sagol canım benim allah razı olsun:lepi: bugülll tebrik ederim canımmm...rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin...devinim sıra sendeeee
inşallah arkadaşlar hepimiz için hep dua ediyorumBUGULCUMMM TEBRIK EDERIM TATLIMMMM... Yaaaa nekadar guzel pitir pitir hamis haberlerini aliyoruzzzzzzz... Allah tamamina erdirsin hayatim... Darisi bizlerin basina artik
aminnnnnnnnnnnnnnndarısı biz bekleyenlerin başına kızlarrrr
canım inşallah dogru yerde kara kılarsınız inşallah hakkınızda hayırlısı olsun:lepi: bugulcüm tebrikler canım benim.gerçekten çok sevindim :lepi:
darısı benim ve diğer isteyen tüm arkadaşlarımın başına.
dualarımdasınız hep olacak allahın izniyle
(hoş biz hala karar veremedik paramız da kısıtlı ne yaparız bilmem memorial diyorduk vazgeçtik bahçeci olsun dedik çok maliyetli çok kararsızım rapor işi de olmadı.) senağlama
kızlar içimde ufak bir tüpçük var ve yavaş yavaş büyüycek inş:kedi:
büyüsün de eline gelsin inşallah ki sevelim senin küçük tüpçüğü.
bu arada sizin tedavi nerde olmuştu canım
feslicim sen nerde karar kıldın ben çok kararsızım canım ya.
canım ben ege üniversitesine gidicem görüşmeye, aynı gün smyrna tüp bebek merkezine de gitmek istiyorum.sgk desteği varmış, ne kadara mal olucak onu görüşücem..çabuklaştırmak istiyorum süreci eyvahedigeldismile 13 eylül randevu tarihim..bende anne olmak istiyorum hayırlısıyla, 2011 e anne olarak girmek istiyorumboshayallersmile
kızlar selam çok mutluyum çok rabbime şükür hamileyim degerim geççıktı 210 emre bey çok iyi dedi 2gün sonra tekrarlıycam
hayırlısı olsun canım biz hala kararsızız.umut tüp bebek mi memorial mi yoksa başka bi yer mi karar veremedik.süreci hızlandırmak güzel ama merkez olarak karar veremedik ki biz.az bi vaktim var çıkmam lazım.cevabın için bekliyorum.bu duruma yorumun ne?
kızlar selam çok mutluyum çok rabbime şükür hamileyim degerim geççıktı 210 emre bey çok iyi dedi 2gün sonra tekrarlıycam
bugullllcüm canım özelden de yazdım ama çok mutluoldum arkadaşım çok ama çok tebrikler:))))))
değerin de harika benim de 200 lüydü değerim ; maşallah canım kocaman tebrikler:)))))))))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?