Yıldız Avcısı Bir Kadının Güncesi

Evet canım esra adm
allh razı olsun
senıde bır cıglıkta kıurtarmayı nasıp olsun

esracim amin canim insallah,rabbim hepimizin yardimci olsun tedavi döneminde olanlarin,sonuc bekleyenlerin hamilelik döneminde olanlarin hepimizin yardimci olsun...

slm yıldız avcıları:)) hepinizi öpüyorum ve kaçıyorum .
akşam kaynatıklarınızı okuyup tek tek cevaplarım..

ay süpersin asucum. birçok arkadaşım yazmıştı beni kimyasal oldu, bakarsın senin ikizler uğurlu gelir bana bu defa tamamına erdirmek nasip olur tatlım :))))))))

sana da hayırlı doğumlar olsun, sağlıkla gir, 3 kişi olarak çık inşalllaaaah :)

Rabbi hebli milledunke zurrıyeten dayyıbeh

cocuk ısteyenlerın bunu cekmesı lazımmıs

asu sultan n guzellll yolun sonunaa gelıyosun ıns hayırlısıyla meleklerını kucagına alırsınnn...
bızım yollll coooook uzun gelıyooooo...

canim insallah bize cok ugurlu geldi bebislerim insallah herkese ugurlu gelirler...

asu sultan n guzellll yolun sonunaa gelıyosun ıns hayırlısıyla meleklerını kucagına alırsınnn...
bızım yollll coooook uzun gelıyooooo...

canim anlamiycaksin bile zamanin ne cabuk gectini ben dün esimede dedim nerden nereye geldik diye ben burdan kizlarla igneyi nasil vurcami konusuyordum bak simid dogum yapmak üzereyim,ALLAH tez zamanda kurtarsin canim,sen bile anlamyicaksin zamanin ne cabuk gectini,insallah rahatsizlinda olmaz ozaman hic birsey anlamadan gecer 9 ay...

Kızlar yha ruyamı yorumlarmısınız bır kızım bır oglum olmustu
ruyamda..kuacgımda sadece oglum vrdı onu sevıyordum vede sureklı acıkıyordu kızımda sureklı uyuyordu
sutum fazla yoktu mama yedırıordum
ama o kadar guzel bır yuzu vardıkı bebegın aklımdan cıkmıor

ay özcüm yol uzun tabi ama Allah sağlık versin...

bak ben cat den 1 ay önce başlamıştım herşeye. bana diyordu ki, ne güzel sen geçtin herşeyi.. şimdi bak, benim ne kadar önümde neredeyse 10 haftalık oldu... yani bu işler kısmet işi, sağlık işi. bir yola girdin devamı da su gibi gelsin inşallah :)

amın ıns canım.....

amın ıns....sonu guzel olsun bız sabretmeyııııı ogrendık....yıllardır....rabbım n verırse hayırlısını versın ıns...

özlemcim her doktora gitdinde yeni bir heycanla gitceksin 3 aydan sonra aaa bu gitdimde cinsiyetinmi göcem aceba heycani baslyior sonra bi gitdinde ellerini gösteiyord sonra ayaklarini ya cok farkli bi duygu canim,sana tavsiyem egerki esiyn isinden dolayi zamani varsa her gitdinde oda gelsin,cok güzel bi duygu canim,benimki simdiye kadar 1 defa gelmedi mümkün oldukca esinle git derim canim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…