misafir agirlamak,bide bisiklet bindik esimle ohhh oda lokum gibi )) oldu.

gunaydın asumannnnnnnnnnn neoldu yaaaaaa bırseymı oldu
ben senı bayadır goremıyorum canım yaa
nezman dogumun senıde merak edıyorum
kızlar patır patır sokulmeye basladı
sende gozum senı cok merak ettım epeydır goremıyorum ben senı yaa

günaydın kızlarr...
adacım kayınpederine allah acil şifalar versin... cicoşum ve bugullcum az kaldı inşallah güzel haberler verirsiniz bize...özlemcim ne güzel anlatmışsın hislerini...inşallah alırız bebişleri kucağımıza...asucumm kendine de bebişlere de dikkat et...
ben bu sıra karamsarlığa düşüyorum biraz ama baktım da test günü yaklaştıkça herkes böyle oluyor...napalım kısmetse olur...hepimiz biliyoruz ki sadece hamile kalabilmek yetmiyoo...sağlıkla kucaklarımıza alabilmeyi nasip etsin allahım...

gunaydın sekerlıkler......hepınıze guzel bol mujdelı mutlu bır hafta dılıyorum.....
adacanım cok gecmıs olsun acıl sıfalar dılıyorum kayınpederıne....ben catlatma ıgnemı 28 yaptırdım...taktım 4 de yaptıracagım bunu....kısmet ertık n yapalım....
CICOSUM BIR GUNCUK KALDI KUSUN INS YARIN COK GUZEL HABERLERINI BEKLIYORUZ
asucanım nasılsınız bakalım ozletıyosunuz kendınızı.....
DEVINCANIM BIZIMDE AZICIK KALDI BE BENIM KASIK AGRILARIM BATMALARIM HALA DEVAM EDIYOOOO...

ciciler, benim bağlantımdaki sorunlar bugün de devam ediyor. işyerinde bu konuyla ilgili çalışmalar var umarım bugün çözerler artık.

devincim, özcüm hoşgeldiniz bu arada. moral bozmak yooook, bol bol heyecan yapın ve umutlanın :)

günaydın herkeze arkadaşşlar benim son iki günüm allahım zor beklemek allahım aslında ben durmazdım idral testi yapardım ama herkez yazmış bazen yanıltıyomuş o ya varsa bile çıkmıyomuş en iyisi beklemek en zoru kanı verdikten sonra olcak o zamanı beklemek allah hepimizin yardımcısı olsun

Canlar selam nasılsınız?

Cicoşum yarın büyük gün.... İnşallah güzel haberler vereceksin bize hep birlikte şenlik yapacağız.....

Özcüm çok güzel anlatmışsın duygularını Allahım emeklerinin karşılığını verir inşallah...

Asucum iyi olmana sevindim dikkat et kendine....

Adacım geçmiş olsun Allah acil şifalar versin....

Canlar yarın yemeğe misafirim var ben de bugün yaprak saracağım çok kalacamayacağım öptüm hepinizi....

Canım bekledin bekledin sona geldin 1 gün daha bekle.... Yapma idrar testini bence... İnşallah yarın güzel sonuçlarla dönersin....

ya kızlar bide benim demiştim ya perşembe adet olucakmışım gibi agrılarım oldu sabak akıntı geldi vede kabızlık var diye akıntım ogün hep oldu ay akşamınada kızlar anlatamam öyle kasıklarım agrıdıki ölcem sandım sabah kalktım akıntı olmadı ama o gün tuvalet sorunum gine oldu ama anlatama resmen agladım artık tuvalette okadar kayısıya incire suya nasıl oluyo anlamadım en sonunda dayanamadım emre beyi ardam aglayarak oda duplalac al dedi aldım ve halen onu kullanıyorum akıntılarım yok şükür arada gine adet olcak gibi agrılar var hakkımızda hayırlısı

canım o ağrılar çok normal çünkü herkes böyle ağrıları olduğunu söylüyor benim de olmuştu hatta bazen bu ağrılardan yerimden kalkamıyordum ama bu ağrılar bebişin tutunma ağrıları olabiliyor.... O yüzden telaş etme.. Kabızlık bu dönemde çok büyük sorun....Bu yüzden bol su içmek gerekiyor.... Ben de normalde bağırsak problemi vardır ama son tedavimde çok şükür olmamıştı kabızlık..... Ama sakın zorlama.. İlaçla geçer umarım....

yok canım zorlamadım doktorumun verdigi şurup iyi geldi zaten bende çok dikkat ediyorum hayırlısı kızlar nerde bugün ya offffffffffffffffff

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…