Yıldız Avcısı Bir Kadının Güncesi

BUGULCUMMM TEBRIK EDERIM TATLIMMMM... Yaaaa nekadar guzel pitir pitir hamis haberlerini aliyoruzzzzzzz... Allah tamamina erdirsin hayatim... Darisi bizlerin basina artik

:lepi: bugulcüm tebrikler canım benim.gerçekten çok sevindim :lepi:
darısı benim ve diğer isteyen tüm arkadaşlarımın başına.

(hoş biz hala karar veremedik paramız da kısıtlı ne yaparız bilmem memorial diyorduk vazgeçtik bahçeci olsun dedik çok maliyetli çok kararsızım rapor işi de olmadı.) senağlama

:lepi: bugülll tebrik ederim canımmm...rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin...devinim sıra sendeeee
sagol canım benim allah razı olsun
BUGULCUMMM TEBRIK EDERIM TATLIMMMM... Yaaaa nekadar guzel pitir pitir hamis haberlerini aliyoruzzzzzzz... Allah tamamina erdirsin hayatim... Darisi bizlerin basina artik
inşallah arkadaşlar hepimiz için hep dua ediyorum
darısı biz bekleyenlerin başına kızlarrrr
aminnnnnnnnnnnnnnn
canım inşallah dogru yerde kara kılarsınız inşallah hakkınızda hayırlısı olsun

ay betişcigimde beni merak ettigi için girmiş canım ya ne kadar iyisiniz siz betiş sende yoldaydın dimi ayzarken inşallah gittigin o yollar sana bebegimnnin müjdesiyle döner kardeşim ramazna ayında tüm arkadaşlarımada

büyüsün de eline gelsin inşallah ki sevelim senin küçük tüpçüğü.

bu arada sizin tedavi nerde olmuştu canım

canım benimde adanında catdogunda emre beyde florance nıgtangelede emre bey şimdi başka merkeze geçmiş ıvı diye orda sigorta geçiyomuş kızlar diyodu florance nıgtangelde geçmiyodu

feslicim sen nerde karar kıldın ben çok kararsızım canım ya.

canım ben ege üniversitesine gidicem görüşmeye, aynı gün smyrna tüp bebek merkezine de gitmek istiyorum.sgk desteği varmış, ne kadara mal olucak onu görüşücem..çabuklaştırmak istiyorum süreci eyvahedigeldismile 13 eylül randevu tarihim..bende anne olmak istiyorum hayırlısıyla, 2011 e anne olarak girmek istiyorumboshayallersmile

schatze sende sgk desteği olan bi hastahane ye gisene, rapor işini onlar hallediyorlar zaten, sen uğraşmazsın rapor çıkarttırmakla..

hayırlısı olsun canım biz hala kararsızız.umut tüp bebek mi memorial mi yoksa başka bi yer mi karar veremedik.süreci hızlandırmak güzel ama merkez olarak karar veremedik ki biz.az bi vaktim var çıkmam lazım.cevabın için bekliyorum.bu duruma yorumun ne?

kızlar selam çok mutluyum çok rabbime şükür hamileyim degerim geççıktı 210 emre bey çok iyi dedi 2gün sonra tekrarlıycam

bugullllcüm canım özelden de yazdım ama çok mutluoldum arkadaşım çok ama çok tebrikler:))))))
değerin de harika benim de 200 lüydü değerim ; maşallah canım kocaman tebrikler:)))))))))))

canım ben bu bahsettiğin hastahaneleri bilmiyorum, tecrübeli arkadaşlar daha sağlıklı yorum yaparlar herhalde.hakkında hayırlısı olsun, rabbim hepimizin kucaklarını hayırlı evlatlarla doldursun inşallah..:Saruboceq:

kızlar selam çok mutluyum çok rabbime şükür hamileyim degerim geççıktı 210 emre bey çok iyi dedi 2gün sonra tekrarlıycam

senı cok tbr edıorum rabbım saglıklan kucagına alamyıda nasp etsın ınşşşşşş
darısı bıze duanı eksık etme

bugullllcüm canım özelden de yazdım ama çok mutluoldum arkadaşım çok ama çok tebrikler:))))))
değerin de harika benim de 200 lüydü değerim ; maşallah canım kocaman tebrikler:)))))))))))

canımm nasılsın?
bugün bende emre bee gittim saat 15 30 da ordaydım keşke karşılaşabilseydik.

Bugulll canım benim tebrik ederim yaaa.sonuçlar harika gidiyor.
çok şükür sende hamilesin artık darısı başımıza:)az evvel adet oldum. yarın bir aksilik olmazsa muayeneye gidecegim veee umarımmm bir sorun yoksa Eylül yolculuğuıma, yıldızıma kavuşmak için başlayacagım..dualarımızı birbirimizden esirgemeyelim.

canim cok ama cok tebrik ederim insallah günden güne degerin katla...
Masallah gitdikce hamisler doluyor topige gercekten ugurlu bi topik oldu,bu mübarek ayda....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…