Yıldız Avcısı Bir Kadının Güncesi

burdayım canlarım ama boynum çok fena sormayın. h.sonu stresten tabi kasıldı, sağ taraf şimdi başım dönüyor, bir garip oldum, boyun fıtığı kötü birşey.

haaa bir de kanal tedavisi yapılan dişim kırıldı!!!! doktorumun hatası olarak bakıyorum başka bir doktor buldum kendime ben ona devam edicem bundan sonra. hala dişimde sinir öldürücü ilaç, dış tarafı kırık, geçici dolguyla öylece duruyorum ööööf

kızlaaaarrr size bir müjdem var!!!!!!

Bizim çılgın kız Özlem bugün gitmiş kan vermiş!!!!

veeeeeee sonuç 97 çıkmış...... Yani bizim kız şu an itibariyle haaamiiilleeeeee!!

Çatlatma iğnesi ile benim bildiğim bu kadar yüksek sonuç çıkmaz... Bilgisayarı yanında olmadığı için buraya yazamadı onun yerine müjdeyi ben verdim 2 gün sonra tekrarlayacak testi inşallah katlanır.....

Adacım sana da geçmiş olsun bugün senin için zor bir gün anlaşılan... İzin alsan da biraz erken çıksan işten.... Evde dinlenirdin .......

amanıııııın bu ne kadar harika bir haber bugüşüm süpeeeeer şimdi biz ilk hamilemizi çıkardık mı topic imizden çok şahane :)

ama ben yine de bu kadar erken yaptırmaması taraftarıydım. çatlatma iğnesini ne zaman olmuştu öz. şimdi şöyle bir durum olabilir. bizim özcük zaten hamiledir fakat çatlatma iğnesiyle beraber değeri daha yüksek görünüyor olabilir. bir dahaki yaptırışında düzgün bir artış göremezse korkmasın çünkü kandaki çatlatma iğnesinin etkisi gitmiş olacak. durun bakalım çok heyecanlandım :)))))))

değer yanıltıcı olabilir özcüm.

sana anlatıcam şimdi bak. mesela şimdi normal değerin bugün çıkandan daha küçüktür mesela 20dir şu anda. çatlatma iğnesi nedeniyle 97 gibi görünüyordur. çatlatmanın etkisi geçince 20 ikiye katlar diyelim ya da biraz daha fazla 50 olur yani düzenli bir şekilde bebiş büyüyor ve değer artıyordur ama sen değerin düştü sanırsın aslında ikiye katlamıştır ama çatlatma iğnesinin etkisi geçmiştir sadece. bunu da göz önünde bulundur ve ikinci testte panik yapma sakın :)

Evet süper bir haber... bu değer 7. gün için fazla dediğin gibi çatlatma iğnesinin etkisi geçince değerde tam olarak 2 ye katlama olmaz.... Ama yine de her durumda sonuç pozitif....

özcümm canım benim çok güzel bir haber bu tebrik ederim, kız yolumuzu açtın hadi bakalım darısı yarın benim başıma inşallah bende yarın güzel haber vericem nasipse...İnşallah degerlerin hep böyle güzel olur özüm çok sevindim....

canım sen nasılsın varmı hiç belirti falan ya yarın sabahtanmı vercen kanı kaç gibi çıkar acaba

özcüm çok cesaretlisin kuzum kocaman öpüyroum sizi :))) neredesin güzelim gelsene heyecanını paylaş bizimle hadesositososito

Selam bugülüm,öyle çok belirgin bir belirtim yok yanlızca karnım agrıyor adet sancısı gibi ,o kadar ( yarın sabah kan vericem bakalım hayırlısı artık

ay canım ya inşallah hayırlı haber veririsin nerde yaptırcan kan testini hastanendemi bendede hep adet olcam gibi canım inşallah avatarındaki gibi bir canın olur ikimizinde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…