amanıııııın bu ne kadar harika bir haber bugüşüm süpeeeeerşimdi biz ilk hamilemizi çıkardık mı topic imizden çok şahane :)
ama ben yine de bu kadar erken yaptırmaması taraftarıydım. çatlatma iğnesini ne zaman olmuştu öz. şimdi şöyle bir durum olabilir. bizim özcük zaten hamiledir fakat çatlatma iğnesiyle beraber değeri daha yüksek görünüyor olabilir. bir dahaki yaptırışında düzgün bir artış göremezse korkmasın çünkü kandaki çatlatma iğnesinin etkisi gitmiş olacak. durun bakalım çok heyecanlandım :)))))))
7. günüydü canım..
özcümm canım benim çok güzel bir haber bu tebrik ederim, kız yolumuzu açtın hadi bakalım darısı yarın benim başıma inşallah bende yarın güzel haber vericem nasipse...İnşallah degerlerin hep böyle güzel olur özüm çok sevindim....
canım sen nasılsın varmı hiç belirti falan ya yarın sabahtanmı vercen kanı kaç gibi çıkar acaba
Selam bugülüm,öyle çok belirgin bir belirtim yok yanlızca karnım agrıyor adet sancısı gibi ,o kadar( yarın sabah kan vericem bakalım hayırlısı artık
cicoş ya biz nasıl cesaret etcez bu işe canım çok heycanlıyım çok yarın hemen yaz bize
evet canım heyecan dorukta :))
kızlar ben geldımmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?