siz iyi olunda canım.....annesi o kadarcıkta yapsın sıpar demi..varlıklarını şimdiden hissettiriyorlar...kocaman öpüyorum tatlım sizi....kendinize iyi bakın emi.......
bende kaçıyorum işler birikmişşş..naniknanik
tamam asucum sen gel konuşur bol bol dedikodu yaparız tatlım. ama kendini çok yorma dışarılarda tamam mı :)
cicoşum 11 gün oldu di mi. nasıl da çabuk geçiyor zaman. canikom inşallah yarın en güzel, en hayırlı haberi almak nasip olsun sana canım arkadaşım.
canim esim arabayla götürcek artik yok öyle yalniz cikmalar felan akilandim :)
aman aman akıllanman iyi olmuş asucum :))))) accık daha sabır, sonra biri senin kucağında biri eşinin kucağında fıldır fıldır gezersiniz inşallah :)
günaydın herkeze arkadaşşlar benim son iki günüm allahım zor beklemek allahım aslında ben durmazdım idral testi yapardım ama herkez yazmış bazen yanıltıyomuş o ya varsa bile çıkmıyomuş en iyisi beklemek en zoru kanı verdikten sonra olcak o zamanı beklemek allah hepimizin yardımcısı olsun
canım o ağrılar çok normal çünkü herkes böyle ağrıları olduğunu söylüyor benim de olmuştu hatta bazen bu ağrılardan yerimden kalkamıyordum ama bu ağrılar bebişin tutunma ağrıları olabiliyor.... O yüzden telaş etme.. Kabızlık bu dönemde çok büyük sorun....Bu yüzden bol su içmek gerekiyor.... Ben de normalde bağırsak problemi vardır ama son tedavimde çok şükür olmamıştı kabızlık..... Ama sakın zorlama.. İlaçla geçer umarım....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?