ok kizlar ben bu listeyi cantama koyayim gelisme olursa eklerim...
zeynep melıke hılal dıyede eklermısın lıstene
ay süpersin asucum. birçok arkadaşım yazmıştı beni kimyasal oldu, bakarsın senin ikizler uğurlu gelir bana bu defa tamamına erdirmek nasip olur tatlım :))))))))
sana da hayırlı doğumlar olsun, sağlıkla gir, 3 kişi olarak çık inşalllaaaah :)
asu sultan n guzellll yolun sonunaa gelıyosun ıns hayırlısıyla meleklerını kucagına alırsınnn...
bızım yollll coooook uzun gelıyooooo...
ya kızlar 5 hafta 3 gunlukken kalp atısı duyulur mu bılgınız var mıııı
amın ıns canım.....canim anlamiycaksin bile zamanin ne cabuk gectini ben dün esimede dedim nerden nereye geldik diye ben burdan kizlarla igneyi nasil vurcami konusuyordum bak simid dogum yapmak üzereyim,ALLAH tez zamanda kurtarsin canim,sen bile anlamyicaksin zamanin ne cabuk gectini,insallah rahatsizlinda olmaz ozaman hic birsey anlamadan gecer 9 ay...
amın ıns....sonu guzel olsun bız sabretmeyııııı ogrendık....yıllardır....rabbım n verırse hayırlısını versın ıns...ay özcüm yol uzun tabi ama Allah sağlık versin...
bak ben cat den 1 ay önce başlamıştım herşeye. bana diyordu ki, ne güzel sen geçtin herşeyi.. şimdi bak, benim ne kadar önümde neredeyse 10 haftalık oldu...yani bu işler kısmet işi, sağlık işi. bir yola girdin devamı da su gibi gelsin inşallah :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?